Jump to content

Ci co skaczą fruwają ........ i rosną

Recommended Posts

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

na wylocie Stanikowego żlebu , Gronostaj jeszcze w kamuflażu zimowym , strasznie ruchliwy , moje umiejętności i sprzęt starczyły tylko na takie zdjęcia

Co prawda nie planowałam na razie psa ale skoro już jest to postaramy się żeby znalazł u nas spokój i poczucie bezpieczeństwa.

Takiego słodkiego myszozwierza ? spotkaliśmy na szlaku w Dolinie Małej Zimnej Wody.

Posted Images

51 minut temu, barbie609 napisał:

trochę brutalnej Matki Natury

No właśnie, tak przy okazji, fotka z Olczyskiej, 6 X. Egzemplarz martwy, ale co on robił na wysokości około 2 metrów? 

Pierwsza skojarzenie - czyżby jakaś dzierzba i jej sposób gromadzenia zapasów pożywienia?

PA060506.JPG

• Like ! 3
Dnia 14.10.2022 o 15:00, Zośka napisał:

I wulkany energii. Nie wiem jak Twój ale mój miał chyba jakiś napęd atomowy bo był nieaktywny tylko jak spał?. Mieliśmy go 16 lat.

Piękny wiek! 

Tak, był energiczny. Fajnie się szkolił,  chętny do pracy z człowiekiem. 

A jak nowy piesek? Rana się goi?

• Like ! 1
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
11 godzin temu, barbie609 napisał:

pewnie podpatrzył u ptactwa i kudłatych ,że ci z tym czymś na plecach zawsze coś dobrego mają

Misia jeszcze nigdy nie spotkałam i wolalabym nie spotkać. Ptaki  przy schroniskach czyhające na resztki najłatwiej  zobaczyć. 

• Like ! 1
3 godziny temu, barbie609 napisał:

Kolega Wiesiek nasz współwędrowiec na swojej stronie uruchomił zakładkę ,,Kwiaty Tatr,, na razie są wstawione białe , wiele tych zdjęć pokazało się już wcześniej na forum.Tym niemniej W zaprasza.

https://przyrodaczarnodunajecka.htw.pl/tatry/tatry/biale/biale8.html

Bardzo ładne.  Dobrze byloby tak na spokojnie oglądnąć taką pokaźną kolekcje.  Bo tak z doskoku to się nie zdążę  podelektowac. 

• Like ! 2
  • 3 weeks later...