Adrian Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 23.08.19 Gorce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Gorce na trening bardzo dobre, i często gdy w Tatrach nie ma pogody to znajdziemy ją w Gorcach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Opublikowano 19 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 (edytowane) 15.09.19 Zachód słońca z Turbacza Edytowane 19 Września 2019 przez Adrian 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Opublikowano 19 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 15.09.19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Opublikowano 19 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Opublikowano 19 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 2 minuty temu, Adrian napisał: 15.09.19 Zachód słońca z Turbacza Adrian widzę ze miałeś super pogodę!!! Fajne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Opublikowano 19 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Opublikowano 19 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 1 minutę temu, Agnieszka GP napisał: Adrian widzę ze miałeś super pogodę!!! Fajne fotki Dziękuję tak pogoda się udała naprawdę super i myślę że w tym tygodniu znów sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 1 minutę temu, Adrian napisał: Dziękuję tak pogoda się udała naprawdę super i myślę że w tym tygodniu znów sie uda A w Tatry kiedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Gratulacje!!! Widok na Tatry cudowny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Zazdroszczę Ci że masz takie widoki I jak tu jutro iść do pracy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Sama widziałaś że widoków nawet TAM nie miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Czasami bywa też tak 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a chodźże na pole Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 A w listopadzie bywa i tak Kolejny szczyt KGP zaliczony. Kto lubi ruchome obrazki, zapraszam do oglądania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 (edytowane) Zimowe Gorce dla wszystkich Tatromaniaków, którzy tęsknią za śniegiem! Edytowane 15 Stycznia 2020 przez vatra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Trochę zimy z Gorców 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 11 godzin temu, vatra napisał: Trochę zimy z Gorców Widoczki i zdjęcia super. Prawie się minęliśmy bo planowałem Gorce na ten weekend, ale padło na Taterki Szlaki przetarte były? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 8 godzin temu, Mateusz Z napisał: Widoczki i zdjęcia super. Prawie się minęliśmy bo planowałem Gorce na ten weekend, ale padło na Taterki Szlaki przetarte były? @Mateusz Z Ale historia Planowałam na weekend Tatry ale w czwartek przeczytałam Twój wpis, że wybierasz się w Gorce! Pomyślałam, że to w sumie dobry pomysł, może lepiej niż w Tatry. W sobotę byłam w Gorcach i było super! A teraz Ty mi tu piszesz, że zmieniłeś plany Ale ja dzisiaj też byłam w Tatrach Na Gęsiej Szyi! A szlaki w Gorcach przetarte, nawet mocno! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 3 godziny temu, vatra napisał: Ale historia 2 godziny przed odjazdem padła decyzja na Tatry. TOPR ogłosił 2 lawiniwą, tak więc skorzystałem, a spodziewałem się po tych opadach solidnej trójki Nastepnym razem się zobaczymy w górach Gorce piękne góry, piękne widoki z nich na Tatry. No i względnie bezpieczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 7 minut temu, Mateusz Z napisał: Gorce piękne góry, piękne widoki z nich na Tatry. Właśnie w sobotę z zielonego szlaku na Turbacz zobaczyłam te ośnieżone Taterki i postanowiłam, że dzisiaj muszę tam być! No i było świetnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi