barbie609 moder Opublikowano 16 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja Wiesiek z Martą odwiedzili Giewont , nadesłał zdjęcia , Tatry kwitną na początek Płochacz Halny Lepnica bezłodygowa Dębik Ośmiopłatkowy Goryczka Klusjusa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja @barbie609 moder próbowałam już kilka razy sfotografować płochacza ale nigdy mi się nie udało bo jak tylko próbowałam się zbliżyć to uciekał. Twojego kolegę bardzo te ptaki lubią bo ciągle robi im super zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 16 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 3 minuty temu, Zośka napisał: bardzo te ptaki lubią bo ciągle robi im super zdjęcia. to jego umiejętności ale i sprzęt ,który daje takie możliwości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja 14 minut temu, barbie609 moder napisał: umiejętności ale i sprzęt Jest zawodowym fotografem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 16 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 6 minut temu, Zośka napisał: Jest zawodowym fotografem ? nie ,zdolnym pasjonatem , kiedyś już podawałem ale może powtórzę , tu jest jego strona https://przyrodaczarnodunajecka.htw.pl/index.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 17 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja https://podhale24.pl/rozmaitosci/artykul/99081/Niedzwiedz_rys_i_wilk_w_Nadlesnictwie_Nowy_Targ_film.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 19 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja to zaczęło kwitnąć na torfowisku w Bobrowieckiej to jakieś chyba jakieś storczyki a to chyba Brusznica 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 26 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja dzisiejsze Pieniny Spiskie buławnik wielokwiatowy Rusałka żałobnik Paź Królowej z góry Żar Kumak Górski ,,od spodu,, Kumaki pracują nad przedłużeniem gatunku 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 29 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja Któraś z Górówek , schowana pomiędzy igłami świerka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 31 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja Dostojka , chyba agłaja .Wiesiek mnie poprawił Dostojka Selena 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 2 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca dzisiejsze Koperszady Żmija zygzakowata i tatrzański admirał jest też trochę kwiatów ale mam problem z rozpoznaniem więc może później no coś wymyśliłem Sasanka Alpejska Dzwonek Alpejski Fiołek Sudecki ale co to jest nie wiem ,podejrzewam go o bycie Sasanką ale nie mam dowodów 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 9 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Kościeliska ze środy Paszkot Rudzik zajęcia z nawigacji na Smreczyńkim wczoraj Wiesiek pod Wołowcem Traszka Górska 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Dnia 2.06.2024 o 19:01, barbie609 moder napisał: dzisiejsze Koperszady Kwiatki są prześliczne ale sorry, ta żmija psuje klimat 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 1 godzinę temu, vatra napisał: Kwiatki są prześliczne ale sorry, ta żmija psuje klimat Jak pisał S.J. Lec "Wszystko mija, nawet najdłuższa żmija" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 9 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 1 godzinę temu, vatra napisał: ta żmija psuje klimat ale to ona jest u siebie w domu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2 godziny temu, barbie609 moder napisał: ale to ona jest u siebie w domu No tak ostatnio byłam u niej w domu na Borze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 20240602_192745.mp4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 15 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Dzisiejsza Kiczora Pokłonnik Osinowiec Osadnik Kostrzewiec i gorczański Admirał 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo P Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca (edytowane) A gdzie sreberka ? Tatrzańska kaczka długodystansowa Edytowane 20 Czerwca przez Pablo P 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Pięknie sobie śpiewał 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 25 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca kwiaty z Fortu Karola 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 26 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Sowiogórska Naparstnica a jak nazywa się ten gościu nie wiem , jak się dowiem uzupełnię- nazywa się Gąsiorek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 27 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Orlickie Rusałki Pawik i Ceik oraz Osadnik Egeria na koniec taki sobie Storczyk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 28 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca z dzisiaj tylko Modrzyk Górski , tak sobie kwitnął wśród skał 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 5 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca Dzisiaj w Jaworowej ; Osadnik Kostrzewiec Rusałka Ceik i wszędobylski Admirał Jarzmianka większa i Naparstnica żółta 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi