vatra Opublikowano 17 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 1 godzinę temu, Pablo P napisał: Ciekawe czy lubi taką podsmażaną z cebulką No bez przesady następnym razem może goloneczka? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo P Opublikowano 17 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2 godziny temu, vatra napisał: No bez przesady następnym razem może goloneczka? Żarty żartami, ale zdarza się że misie podchodzą pod schroniska szukając pożywienia w różnych miejscach, miedzy innymi w koszach, może im sie trafić i goloneczka a raczej jej resztki. Kiedyś Prokop w tym swoim programie w którym podróżuje po Stanach, pokazywał specjalnej konstrukcji kosze które tylko człowiek da radę otworzyć. Pewnie nie jest to tania rzecz i TPN oraz TANAPu na to nie stać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 17 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 20 minut temu, Pablo P napisał: że misie podchodzą pod schroniska Kolega służył w WOP w strażnicy na Łysej , często podchodziła niedźwiedzica z małymi. W końcu zrobiła się taka bezczelna że wartownik wygarnął jej nad głową z kałacha. Podobno na jakiś czas się obraziła 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 17 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Dnia 16.04.2024 o 19:33, Mateusz Z napisał: Co Wy macie z tą kaszanką? Kaszanka kojarzy mi się z pewnym filmem Barei. I tu może zagadka - o który film chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo P Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 6 godzin temu, Jędrek napisał: Kaszanka kojarzy mi się z pewnym filmem Barei. I tu może zagadka - o który film chodzi? Gryczana stolik nr ... Miejsce ... , chociaż tam raczej chodziło o kaszę. Chyba że masz na myśli inny film a nie o Miś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Dnia 17.04.2024 o 23:20, Jędrek napisał: Kaszanka kojarzy mi się z pewnym filmem Barei. I tu może zagadka - o który film chodzi? Kaszanka i wódeczka, czyli "Brunet wieczorową porą" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 20 Maja Udostępnij Opublikowano 20 Maja Widok z Gorców na Tatry o wschodzie słońca 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja Dzisiejszy wschód słońca z widokiem na Beskid Wyspowy i Gorce. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik2009 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Pierwszy wschód zaliczony 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 6 minut temu, Pawlik2009 napisał: wschód zaliczony gdzie jesteś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik2009 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Przełęcz między kopami 04:39 to było 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Wschód słońca z Lomnicy 8 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 6 godzin temu, Mateusz Z napisał: Wschód słońca z Lomnicy Ależ, Ci kuźwa, zazdroszczę 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Dnia 19.04.2024 o 06:06, Mnich Admin napisał: Kaszanka i wódeczka, czyli "Brunet wieczorową porą" Trochę czasu minęło od twojego wpisu, ale oczywiście brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca To i ja dzisiejszy fshut na hołdach dorzucę 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 11 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia Wschót nad pastwiskiem 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 16 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia Tatry Zachodnie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września Kładłem się wczoraj spać - lało...... Obudziłem się koło drugiej - lało...... O piątej z minutami - nie lało.....a skoro nie lało, a zaczęło wiać solidnie to zamarzył mi się magiczny wschód słońca, który w takich warunkach był całkiem prawdopodobny... Zanim się pozbierałem było już trochę późno, więc wybrałem opcję przydomową i zdążyłem na styk. Było pomarańczowo, mgliście i wietrznie nad końcówką Beskidu Makowskiego i nad Wyspowym tańczyły podświetlone mgiełki..... Jako się rzekło, byłem za późno, więc na wschód czekałem max 3 minuty..... Słonko szybko nabrało wysokości ( no i niech ktoś powie że ono się nie rusza ) i pora było się zbierać na poranną kawkę.... Sprzęt wylądował w torbie i skierowałem się do domu.......ale w międzyczasie słońce schowało się za chmurkę i zatrzymał mnie kolejny widok. Cóż począć - trza się wypakować bo Luboń Wielki prezentuje się dziś całkiem fajnie.... No i to by było na tyle dzisiejszej relacji... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września 8 minut temu, Artur S napisał(a): No i to by było na tyle dzisiejszej relacji... Całkiem przyjemny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 28 Września Udostępnij Opublikowano 28 Września Moje tradycyjna miejscówka na wschód słońca...na koniec września wychodzi dokładnie za Luboniem Wielkim........ .... i jeszcze dorzucam panoramę sklejoną z dziesięciu pionowych kadrów - ujęcia robione mniej więcej kwadrans przed wschodem 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi