Artur S Opublikowano 8 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 Ponieważ wschodów nigdy dość....... Tatry od krańca do krańca Wschodzące słonko pięknie podświetliło mgły w dolinach... 8 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 8 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 2 godziny temu, Artur S napisał(a): Ponieważ wschodów nigdy dość.. @Artur Skosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Ostatni mój wschód AD 2024 z 30 go grudnia, miejscówka oczywiście Veľký Choč. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Miasto Jordanów dziś o wschodzie słońca 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia No to znów ja....chwila przed wschodem słońca... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Skoro nikt nic, no to znów ja sobie pozwolę 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 1 godzinę temu, Artur S napisał(a): Skoro nikt nic, ja za leniwy jestem,żeby tak wcześnie wstawać , więc pozwalaj sobie ile chcesz, czekam w napięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 34 minuty temu, barbie609 moder napisał(a): ja za leniwy jestem Zimą słońce później wstaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 30 minut temu, Jędrek napisał(a): Zimą słońce później wstaje. A Barbie jeszcze później:-D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 6 godzin temu, barbie609 moder napisał(a): ja za leniwy jestem,żeby tak wcześnie wstawać , więc pozwalaj sobie ile chcesz, czekam w napięciu. Nie trzeba wcześnie wstawać, wystarczy późno wyjść... 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Dzisiaj około 15 minut przed wschodem z mojej stałej miejscówki ....no i żeby być w zgodzie z tytułem wątku - wschodzące słońce nad Gorcami 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Niezłe te kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2 godziny temu, Q'bot napisał(a): Niezłe te kolory Na zmianę pogody. Teraz już niebo zaszło chmurami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi