martuś 434 Posted May 23, 2020 Share Posted May 23, 2020 Może to nie problem ale czy nie fajnie by było jakby przy profilu użytkownika było wpisane miasto albo chociaż województwo? Na innych forach (nie związanych z górami) jest taka opcja i według mnie dobrze się sprawdza. Wiemy skąd ktoś jest i ewentualnie możemy łatwiej znaleźć osobę ze swojej okolicy do wspólnego wyjazdu ? Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 1,885 Posted May 23, 2020 Share Posted May 23, 2020 17 minut temu, martuś napisał: Może to nie problem ale czy nie fajnie by było jakby przy profilu użytkownika było wpisane miasto albo chociaż województwo? Na innych forach (nie związanych z górami) jest taka opcja i według mnie dobrze się sprawdza. Wiemy skąd ktoś jest i ewentualnie możemy łatwiej znaleźć osobę ze swojej okolicy do wspólnego wyjazdu ? Każdy kto chce, może dać taką informację w swoim podpisie (sygnaturze). 1 Quote Link to post Share on other sites
peter1 1,119 Posted February 27, 2021 Share Posted February 27, 2021 Mam problem: nie mogę znaleźć tematu o Staroleśnej-Rohatce. Jestem pewien, że taki był bo dodawałem tam swoje zdjęcia(Rohatka-Turnia nad Rohatką), a nie chciałem zakładać nowego tematu. Szukałem w Tatrach Słowackich i Szlakach ale nie widzę nigdzie. Z góry dzięki za pomoc! Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 807 Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Dlaczego artykuły na stronie można komentować tylko z fejsa? Quote Link to post Share on other sites
Q'bot 1,651 Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 (edited) U mnie też, ale to tylko kwestia certyfikatu, który przeglądarki sobie ubzdurają, że chciałyby widzieć na danej witrynie... Edited August 2, 2021 by Q'bot Quote Link to post Share on other sites
Gabrysia 0 Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Witajcie, Jak mogę dostać się jutro rano o 4.00 do Kuźnic? Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,954 Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 47 minut temu, Gabrysia napisał: Witajcie, Jak mogę dostać się jutro rano o 4.00 do Kuźnic? Busy jeżdzą od 6.00. Pozostaje taksówka lub autostop. Quote Link to post Share on other sites
wjesna 1,702 Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 Czy administracja/ moderacja forum odpowiada na maile, czy tylko mój pozostaje bez odzewu? Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,954 Posted December 4, 2021 Share Posted December 4, 2021 Dnia 29.11.2021 o 11:21, wjesna napisał: Czy administracja/ moderacja forum odpowiada na maile, czy tylko mój pozostaje bez odzewu? Jak sytuacja @wjesna? Quote Link to post Share on other sites
wjesna 1,702 Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 Dnia 4.12.2021 o 23:07, jaaga76 napisał: Jak sytuacja @wjesna? Już ok.? 1 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 807 Posted February 19 Share Posted February 19 Od jakiegoś czasu znów spotykam zjawisko które kiedyś już tu wystąpiło, a potem zniknęło - w części starszych postów na forum (nawet takich sprzed paru tygodni) zamiast emotek widzę znaki zapytania. Troszkę słabo to wygląda. Czy inni też tak mają obecnie? Quote Link to post Share on other sites
barbie609 3,410 Posted February 20 Share Posted February 20 8 godzin temu, Jędrek napisał: widzę znaki zapytania ja też Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 807 Posted February 21 Share Posted February 21 Dnia 20.02.2023 o 08:02, barbie609 napisał: ja też Ciekawe jak u innych. Quote Link to post Share on other sites
vatra 3,385 Posted February 21 Share Posted February 21 3 minuty temu, Jędrek napisał: Ciekawe jak u innych. U mnie wyświetlają się emotki 👌 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 807 Posted February 21 Share Posted February 21 1 minutę temu, vatra napisał: U mnie wyświetlają się emotki 👌 A w tych nieco starszych postach również? Quote Link to post Share on other sites
vatra 3,385 Posted February 21 Share Posted February 21 4 minuty temu, Jędrek napisał: A w tych nieco starszych postach również? Sprawdzałam teraz i tak trochę śmiesznie jest w tych wcześniejszych 😉 trochę znaków zapytania i trochę emotek. Mniej więcej od stycznia już tylko emotki 1 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 807 Posted February 21 Share Posted February 21 35 minut temu, vatra napisał: Sprawdzałam teraz i tak trochę śmiesznie jest w tych wcześniejszych 😉 trochę znaków zapytania i trochę emotek. Mniej więcej od stycznia już tylko emotki No to tak samo jak u mnie. Czy jest tu jakiś kierownik? 😁 Quote Link to post Share on other sites
Fibi 1,430 Posted February 22 Share Posted February 22 Ja mam same znaki zapytania, trochę to zniekształca odbiór postów, bo się trzeba domyślać, co miał autor na myśli 🤔 1 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 807 Posted February 23 Share Posted February 23 12 godzin temu, Fibi napisał: Ja mam same znaki zapytania, trochę to zniekształca odbiór postów, bo się trzeba domyślać, co miał autor na myśli 🤔 A kierownik śpi. 1 Quote Link to post Share on other sites
Fibi 1,430 Posted February 23 Share Posted February 23 4 godziny temu, Jędrek napisał: A kierownik śpi. No właśnie kierownik z tego co wiem to prawie wcale nie śpi, ale chyba przestał tu zaglądać 😅 2 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,954 Posted February 23 Share Posted February 23 1 godzinę temu, Fibi napisał: No właśnie kierownik z tego co wiem to prawie wcale nie śpi, ale chyba przestał tu zaglądać 😅 Zagląda, jak się do niego napisze😂 1 Quote Link to post Share on other sites
Gosia WU 72 Posted February 23 Share Posted February 23 Dnia 21.02.2023 o 22:18, vatra napisał: U mnie wyświetlają się emotki 👌 U mnie też. Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,954 Posted February 23 Share Posted February 23 U mnie też ok. Quote Link to post Share on other sites
vatra 3,385 Posted February 23 Share Posted February 23 1 godzinę temu, jaaga76 napisał: Zagląda, jak się do niego napisze😂 Tylko trzeba dużo emotek dodać 😂 3 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 807 Posted February 23 Share Posted February 23 4 godziny temu, Gosia WU napisał: U mnie też. Na pierwszej stronie tego wątku również? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts