vatra 3,385 Posted February 13 Share Posted February 13 13 minut temu, jaaga76 napisał: @vatra WRESZCIE!!!!❤ Przyznaję że to forum zachowuje ciągle jakiś ciekawy, miły i przyciągający klimat👍🔥 czuję się trochę jakbym po dłuższej nieobecności wróciła do domu 😍 5 Quote Link to post Share on other sites
Fibi 1,430 Posted February 14 Share Posted February 14 Aja mam takie, całkiem zimowe 😉 7 Quote Link to post Share on other sites
Fibi 1,430 Posted February 16 Share Posted February 16 Dnia 13.02.2023 o 19:07, vatra napisał: Oj tak🤭 zdecydowanie częściej jestem w górach niż na forum 😉 ale ciągle jeszcze wierzę że to się zmieni, oczywiście jeśli chodzi o aktywność forumową Zazdrość już mnie zeżarła🤣 3 Quote Link to post Share on other sites
vatra 3,385 Posted February 16 Share Posted February 16 2 godziny temu, Fibi napisał: Zazdrość już mnie zeżarła🤣 Sorry ale w tym temacie raczej nic się nie zmieni 🤣 😊 1 Quote Link to post Share on other sites
wjesna 1,702 Posted March 13 Share Posted March 13 Wodospad na Mosornym Potoku 7 Quote Link to post Share on other sites
wjesna 1,702 Posted April 30 Share Posted April 30 Dzisiejszy Smreczynski Staw. Za wiele nie widać 🙂 3 Quote Link to post Share on other sites
barbie609 3,410 Posted April 30 Share Posted April 30 Zima jeszcze ....... 1 Quote Link to post Share on other sites
wjesna 1,702 Posted April 30 Share Posted April 30 4 godziny temu, barbie609 napisał: Zima jeszcze ....... Coś pomiędzy. Deszcz może trochę że śniegiem. Staw przy brzegu już odmarznięty. Quote Link to post Share on other sites
barbie609 3,410 Posted April 30 Share Posted April 30 9 minut temu, wjesna napisał: Staw przy brzegu już odmarznięty. No powoli się ociepla, dzisiaj nawet w NT do południa ciągnęło zimnem od gór. Quote Link to post Share on other sites
Gosia WU 72 Posted May 1 Share Posted May 1 (edited) Trochę wody z zeszłego tygodnia. Rzeka ta sama na obu zdjęciach. Pojedyncze osoby na szlaku. Było cudnie. W schronisku kot. Rudzielec. Ogólnie stwierdzam, że czas przed majowym weekendem to doskonały czas na Karkonosze. Edited May 1 by Gosia WU 5 Quote Link to post Share on other sites
wjesna 1,702 Posted May 16 Share Posted May 16 Wodospad Olbrzymi 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts