vatra Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 (edytowane) @Anuś uważaj bo znowu Ci ptak zje tego schabowego! A tak na serio, to chyba ciekawe doświadczenie jak się stoi na środku Moka?! Tutaj też nigdy nie byłam w zimie ale te Wasze zdjęcia są takie super motywujące, że już od najbliższego weekendu to się zmieni!!! Edytowane 16 Stycznia 2020 przez vatra 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 27 minut temu, vatra napisał: @Anuś uważaj bo zaraz Ci się ptaki zlecą do tego schabowego! A tak na serio, to chyba ciekawe doświadczenie jak się stoi na środku Moka?! Tutaj też nigdy nie byłam w zimie ale te Wasze zdjęcia są takie super motywujące, że już od najbliższego weekendu to się zmieni!!! dzięki @vatra Ja też mało w zimie chodzę po Tatrach i też mam zamiar to zmienić. Ale nad morskim w zimie byłam chyba z 3 razy i kilka na Kasprowym. Czy to znaczy, że ten weekend spędzasz w Tatrach? Na środku Moka stoi się całkiem przyjemnie, ale najlepiej samemu wypróbować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 2 godziny temu, Anuś napisał: Czy to znaczy, że ten weekend spędzasz w Tatrach? Taki mam zamiar! Na pewno się pochwalę zdobyczami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 @vatra trzymam mocno kciuki pozdrowionka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Z której strony by na nie spojrzeć jest cudne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 @Nobody muszę się zgodzić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał hetrys Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Hej czy mam pytanie czy bardo jest obliczona droga na Morskie Oko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 31 minutes ago, Michał hetrys said: Hej czy mam pytanie czy bardo jest obliczona droga na Morskie Oko? Startując z Palenicy TPN obliczył, iż trasa pod górę zajmuje 2:20h 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał hetrys Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 5 godzin temu, Q'bot napisał: Startując z Palenicy TPN obliczył, iż trasa pod górę zajmuje 2:20h Sory za tamten wpis ale chciałem zapytać o oblodzenie na trasie palenica Morskie oko czy ciężko jest wejść bez raków ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 23 minuty temu, Michał hetrys napisał: Sory za tamten wpis ale chciałem zapytać o oblodzenie na trasie palenica Morskie oko czy ciężko jest wejść bez raków ☺ Byłam w piątek. Jest dosyć ślisko i widziałam że niektórzy mieli problem, ale nad samo Moko nie trzeba raków ani nawet raczków. Dobrze się sprawdzają nakładki antypoślizgowe. Gdybyś jednak chciał wyżej to zdecydowanie raki. Nie wiem kiedy się wybierasz bo warunki się zmieniają i najlepiej dokładnie sprawdzać na bieżąco. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Morskie Oko z troszkę innej perspektywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał hetrys Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Siema jutro wybieram się nad Morskie oko ktoś może mi napisać jak wygląda droga z Palenicy. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staroń Opublikowano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 ...a wczoraj bardzo ładnie było nad Morskim Okiem wybrałem się, mimo długiego weekendu, nie potrafiłem odpuścić takiej pogody na parking zajechałem koło 8.30, uznałem, że to najwyższy czas, by spróbować zrobić tę trasę biegiem 9.30 byłem już na miejscu, wyprzedziłem te tłumy, które zajechały dużo wcześniej na parking, więc nad samym jeziorem było względnie spokojnie. Potem spacerek nad Czarny Staw, wracając ledwo przeszedłem przez ten tłum, który w końcu dotarł, istna masakra, no ale nie ma co się dziwić, wolny dzień plus pogoda zrobiły swoje w związku z tym, że zbiegłem z powrotem asfaltem, miałem jeszcze sporo czasu, żeby zahaczyć o Rusinową Polanę i dłużej odpocząć. Trening dobry, może w końcu znalazłem sposób na monotonię tego asfaltu? 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Bardzo ładne zdjęcia. Patrzę na nie i myślę, że może tyle ludzi idzie nad Morskie Oko nie dlatego, że prowadzi tam najłatwiejsza ścieżka, ale dlatego, że to jest naprawdę piękne miejsce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Dnia 5.06.2021 o 10:05, wjesna napisał: Bardzo ładne zdjęcia. Patrzę na nie i myślę, że może tyle ludzi idzie nad Morskie Oko nie dlatego, że prowadzi tam najłatwiejsza ścieżka, ale dlatego, że to jest naprawdę piękne miejsce. Tak @wjesna masz rację Właśnie z powodu uroku tego miejsca poszłam tam kolejny raz i raczej nie ostatni. Pierwsze mile zaskoczenie to zupełnie pusty szlak. Od Palenicy do samego stawu spotkałam zaledwie k i l k a osób, kilka przy schronisku a nad samym stawem zupełnie nikogo. Kiedy wracałam znad Czarnego Stawu było już trochę ludzi. Wrzucam kilka zdjęć żeby Morskie Oko bardziej kojarzyło się z pięknem górskiego krajobrazu niż z nadmiarem turystów podziwiających to piękno. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 @vatra a na tym ostatnim zdjęciu to kto stoi ? .... yeti w brązowym futerku??? Śliczne foty . To chyba ostatnie takie momenty, że można sie zachwycić w spokoju... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 8 minut temu, jaaga76 napisał: a na tym ostatnim zdjęciu to kto stoi ? .... yeti w brązowym futerku??? Zgadłaś yeti we własnej osobie Byłam w czwartek rano ale mimo to przyznam że nie spodziewałam się takiej pustki. To jest bardzo ciekawe doświadczenie, stanąć sam na sam z Morskim Okiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 1 godzinę temu, vatra napisał: Od Palenicy do samego stawu spotkałam zaledwie k i l k a osób, kilka przy schronisku a nad samym stawem zupełnie nikogo. @vatra nikogo nad Morskim Okiem to po prostu niespotykane .... zazdroszczę super doświadczenie . A fotki bardzo ładne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 32 minuty temu, Krzysiek Zd napisał: nikogo nad Morskim Okiem to po prostu niespotykane Na potwierdzenie tego jeszcze kilka fotek 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 A i zieleń nad Morskim Okiem taka już całkiem wiosenna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 9 minut temu, szesc_kolorow napisał: aż dziwnie wygląda to miejsce bez ludzi na zdjęciu xd A na żywo jeszcze dziwniej 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Świetnie @vatraże trafiłaś na takie bezludzie, może ten yeti szedł przed Tobą i drogę torował? 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 (edytowane) @vatraTy może tak nie łaź bo ta fotka tego brązowego to trochę Przełęcz Diatłowa przypomina https://diatlow.pl/wp-content/uploads/2017/05/2a5.jpg przecież MOK to skrajnie niebezpieczne miejsce Edytowane 14 Czerwca 2021 przez barbie609 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 3 godziny temu, barbie609 napisał: przecież MOK to skrajnie niebezpieczne miejsce Masz rację, nie wybieraj się tam przypadkiem@barbie609 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi