Zośka Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca (edytowane) @wjesna mój dom stoi daleko na końcu wsi a dalej już tylko łąki i las. Jest spokojnie i może dlatego ptaki chętnie przylatują a zwierzęta nie boją się podchodzić. Niedawno z internetu dowiedziałam się że podobno są u nas wilki i borsuki ale jeszcze ich nie spotkałam chociaż dużo chodzę po lesie. Edytowane 25 Marca przez Zośka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca 23 godziny temu, Zośka napisał: mój dom stoi daleko na końcu wsi a dalej już tylko łąki i las. Taka @ZośkaZosia z chaty za wsią.:) Dnia 25.03.2024 o 17:24, Zośka napisał: Niedawno z internetu dowiedziałam się że podobno są u nas wilki i borsuki ale jeszcze ich nie spotkałam chociaż dużo chodzę po lesie. Wilki w ogóle jakoś sie rozpanoszyły po lasach gdzie ich wcześniej nie było. Borsuka zobaczyć byloby ciekawostką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 26 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 1 minutę temu, wjesna napisał: gdzie ich wcześniej nie było. sądzę ,że one tam były i to wcześniej niż my 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca 5 minut temu, barbie609 moder napisał: sądzę ,że one tam były i to wcześniej niż my Nie. U nas w lesie nie było, teraz są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca @wjesna czasem mam też niespodziewanych gości 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 27 Marca Udostępnij Opublikowano 27 Marca 12 godzin temu, Zośka napisał: @wjesna czasem mam też niespodziewanych gości Jaki fajny jeżyk. Super gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 1 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia pojawiły się gorczańskie Rusałki Ceik Pawik 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Ten pawik naprawdę taki czerwony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 2 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 4 minuty temu, wjesna napisał: naprawdę taki czerwony? miał bardzo żywe kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 27 minut temu, barbie609 moder napisał: miał bardzo żywe kolory. Taki mi się wydał nienaturalnie czerwony, jakby spod pędzla wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 14 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia dzisiejsze Góry Choczańskie , Dolina Prosiecka kaczeńce na skale w połowie wodospadu Sasanki Jaszczurka Żyworódka Żmija Zygzakowata 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia @barbie609 moder ja też w sobotę widziałam żmiję zygzakowatą ale nie udało mi się zrobić zdjęcia. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Tak przy okazji znalazło się jeszcze jedno zdjęcie z sasanką słowacką ( poniklec slovenský) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 21 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Wczoraj Wiesiek ze swoją lepszą połową uczestniczyli w warsztatach parkowych w Kościeliskiej , nadesłał parę zdjęć Sokół Wędrowny Orzeł Przedni no nasza celbrytka z Raptawickiej czyli Kudłata z przychówkiem 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 3 godziny temu, barbie609 moder napisał: Kudłata z przychówkiem Czyli będzie ich coraz więcej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 25 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia https://24tp.pl/n/117302 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 18 minut temu, barbie609 moder napisał: https://24tp.pl/n/117302 Oj, trzeba mu ram jakiś kocyk zanieść bo najwyraźniej marznie w łapki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 2 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja Choczański Admirał 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 4 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja kolejni choczańscy latacze Osadnik Kostrzewiec Wiesiek mnie poprawił to Osadnik Pterolitana Dostojka ale która tego nie wiem a to oczywiście Przeplatka, no i się porobiło ,Wiesiek po ustaleniach zidentyfikował że to Wielena Plamowstęg , podobno rzadki ,motyl. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 10 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja Byli choczańscy latacze a teraz pienińscy Górówka ale ,która to nie wiem i mieszkańcy Wysokiego Wierchu Paź Żeglarz Paź Królowej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 12 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja dzisiejsza Magura paź królowej po starciu z ptakiem kwiatostany świerka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 13 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja Wiesiek wyskoczył na Szpiglas celem poszukiwania wiosny no i okazuje się ,że Tatry też już kwitną , popatrzcie co przysłał Sasanka Alpejska Pierwiosnek Maleńki Skalnica naprzeciwlistna Skalnica Odgiętolistna 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 14 Maja Udostępnij Opublikowano 14 Maja @barbie609 moder powiedz temu Wieśkowi, że przecudne zdjęcia robi! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 14 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja tu jeszcze o w/w Skalnicy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 15 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja identyfikacja dzisiejszego skalnego kwietnika Macierzanka Aster alpejski Ciemiężyk białokwiatkowy Kokoryczka Wielkokwiatowa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi