vatra Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Na początku grudnia piękna zima była w Gorcach ale teraz już tak nie jest. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Ładnie, biało. Gdzie szłaś @vatra ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 34 minuty temu, wjesna napisał: Ładnie, biało. Gdzie szłaś @vatra ? Jak zwykle zielonym bo Tatry można zobaczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Ależ cudnie ❤ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 19 minut temu, jaaga76 napisał: Ależ cudnie ❤ Zima w Gorcach jest naprawdę piękna 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góry Ponad Wszystko Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 A na 30-ste urodziny taki wschodzik słońca 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 @Góry Ponad Wszystko po pierwsze STO LAT , po drugie bardzo przyjemny film. Miło było wrócić w Górce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Dnia 9.12.2020 o 14:45, vatra napisał: Jak zwykle zielonym bo Tatry można zobaczyć i zatęsknić Dorzucę kilka zdjęć z zimowych Gorców. Ostatnio nie dało się zbyt często wędrować, to i nie były to długie wędrówki. Polna Jaworzyna Kamienicka z widokiem na Gorc w popołudniowym słońcu, Tatry z Kiczory,miejsce katastrofy Liberatora, krajobraz z wieży na Magurce. Ludzi niewiele, można było fajnie wypocząć. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Miałem przyjemność odwiedzić Gorce i fragmencik Beskidu Wyspowego w ubiegły weekend. Zima jeszcze słaba, ale już jest bardzo fajnie Widoczność była gorsza niż przeciętna, ale za to formację śniegu na drzewach były super. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Dnia 12.01.2021 o 20:47, RudaMaRysia napisał: Zimą wychodzą najpiękniejsze zdjęcia To powyżej cudne! Dzięki. To wschód słońca z Gorca Troszackiego. Już mam pomysł na kolejną wyprawę w te okolicę, ale to chyba już na wczesną wiosnę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Dnia 16.01.2021 o 14:01, Mateusz Z napisał: Dzięki. To wschód słońca z Gorca Troszackiego. Już mam pomysł na kolejną wyprawę w te okolicę, ale to chyba już na wczesną wiosnę Fota do kalendarza !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Kilka fotek z dzisiejszego spontana na Turbacz. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 20 godzin temu, vatra napisał: Kilka fotek z dzisiejszego spontana na Turbacz. Ale piękne zdjęcia i już zimą w pełni. Tydzień temu jeszcze tak nie było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 (edytowane) 52 minuty temu, Mateusz Z napisał: Ale piękne zdjęcia i już zimą w pełni. Tydzień temu jeszcze tak nie było Dzisiaj jeszcze dosypało śniegu ale temperatury idą w górę więc nie wiadomo jak z tą zimą będzie Edytowane 19 Stycznia 2021 przez vatra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Na Turbaczu nadal króluje zima. Panorama Tatr z podejścia ..... W kierunku Pienin... Wielkie dzięki @vatra za przemiłe towarzystwo - to była super niedziela. 4 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 @Artur S to słońce za chmurami niesamowite 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 (edytowane) Dnia 22.02.2021 o 16:51, Artur S napisał: to była super niedziela. ...i nie ostatnia Dzięki @Artur S Edytowane 17 Marca 2021 przez vatra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 To jeszcze coś ode mnie 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Skleiłem jeszcze jedną panoramkę, gdyby ktoś chciał sobie poćwiczyć wyszukiwanie szczytów tatrzańskich . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Pogoda fajna więc znowu do lodowej otchłani /nie nie do MOK-a/.Dzisiaj: Przełęcz Knurowska -Kiczora-Łopuszna.Oczywiście stałą ekipą. Tam na górze piękna słoneczna mroźna zima tylko chwilami taki dokuczliwy zachodni wiaterek się ruszał. Było super poniżej kilka fotek. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Zima w Gorcach nie odpuszcza i znowu zrobiło się biało. Mam nadzieję że to już jej ostatnie pięć minut 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Eee czemu ostatnie , ja tam lubię śniegi i mrozy. Tak wiem za dużo Jacka Londona za młodu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 1 godzinę temu, barbie609 napisał: ja tam lubię śniegi i mrozy Ja też ale w zimie Teraz chciałoby się już pooddychać wiosną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Dnia 17.03.2021 o 17:10, vatra napisał: Ja też ale w zimie Teraz chciałoby się już pooddychać wiosną! Masz rację trzeba planować wypad na gorczańskie krokusy w zeszłym roku trafiliśmy je na Polanie Pańska Przechybka jak tylko geniusze otworzyli lasy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Krokusy to moja wielka wiosenna miłość One tak dosyć szybko gramolą się spod śniegu więc chyba rzeczywiście trzeba się już powoli za nimi rozglądać. Jeżeli masz jeszcze jakieś zdjęcia z krokusami to pokaż proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi