Zośka Opublikowano 25 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 (edytowane) @wjesna mój dom stoi daleko na końcu wsi a dalej już tylko łąki i las. Jest spokojnie i może dlatego ptaki chętnie przylatują a zwierzęta nie boją się podchodzić. Niedawno z internetu dowiedziałam się że podobno są u nas wilki i borsuki ale jeszcze ich nie spotkałam chociaż dużo chodzę po lesie. Edytowane 25 Marca 2024 przez Zośka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 26 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 23 godziny temu, Zośka napisał: mój dom stoi daleko na końcu wsi a dalej już tylko łąki i las. Taka @ZośkaZosia z chaty za wsią.:) Dnia 25.03.2024 o 17:24, Zośka napisał: Niedawno z internetu dowiedziałam się że podobno są u nas wilki i borsuki ale jeszcze ich nie spotkałam chociaż dużo chodzę po lesie. Wilki w ogóle jakoś sie rozpanoszyły po lasach gdzie ich wcześniej nie było. Borsuka zobaczyć byloby ciekawostką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 26 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 1 minutę temu, wjesna napisał: gdzie ich wcześniej nie było. sądzę ,że one tam były i to wcześniej niż my 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 26 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 5 minut temu, barbie609 moder napisał: sądzę ,że one tam były i to wcześniej niż my Nie. U nas w lesie nie było, teraz są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 26 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 @wjesna czasem mam też niespodziewanych gości 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 27 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 12 godzin temu, Zośka napisał: @wjesna czasem mam też niespodziewanych gości Jaki fajny jeżyk. Super gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2024 pojawiły się gorczańskie Rusałki Ceik Pawik 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Ten pawik naprawdę taki czerwony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2024 4 minuty temu, wjesna napisał: naprawdę taki czerwony? miał bardzo żywe kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2024 27 minut temu, barbie609 moder napisał: miał bardzo żywe kolory. Taki mi się wydał nienaturalnie czerwony, jakby spod pędzla wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 dzisiejsze Góry Choczańskie , Dolina Prosiecka kaczeńce na skale w połowie wodospadu Sasanki Jaszczurka Żyworódka Żmija Zygzakowata 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 @barbie609 moder ja też w sobotę widziałam żmiję zygzakowatą ale nie udało mi się zrobić zdjęcia. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Tak przy okazji znalazło się jeszcze jedno zdjęcie z sasanką słowacką ( poniklec slovenský) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Wczoraj Wiesiek ze swoją lepszą połową uczestniczyli w warsztatach parkowych w Kościeliskiej , nadesłał parę zdjęć Sokół Wędrowny Orzeł Przedni no nasza celbrytka z Raptawickiej czyli Kudłata z przychówkiem 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 3 godziny temu, barbie609 moder napisał: Kudłata z przychówkiem Czyli będzie ich coraz więcej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 https://24tp.pl/n/117302 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 18 minut temu, barbie609 moder napisał: https://24tp.pl/n/117302 Oj, trzeba mu ram jakiś kocyk zanieść bo najwyraźniej marznie w łapki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 2 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2024 Choczański Admirał 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 4 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2024 kolejni choczańscy latacze Osadnik Kostrzewiec Wiesiek mnie poprawił to Osadnik Pterolitana Dostojka ale która tego nie wiem a to oczywiście Przeplatka, no i się porobiło ,Wiesiek po ustaleniach zidentyfikował że to Wielena Plamowstęg , podobno rzadki ,motyl. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 10 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 Byli choczańscy latacze a teraz pienińscy Górówka ale ,która to nie wiem i mieszkańcy Wysokiego Wierchu Paź Żeglarz Paź Królowej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 12 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 dzisiejsza Magura paź królowej po starciu z ptakiem kwiatostany świerka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 13 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 Wiesiek wyskoczył na Szpiglas celem poszukiwania wiosny no i okazuje się ,że Tatry też już kwitną , popatrzcie co przysłał Sasanka Alpejska Pierwiosnek Maleńki Skalnica naprzeciwlistna Skalnica Odgiętolistna 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 14 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2024 @barbie609 moder powiedz temu Wieśkowi, że przecudne zdjęcia robi! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 14 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2024 tu jeszcze o w/w Skalnicy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 15 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 identyfikacja dzisiejszego skalnego kwietnika Macierzanka Aster alpejski Ciemiężyk białokwiatkowy Kokoryczka Wielkokwiatowa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi