Czoniowa Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Ludzie pomóżcie.. Gdzie iść na jakie szlaki albo gdzie zrobić sobie wycieczkę jak jest paskudna pogoda.. Szkoda dnia w domu ale nie wiem gdzie iść.. Pada wieje i jest zachmurzone niebo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Może piwko lub grzaniec w jednym ze schronisk? Np. w Starej Roztoce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapapacz Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Jeśli rzeczywiście chcesz wyjść na szlaki, to może jakieś dolinki? Ja w taką pogodę lubię odwiedzać Dolinę Białej Wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 (edytowane) Albo Morskie Oko !!! To jedyna okazja bez tłumów Edytowane 18 Września 2019 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anula Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Gdzieś ktoś o to już pytał ... Można odwiedzić jaskinie. Można iść na termy albo pelerynka, parasol i doliny z przystankiem z schronisku na grzańca tudzież coś bez prądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Na Krupówki --tradycyjnie bywam tam raz do roku w połowie listopada. A bardziej górsko to np. podjechać do Tatrzańskiej Kotliny i zafundować sobie przejście Jaskinia Bielańska- podejście z parkingu nie jest długie i da się uskutecznic pod parasolem:-D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Tyle szczytów a wszyscy tu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominisiaa_k Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Dolina Kościeliska i wyżej nad Smreczyński Staw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ann Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 8 godzin temu, dominisiaa_k napisał: Dolina Kościeliska i wyżej nad Smreczyński Staw Tylko, że jak jest brzydka pogoda to nie widać nic oprócz kawałka Stawu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominisiaa_k Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 @Ann akurat byłam w tym roku w dość słabą pogodę - mgła i mżawka na całej trasie, potem już konkretny deszcz i było baaardzo dużo turystów idących Kościeliską i spora część z nich udawała się dalej nad staw, więc chyba nie było tam aż tak źle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staroń Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Jak leje to najgorzej jeszcze nie znalazłem radości w wędrowaniu w deszczu. Kiedyś myślałem, że jak jest sporo chmur to bez sensu, lepiej zostać w domu albo co najwyżej piwo w jakimś przytulnym miejscu. Zeszły rok a dokładniej czerwiec, wymusił na mnie trochę ruchu w niepogodę, cały 4-dniowy wyjazd jesienne warunki... i doszedłem do wniosku, że to nie takie straszne Wysoko nie ma co się pchać, więc głownie doliny, stawy, które w taką pogodę mają swój klimat, no i ludzi niewiele Prosta zgadywanka z rana na rozruszanie, co to za stawy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 (edytowane) Wyglądają jak Czarny, Morski Kokon, Zielony i Goń się nnicowy A niepogody unikam, jak się tylko da... Znaczy się, mam zawsze w zakładkach otwarte prognozy pogody i jadę akurat wtedy, gdy ma być bezchmurnie Gorzej gdy się prognozy nie sprawdzają, wtedy trzeba kopać norę w śniegu, by nas nie zasypało na powierzchni. Edytowane 11 Października 2019 przez Q'bot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rupicapra rupicapra Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 (edytowane) Zdjęcie 1. Czarny Staw pod Rysami Zdjęcie 2. Morskie Oko Zdjęcie 3. Czarny Staw Gąsienicowy, widok na Zachód, w kierunku Karbu Zdjęcie 4. Czarny Staw Gąsienicowy, widok na północ, w kierunku Koziego Wierch (widać szlak na Skrajny Granat) Ja tam łażę i w deszczu, bo ciekawiej. Tylko przed burzą z grani uciekam. Zdjęcia z Rysy Zaruskiego, Żlebu Kulczyńskiego i nad kominkiem w Czarnym Mniszku (2015 r.): To też ma swoje uroki, bo czasem się coś odsłania i nie ma zupełnie nikogo wtedy w górach. Edytowane 11 Października 2019 przez Rupicapra rupicapra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatek77 Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Chochołowska w deszcz, chociaż jak wychodziłam było słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Dnia 6.10.2019 o 16:30, Agnieszka GP napisał: Tyle szczytów a wszyscy tu ??? Dzisiaj też było brzydko, ale to był przedostatni dzień przed zamknięciem szlaków więc nie było wyjścia - trza było potuptać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staroń Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Dnia 11.10.2019 o 15:03, Rupicapra rupicapra napisał: Zdjęcie 3. Czarny Staw Gąsienicowy, widok na Zachód, w kierunku Karbu Akurat Zielony, ale reszta się zgadza Dziś była typowo brzydka pogoda, na szczęście padało tylko chwilę Widoki żadne, ale i tak suoer! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi