barbie609 moder Opublikowano 26 Października Udostępnij Opublikowano 26 Października 9 godzin temu, Artur S napisał(a): jakby pędzlem malowane.... pięknie w Beskidzie było, niestety już się kończy piękna jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 26 Października Udostępnij Opublikowano 26 Października @Artur S ja to Cię podziwiam, że Ci się chce wstawać tak wcześnie Mi się jeszcze nigdy nie udało wstać na wschód Piękne widoczki ustrzeliłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 26 Października Udostępnij Opublikowano 26 Października 9 godzin temu, barbie609 moder napisał(a): pięknie w Beskidzie było, niestety już się kończy piękna jesień Myślę, że to ostatni taki kolorowy weekend w tym roku. Jak popada i powieje, to reszta kolorów z drzew spadnie, a te w parterze też stracą barwy..... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 26 Października Udostępnij Opublikowano 26 Października 2 minuty temu, Artur S napisał(a): też stracą barwy..... zrobi się szaro i smutno, trzeba będzie czekać na biel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 26 Października Udostępnij Opublikowano 26 Października 3 godziny temu, Fibi napisał(a): @Artur S ja to Cię podziwiam, że Ci się chce wstawać tak wcześnie Mi się jeszcze nigdy nie udało wstać na wschód... Wystarczy raz się zmobilizować i jeśli trafisz wtedy na dzień magicznego wschodu, to już po Tobie. Ja kombinuję jak mogę, by być świadkiem tego widowiska i choć wysokie góry już raczej nie dla mnie, to wynajduję miejsca do których jestem w stanie dotrzeć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 26 Października Udostępnij Opublikowano 26 Października 2 godziny temu, barbie609 moder napisał(a): zrobi się szaro i smutno, trzeba będzie czekać na biel A od jutra jeszcze szybciej będzie ciemno i nadejdzie ten czas w roku kiedy może być już tylko gorzej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 3 Listopada Udostępnij Opublikowano 3 Listopada Rzut oka na Beskid Wyspowy i Gorce dziś tuż przed świtem 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 3 Listopada Udostępnij Opublikowano 3 Listopada Właśnie skończyłam po raz kolejny czytać jedną z moich ulubionych książek. Jest w niej zdanie, które jakby bylo o tym zdjeciu ,,Są pewne wschody słońca, które się wyróżniają. Słońce wschodzi. Kroi niebo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 17 Listopada Udostępnij Opublikowano 17 Listopada Beskidzka Grupa GOPR przypomina ,że w zimie w górach może być wcześnie ciemno https://24tp.pl/n/123785 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 17 Listopada Udostępnij Opublikowano 17 Listopada Fajnie się chodzi jak jest ciemno Bo potem robi się np. tak ...... Zresztą dzisiaj nie było całkiem ciemno, bo Kolega dzielnie wspomagał światłu czołówki... Ale niestety to chyba ostatni tak kolorowy weekend tej jesieni.... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystek Opublikowano 19 Listopada Udostępnij Opublikowano 19 Listopada ponieważ to jest relacja to przeniosłem tutaj Moder W minioną sobotę poszliśmy z żoną, córką, moim bratem i jego żoną na Jałowiec. Szczerze powiedziawszy miał to być fajny, jesienny wypad (byliśmy z kolei tydzień temu na Magurkach i tak też się zapowiadało, czyli jesiennie). Tymczasem gdzieś od około 930-950 metra n.p.m. zaczęła robić się zima . Jeżeli ktoś nie był na Jałowcu, to śmiało mogę polecić dla rodzin z dziećmi. Szlak jest stosunkowo łatwy (przez kilkaset metrów jest trochę pod górkę), przed samym szczytem idzie się lasem, wychodzi się na polankę i jest nagłe "wow", bo są piękne widoki. Dorzucam trochę zdjęć. PS: zdjęcia moooocno skompresowane, zupełnie nieostre. Szkoda. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 19 Listopada Udostępnij Opublikowano 19 Listopada @mystekdzięki za relację, dawno na Jałowcu nie byłem , a zdjęcia fajne.Skąd szliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystek Opublikowano 20 Listopada Udostępnij Opublikowano 20 Listopada (edytowane) W dniu 19.11.2024 o 09:17, barbie609 moder napisał(a): @mystekdzięki za relację, dawno na Jałowcu nie byłem , a zdjęcia fajne.Skąd szliście? Bez szału, ale z dzieckiem trzeba ograniczać nieco długość szlaków https://mapa-turystyczna.pl/route/3ilks takie coś zrobiliśmy Edytowane 20 Listopada przez mystek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 20 Listopada Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 1 minutę temu, mystek napisał(a): takie coś zrobiliśmy łaziliśmy tam , nawet do Murowanej Piwnicy żeśmy zbłądzili. A Przełęczy Klekociny próbowaliście? https://mapa-turystyczna.pl/route/3ehil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystek Opublikowano 22 Listopada Udostępnij Opublikowano 22 Listopada W dniu 20.11.2024 o 20:08, barbie609 moder napisał(a): łaziliśmy tam , nawet do Murowanej Piwnicy żeśmy zbłądzili. A Przełęczy Klekociny próbowaliście? https://mapa-turystyczna.pl/route/3ehil O, wygląda ciekawie ten szlak. Spróbujemy tego na pewno. Szliśmy z Klekocin ale na Mędralową z 2-3 tygodnie temu. Dzięki za propozycję! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 29 Listopada Udostępnij Opublikowano 29 Listopada https://24tp.pl/n/124201 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 1 Grudnia Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia A dziś o poranku było tak 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi