Monqua Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Zdecydowanie najładniejszy dla mnie widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocianioł Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Samo morskie oko lubię. Drogi nienawidzę, ciągnie się i nic szczególnego nie ma w niej. A co do koni. Nie popieram lenistwa ludzi, ale jeśli ktoś musi lub chce skorzystać z fasągu to nie można mu zabronić. Należy skupić się na odpowiednim doborze zwierząt, żeby były to silne konie zaprzęgowe, po dobrych rodzicach, regularnie badane i zadbane oraz należy pilnować, żeby chore zwierzęta były poddawane eutanazji a nie sprzedawane do rzeźni. I takie konie szybciej zabije byczenie się w stajni niż praca, do której są stworzone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikaB Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Myśle że dla większości osób pierwsze spojrzenie na Morskie Oko to niesamowite przeżycie. Z czasem może już nie robi takiego wrażenia, ale uroku MOku nie można odebrać. A co do szlaku asfaltową drogą... dobrze że TPN udostępnia trasy dla osób z niepełnosprawnością. Może nie jest to najpiękniejsza trasa, ale o wczesnym poranku równiez ma swoj urok i szybciutko można dostać sie do MOka i ruszać dalej w siną dal 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominisiaa_k Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Z góry wygląda pięknie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Kiedyś można było tak ...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominisiaa_k Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 17 godzin temu, Natalia D napisał: @dominisiaa_k Kiedy byłaś? Zdjęcia są z niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staroń Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Dzisiaj też ładnie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staroń Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 @Natalia D No dzisiaj fajnie się trafiło, ani jednej chmurki, za to momentami bardzo wiało ale kolejny wyjazd z noclegiem z prawdopodobnie tylko jednym dniem z fajnym warunkami, wczoraj lało, jutro też niby ma byc mokro ale liczę na to, że pogoda pogorszy się wieczorem i rano się zahaczy o Zachodnie A dziś w planach były Wrota Chałubińskiego, bo tam mnie jeszcze nie było, ale tak zawiało że wybrałem lepiej mi znana opcję, tam za to dawno nie byłem, zawsze dobrze wrócić Na Rysy nie poszedłem, za późno było i komuś obiecałem że razem pójdziemy... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 To droga Doliną Rybiego Potoku !!! Czyli do Morskiego Oka bez asfaltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Przed chwilą, Natalia D napisał: Też tak chcę!!! To trzeba zaorać asfalt!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonteLaguna Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 52 minuty temu, Tatromen napisał: Z góry wygląda pięknie !!! Jeszcze wyżej !!!! To jest zdjęcie z MSW czy może z Mięguszowieckiej Przełęczy Wyżniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jagusia Opublikowano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 (edytowane) Dnia 10.10.2019 o 17:47, Gość napisał: To droga Doliną Rybiego Potoku !!! Czyli do Morskiego Oka bez asfaltu Rozumiem że asfalt to duże ułatwienie dla osób starszych i niepełnosprawnych ale dla młodych zdrowych i sprawnych korzystanie z fasiągów to naprawdę wielki obciach ! Kiedyś nie było asfaltu i wszyscy jakoś sobie radzili. Edytowane 22 Grudnia 2019 przez jagusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieszczadzki_tatromaniak Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 panorama jest piękna i na absolutnie pierwszy raz w tatrach to dobry pomysł na wyprawę, wiadomo,że asfalt dla tatromaniaka będzie tutaj paskudził, ale ma też swoje plusy dla osób z niepelnosprawnością, dzięki temu mogą zobaczyć trochę gór i sie z nimi " zmierzyć" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Morskie Oko ... widoki z tego miejsca zachwycają.... Dla mnie czarujące bez względu na tłumy, nie zwracam zresztą w takim miejscu uwagi na przypadkowych turystów a czerpie radość z tego, że mogę tam być ... I popatrzeć na majestatyczne szczyty Mięguszowieckie 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 (edytowane) 3 hours ago, Anuś said: Dla mnie czarujące bez względu na tłumy, nie zwracam zresztą w takim miejscu uwagi na przypadkowych turystów To se ne da... Ja na samą myśl o tym miejscu zaczynam odczuwać irytację - nawet gdybym przemierzał cały asfalt sam na sam ze swoim plecakiem. Edytowane 7 Stycznia 2020 przez Q'bot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 7 minut temu, Q'bot napisał: To se ne da... Ja na samą myśl o tym miejscu zaczynam odczuwać irytację - nawet gdybym przemierzał cały asfalt sam na sam ze swoim plecakiem. A to dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 1 minute ago, Anuś said: A to dlaczego Głównie dlatego, iż jest to najbardziej chyba wyeksploatowane, przeżute, wymemłane, przetrawione i wyplute miejsce w całem TPN'ie Będac na tyle popularnym celem od razu mnie odpycha - niezależnie, czy akurat są tam stada człowieków, czy też nie. Coś jak Giewont, ale chyba gorzej... Ostatnio to jakoś w całej polskiej części Tatr zaczynam czuć się nieswojo. Coś jakbym zwiedzał galerię handlową, bądź parking. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 23 minuty temu, Jacek napisał: @Anuś, serduszko wymiata Dzięki Kilka fotek jeszcze znalazłam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 11 minut temu, Q'bot napisał: Głównie dlatego, iż jest to najbardziej chyba wyeksploatowane, przeżute, wymemłane, przetrawione i wyplute miejsce w całem TPN'ie Będac na tyle popularnym celem od razu mnie odpycha - niezależnie, czy akurat są tam stada człowieków, czy też nie. Coś jak Giewont, ale chyba gorzej... Ostatnio to jakoś w całej polskiej części Tatr zaczynam czuć się nieswojo. Coś jakbym zwiedzał galerię handlową, bądź parking. Ja tam staram się znaleźć we wszystkim pozytywy jednak, może dlatego, że nie jestem w Tatrach aż tak często to patrzę na te miejsca trochę inaczej. Lubię Morskie Oko, otoczenie i panoramy w tym miejscu a Giewont jest piekny ( no tak mam) ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 3 hours ago, Anuś said: Ja tam staram się znaleźć we wszystkim pozytywy jednak, może dlatego, że nie jestem w Tatrach aż tak często to patrzę na te miejsca trochę inaczej. Lubię Morskie Oko, otoczenie i panoramy w tym miejscu a Giewont jest piekny ( no tak mam) ... No widzisz... Ja na starość bardziej komfortowo się czuję u Słowaków na szlaku, aniżeli u nas. Do czego to doszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 8 godzin temu, Q'bot napisał: No widzisz... Ja na starość bardziej komfortowo się czuję u Słowaków na szlaku, aniżeli u nas. Do czego to doszło? Do tego.... że się przedwcześnie postarzałeś? Tak serio mam zamiar przejść też na drugą stronę.... bo piękne tam szczyty czekają, ale nie wiem czy nie jestem trochę za młoda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martuś Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Też lubię Morskie ale staram się wychodzić wcześnie rano zanim zjedzie się tłum ludzi. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Wiadomo najpiękniej będzie jak będziemy sami, ale raczej nie da się - takich jak "my" jest więcej Poza tym samemu to nuda, fajnie się do kogoś odezwać, razem pozachwycać, zjeść schabowego 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi