J@n Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 13 godzin temu, EMI napisał: Plecak mam na ogół 50 kg, pracujesz na Słowacji jako Nosić ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Witam i pozdrawiam wszystkich tatromaniaków i tatroholików. Kocham Tatry od pierwszego wejrzenia i mam nadzieję że nigdy mi nie przejdzie. Cieszę się znalazłam to forum i mogę korzystać z waszego doświadczenia i podzielić się moją radością że zdobywania Tatr 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Witaj @Zośka chyba w Dniu Imienin?! Jeżeli tak, to życzymy najlepszych górskich przygód i cieszymy się że jesteś z nami na forum! 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Dzięki serdeczne Podobno po Zimnej Zośce to już tylko cieplej no to w Tatry 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edyta88 Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Siemka ludki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 2 minuty temu, Edyta88 napisał: Siemka ludki Czołem Edyta, fajnie, że jesteś z nami Bądź z nami, jak najdłużej. Do przeczytania na forum i zobaczenia na szlaku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacha Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 1 godzinę temu, Zośka napisał: Dzięki serdeczne Podobno po Zimnej Zośce to już tylko cieplej no to w Tatry Ja będę w czerwcu, już się nie mogę doczekać! Do zobaczenia na szlaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malami2332 Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 (edytowane) Cześć wszystkich tatromaniaczkom i tatromaniakom fajnie że jest takie miejsce aby wymieniać się wspólną pasją i doświadczeniami. Pozdrowienia z Białegostoku dla wszystkich Edytowane 15 Maja 2020 przez Malami2332 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TatrzańskiSpacerowicz Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Cześć, Jestem Kasia. Mimo iz mieszkam na drugim końcu Polski to pierwsza myśl kiedy tylko wpada wolny weekend "hmm, a może by tak znów na szlak?". Więc kilka razy do roku odwiedzam swoje ukochane tatry. Chętnie będę sie tutaj dzielic swoim doświadczeniem i uczyć od lepszych. Do zobaczenia na szlaku! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalena Miketta Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 (edytowane) Cześć, Jestem Magda, mam 27 lat. W Tatrach bylam pierwszy raz 5 lat temu i od tego czasu przyjezdzam tutaj conajmniej 3 razy w roku. Na razie spacerujemy po dolinach. Mój pierwszy szczyt to Gęsia Szyja, planuję w czerwcu Sarnią Skałę. Bardzo miło wspominam zeszłoroczny pobyt w Tatrach, kiedy jeździliśmy na rowerach w Dolinie Chocholowskiej, Cichej i Rohackiej. Udało się nawet wjechać na Popradzkie Pleso. Zjazd był przyjemniejszy haha. Moje ulubione miejsce to Hala Gasienicowa. Edytowane 15 Maja 2020 przez Magdalena Miketta 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaKa Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Część, jestem Anka mam dwie pasje uwielbiam góry i psy. Do zobaczenia na szlaku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaskaS Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Witam. Uwielbiam przebywać w górach. Kiedy mam tylko możliwość to całą rodzinką jedziemy i wędrujemy. Także do miłego na szlaku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosiagd Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Witam. Pozdrawiam wszystkich 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grc Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Witajcie zdobywcy tatrzańskich szczytów życze wszystkim kulturalnych dyskusji, zrozumienia i wyczerpujących odpowiedzi pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eve Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Cześć jestem Ewelina od półtorej roku zwiedzam górskie szlaki i nie pojmuję dlaczego wcześniej w moim życiu tego nie było?! Lepiej późno niż wcale Pozdrawiam i do zobaczenia na szlaku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Coraz więcej nas tu Ale fajnie Liczymy na Waszą aktywność. Czujcie się tu dobrze i swobodnie. To najlepsze forum górskie pod tatrzańskim słońcem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sen.kejt Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Hej jestem Kasia i strasznie już tęsknie za górami ! Mimo, że bardziej mogłabym powiedzieć o sobie „amatorka” często zarażam swoją miłością moich znajomych :D pewnie już maja mnie dość. Pozdrawiam :) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ela Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 (edytowane) Cześć. Mój ulubiony szlak to 5 przez Świstową Czubę, wiadomo dokąd. Ale inne też. Lubię także kwaśnicę i barszcz ukraiński w 5. Długo by mówić. Pozdrawiam. Edytowane 15 Maja 2020 przez Ela 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desertrose Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Dzień dobry wszystkim Nazywam się Marta i uwielbiam Tatry. Staram się jeździć tam co roku. Moja ulubiona trasa to czerwone wierchy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GARY Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Siema jestem Łukasz, jestem z Bytomia. Góry na wszystkie sposoby, wspinanie, bieganie, trekking, byle aktywnie. Do zobaczenia na szlaku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia.. Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Cześć, mam na imię Monika (wiem, trudno zgadnąć ). Uwielbiam nasze piękne Tatry, chociaż bywam zbyt rzadko. Chciałam w tym roku znów zabrać tam dzieci, ale trochę nam się plany pokrzyżowały... wiadomo dlaczego. Pozdrawiam z okolic Tarnobrzega. Do zobaczenia na szlakach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azi1213 Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Hej. Mam nadzieję na spotkanie kogoś z Was na szlaku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatromaniak Opublikowano 15 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Przed chwilą, azi1213 napisał: Hej. Mam nadzieję na spotkanie kogoś z Was na szlaku Dochodziło już do takich spotkań Wystarczy się udzielać, są wątki dotyczące wspólnych wyjazdów, można umawiać się przez prywatne wiadomości...Powodzenia! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włoski Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Witam kolegów i koleżanki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jusztynka1989 Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Witam Kochanijestem Justyna. jak wycieczki to tylko góry! Zaraziłam męża a teraz razem zarażamy synkaJego pierwszy wypad w wieku 8 miesiecybudzil się zawsze w najlepszym momencie - na początku szlaku i na szczycie 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi