Jędrek Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Dnia 13.10.2022 o 09:38, martuś napisał: Ludzie są strasznie podli Może jednak nie uogólniajmy tak. Niektórzy są, zdecydowana większość nie jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 16 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Dzisiejsze Wieśkowe łupy ze zboczy Modynia Kopciuszek Myszołów i trochę brutalnej Matki Natury Pająk Krzyżak Łąkowiec upolował na obiad Dostojkę Latonię 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 51 minut temu, barbie609 napisał: trochę brutalnej Matki Natury No właśnie, tak przy okazji, fotka z Olczyskiej, 6 X. Egzemplarz martwy, ale co on robił na wysokości około 2 metrów? Pierwsza skojarzenie - czyżby jakaś dzierzba i jej sposób gromadzenia zapasów pożywienia? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Dnia 14.10.2022 o 15:00, Zośka napisał: I wulkany energii. Nie wiem jak Twój ale mój miał chyba jakiś napęd atomowy bo był nieaktywny tylko jak spał. Mieliśmy go 16 lat. Piękny wiek! Tak, był energiczny. Fajnie się szkolił, chętny do pracy z człowiekiem. A jak nowy piesek? Rana się goi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 3 godziny temu, wjesna napisał: A jak nowy piesek? Rana się goi? Super się goi a piesek powoli się oswaja z nowym miejscem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 18 godzin temu, Zośka napisał: Super się goi a piesek powoli się oswaja z nowym miejscem. Uff, to dobrze, że rana się goi. Wyczul dobrych ludzi to się oswaja, bo gdzie by mu było tak dobrze jak u Was 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 29 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 dzisiejsze skromne ,,łupy,, na Rusinowej chyba lekka pomyłka co do pór roku Przy schronisku Rusałka Ceik , ewidentnie bardzo jej się podobało godło na ścianie podejrzewam ,że chodziło o ciepłą blachę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 6 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 (edytowane) dzisiaj na podejściu na Czerwoną Przełęcz Mysikrólik Skalnica seledynowa zdjęcia oczywiście Wiesiek Edytowane 6 Listopada 2022 przez barbie609 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 9 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Wieśkowe łupy z masywu Trzech Koron Kowalik i przybysz z północy: Jer 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Takie coś koło mnie usiadło 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 22 godziny temu, wjesna napisał: Takie coś koło mnie usiadło Blisko ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 4 godziny temu, Zośka napisał: Blisko ? Za blisko, wszedł mi na plecak. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 14 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 2 minuty temu, wjesna napisał: Za blisko znaczy się agresor,chyba,że chciał żebyś go na zimowanie zabrała 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 11 godzin temu, barbie609 napisał: znaczy się agresor,chyba,że chciał żebyś go na zimowanie zabrała Mogło tak być. Ale mówię mu, chłopie, jak cie wezmę, przecież Ty należysz do GPN 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 18 godzin temu, wjesna napisał: wszedł mi na plecak. Ja to myślę że coś dobrego tam poczuł a że zima się zbliża to i apetyt większy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Dnia 15.11.2022 o 14:33, Zośka napisał: Ja to myślę że coś dobrego tam poczuł a że zima się zbliża to i apetyt większy Hmm..czyżby przyszedł na krupnik.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 16 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 14 minut temu, wjesna napisał: czyżby przyszedł na krupnik pewnie podpatrzył u ptactwa i kudłatych ,że ci z tym czymś na plecach zawsze coś dobrego mają 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 11 godzin temu, barbie609 napisał: pewnie podpatrzył u ptactwa i kudłatych ,że ci z tym czymś na plecach zawsze coś dobrego mają Misia jeszcze nigdy nie spotkałam i wolalabym nie spotkać. Ptaki przy schroniskach czyhające na resztki najłatwiej zobaczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 20 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 dzisiaj w rejonie grani na stołach czubatka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 23 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Kolega Wiesiek nasz współwędrowiec na swojej stronie uruchomił zakładkę ,,Kwiaty Tatr,, na razie są wstawione białe , wiele tych zdjęć pokazało się już wcześniej na forum.Tym niemniej W zaprasza. https://przyrodaczarnodunajecka.htw.pl/tatry/tatry/biale/biale8.html 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 3 godziny temu, barbie609 napisał: Kolega Wiesiek nasz współwędrowiec na swojej stronie uruchomił zakładkę ,,Kwiaty Tatr,, na razie są wstawione białe , wiele tych zdjęć pokazało się już wcześniej na forum.Tym niemniej W zaprasza. https://przyrodaczarnodunajecka.htw.pl/tatry/tatry/biale/biale8.html Bardzo ładne. Dobrze byloby tak na spokojnie oglądnąć taką pokaźną kolekcje. Bo tak z doskoku to się nie zdążę podelektowac. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Taki okaz z Małej Łąki, oczywiście nie z ostatnich dni 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 12 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Zorzynek Rzeżuchowiec facet ,ładny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 13 godzin temu, barbie609 napisał: Zorzynek Rzeżuchowiec facet ,ładny Wiedziałeś czy kolega Wiesiek podpowiedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 17 godzin temu, barbie609 napisał: Zorzynek Rzeżuchowiec Piękna nazwa, aż chciałoby się nią podzielić z jakimiś zagranicznymi turystami, najlepiej z Niemiec 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi