barbie609 moder Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Dzisiaj wreszcie udało mi się sfotografować motyla , zresztą ogólnie niewiele ich było Osadnik Egeria/chyba/ ze Stożka Wielkiego 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 3 godziny temu, barbie609 napisał: Dzisiaj wreszcie udało mi się sfotografować motyla , Sfotografować to nic, ale wiedzieć jak się nazywa to jest dopiero coś 3 godziny temu, barbie609 napisał: Osadnik Egeria 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 6 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Rusałka Pokrzywnik z Gęsiej Szyi 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 10 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Rusałki z Rohackich Ples 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 Wrzosy ze szlaku na Zabrat 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 Miejałem tydzień temu na hołdoch takiego krzoka i zastanawiałem się co to... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 18 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 9 minut temu, Q'bot napisał: i zastanawiałem się co to... kurczę ,też nie wiem. Jutro się spiknę z W on może będzie wiedział 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 21 minut temu, Q'bot napisał: Mijałem tydzień temu na hołdoch takiego krzoka i zastanawiałem się co to... U mnie też takie coś rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 19 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 @Zośka@Q'botprawdopodobnie jest to Lepnica Rozdęta. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpasani Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Kilka dni temu wybrałem się na Soszów Wielki. Było bardzo mokro, a salamandry wychodziły dosłownie na szlak. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 30 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Zimowit jesienny tym razem nie pienin a z ogrodów wilanowa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 5 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 może już ostatni jesienny motyl Rusałka Admirał poniżej schroniska na Durbaszce 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 21 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 taki latacz spod Gorca , jak się dowiem jak się nazywa to uzupełnię. Tak prawdę mówiąc podejrzewam go że jest ćmą . Zobaczymy prawdopodobnie wstęgówka pąsówka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 30 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 5-tego myślałem ,że to już ostatni pieniński a wczoraj na polanie przy niebieskim szlaku jeszcze się Admirał trafił. Wiesiek mówi ,że niektóre w Pieninach zimują. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 3 godziny temu, barbie609 napisał: Wiesiek mówi ,że niektóre w Pieninach zimują. A niektóre w mojej piwnicy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Tatrzańskie suszki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Płochacz Halny z Kopieńca Wielkiego 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Skoro wreszcie spadł śnieg, to może powspominajmy lato: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 Misiek miał szczęście, jeleń nie bardzo: [24tp.pl] Niedźwiedź i jeleń. Tego jeszcze nie widzieliście (WIDEO) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 Jak on tak jeleniem rzuca, to nawet nie chce myśleć, co by z czlowiekiem zrobil. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 5 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego zdjęcie z wczoraj ale musiałem się upewnić , mocno wytopiony ale wygląda na Rysia , to byłby już drugi raz .Poprzedni był na Połoninie Kiczerka a te koło Jemeriskowej 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 9 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego https://24tp.pl/n/114855 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 18 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego dzisiejsze łupy Dziecioł Duży i pierwsza stokrotka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 25 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego https://24tp.pl/n/115362 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 1 godzinę temu, barbie609 moder napisał: https://24tp.pl/n/115362 Rysie to przeciekawe zwierzęta. Mistrze relaksu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi