Jump to content

Bieżące problemy

Recommended Posts

Może to nie problem ale czy nie fajnie by było jakby przy profilu użytkownika było wpisane miasto albo chociaż województwo? Na innych forach (nie związanych z górami) jest taka opcja i według mnie dobrze się sprawdza. Wiemy skąd ktoś jest i ewentualnie możemy łatwiej znaleźć osobę ze swojej okolicy do wspólnego wyjazdu ?

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tylko trzeba dużo emotek dodać 😂

Zyrkne ? ? 

Nie wiem, czy można to nazwać problemem, ale może warto było by zmniejszyć rozmiar zdjęć w postach? Zrobić jakieś takie miniatury? Wyświetlają się bardzo duże, a jak ktoś wrzuca więcej to mamy niezłe

Posted Images

17 minut temu, martuś napisał:

Może to nie problem ale czy nie fajnie by było jakby przy profilu użytkownika było wpisane miasto albo chociaż województwo? Na innych forach (nie związanych z górami) jest taka opcja i według mnie dobrze się sprawdza. Wiemy skąd ktoś jest i ewentualnie możemy łatwiej znaleźć osobę ze swojej okolicy do wspólnego wyjazdu ?

Każdy kto chce, może dać taką informację w swoim podpisie (sygnaturze).

• Like ! 1
  • 9 months later...

Mam problem: nie mogę znaleźć tematu o Staroleśnej-Rohatce. Jestem pewien, że taki był bo dodawałem tam swoje zdjęcia(Rohatka-Turnia nad Rohatką), a nie chciałem zakładać nowego tematu. Szukałem w Tatrach Słowackich i Szlakach ale nie widzę nigdzie.

Z góry dzięki za pomoc!

• 4 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 1 year later...

Od jakiegoś czasu znów spotykam zjawisko które kiedyś już tu wystąpiło, a potem zniknęło - w części starszych postów na forum (nawet takich sprzed paru tygodni) zamiast emotek widzę znaki zapytania.  Troszkę słabo to wygląda.  Czy inni też tak mają obecnie?

4 minuty temu, Jędrek napisał:

A w tych nieco starszych postach również? 

Sprawdzałam teraz i tak trochę śmiesznie jest w tych wcześniejszych 😉 trochę znaków zapytania i trochę emotek. Mniej więcej od stycznia już tylko emotki 

• Like ! 1
35 minut temu, vatra napisał:

Sprawdzałam teraz i tak trochę śmiesznie jest w tych wcześniejszych 😉 trochę znaków zapytania i trochę emotek. Mniej więcej od stycznia już tylko emotki 

No to tak samo jak u mnie. 

Czy jest tu jakiś kierownik? 😁