vatra Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 2 minuty temu, Luk_ napisał: Tak, tak, są dokładnie takie same jak ja Mimo wszystko dużo cech po tatusiu mają A zastanawialiśmy się co one tak po tym stawie śmigają tam i z powrotem a to przez te hoki 5 minut temu, Luk_ napisał: One tam są tak oswojone że z ręki pewnie człowiekowi by jadły One reagują już jak się plecak otwiera i apetyt mają raczej jak smoki a nie kaczki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 (edytowane) 9 godzin temu, Luk_ napisał: konkrety proszę! Ile ich było? A tak żeby nie było, że jakiejś jeszcze brakuje to dorzucę takie dwie fotki Edytowane 19 Września 2021 przez Krzysiek Zd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 20 minut temu, Luk_ napisał: Skonfrontujmy to z ilością podaną przez oskarżoną. Mogę Ci powiedzieć w zaufaniu @Luk_, że oskarżona @vatrawywiązała się z zadania doskonale . A wiem to bo osobiscie jej we wszystkich tych czynnościach trochę nawet.... pomagałem ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 2 minuty temu, Luk_ napisał: I Ty, brutusie, przeciwko mnie? Musiał ktoś przecież wszystkiego dopilnować 4 minuty temu, Luk_ napisał: No przyznaj się! Kroiłeś, grilla rozpalałeś czy je nadziewałeś? A co jednak Ci jakiejś brakuje? Niemożliwe To chyba musisz tam się wybrać i osobiscie jeszcze raz je przeliczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 To ja Ci powiem @Luk_ co @Krzysiek Zd tam robił tylko nie mów nikomu wabił kaczki na bażanta 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 (edytowane) 14 godzin temu, Luk_ napisał: Czyli wiadomo jak się to skończyło... Nie, nie to będzie miało ciąg dalszy być może ... Najpierw obejrzeliśmy Rohacze z poziomu stawów ( tzn. ja bo Krzysiek jest z innej planety i przeszedł już całą grań) a potem może kiedyś stawy ze szczytów Rohaczy pooglądam Edytowane 20 Września 2021 przez vatra 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Dnia 19.09.2021 o 19:58, Luk_ napisał: A jaka trasę robiliście? Same Rohackie, czy coś więcej? Tym razem same Rohackie, to był typowy chill w ramach rekonwalescencji po przedłużającej się niedyspozycji Za to w przemiłym towarzystwie i pieknych okolicznościach przyrody 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Tatrzańskie kaczki to chyba już zasłużyły na osobny temat . Na fotce generał z Moka. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Pozostając w temacie kaczek Niby kaczki a jednak gęsiego Na Wyżnim Stawie Rohackim 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpasani Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Dnia 23.09.2021 o 18:15, jaaga76 napisał: Tatrzańskie kaczki to chyba już zasłużyły na osobny temat . Na fotce generał z Moka. Pięknie pozuje Generał Kaczor 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 A taki mieszkaniec no niedźwiadek w końcu 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Tego sympatycznego rudzielca spotkałem we wrześniu, nad Zielonym Stawem Kieżmarskim IMG_1191.MOV 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Jeszcze jeden rudzielec, tym razem z okolic Rainerowej Chatki Podczas posiłku 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Znam tego liska 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 4 minuty temu, vatra napisał: Znam tego liska Bo on w tamtych okolicach jest dosyć znaną postacią 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Też znam tego gościa z Rainierowej. We wrześniu miałam spotkanie z jego kumplem na szlaku z Zamkowskiego do stawu łomnickiego. Fajni są 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 A ci panowie są mieszkańcami Chaty przy Zielonym Stawie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 No i kaczuchy - Zielony Kieżmarski 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 A tu koleżanka że Staroleśnej.... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Wypasiony rudzielec z okolicy Wodogrzmotów Mickiewicza 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Parę lat temu na Ceprostradzie: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Powyższe stadko spotkałem w październiku, tuż przed zmrokiem, baterie w aparacie ledwo, ledwo ciągnęły, a jeszcze musiałem gorączkowo kasować wcześniejsze fotki, bo karta była już zapchana. Ale stadko było dość cierpliwe i mało płochliwe więc udało się coś uwiecznić. Najodważniejsze osobniki mijały się ze mną dosłownie na wyciągnięcie ręki. One sobie szły w górę, ja w dół. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 A tu pewna parka z Doliny Pięciu Stawów w deszczowy, czerwcowy dzień. Szedłem wówczas przez Zawrat z Kuźnic do Palenicy. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Super te foty a pierwsze po prostu sztosik Miałeś farta kolego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Dnia 30.01.2022 o 11:47, vatra napisał: Super te foty a pierwsze po prostu sztosik Miałeś farta kolego Ano miałem. Pogoda licha, na szlaku było tak pusto, że aż świstaki zdziwione wyszły i zaczęły się za ludźmi rozglądać 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi