barbie609 moder Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 4 minuty temu, Fibi napisał: Problem w tym, że ta wyszukiwarka słabo działa. sprawdziłem fraza zawrat wyników 157.Raczej działa ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 1 godzinę temu, barbie609 moder napisał: sprawdziłem fraza zawrat wyników 157.Raczej działa ok. Wyszukiwarka działa tak, jak ją pytamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca No dobra, już wiem, nie umiem szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca Taka luźna, wtorkowa refleksja. Bardzo się cieszę, że coraz więcej zaczyna się dziać na naszym forum. I jest to zasługa nie tylko jego weteranów, ale też nowych użytkowników. @Dryska @pmwas - mam do Was tylko trzy prośby. Więcej, więcej i jeszcze raz więcej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 4 Października Udostępnij Opublikowano 4 Października nie tylko u nas jest sympatycznie https://demotywatory.pl/5269831/Istnieje-takie-miejsce-w-sieci-pozbawione-wszelkiej-zgryzoty-i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 4 Października Udostępnij Opublikowano 4 Października Na większości for (o ile jeszcze żyją) tematycznych jest sympatycznie - nawet na takim trzepak.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 6 Października Udostępnij Opublikowano 6 Października W dniu 4.10.2024 o 08:36, Q'bot napisał(a): Na większości for (o ile jeszcze żyją) Niestety, wiele takich miejsc zabił fejsbuk. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 7 Października Udostępnij Opublikowano 7 Października 12 godzin temu, Jędrek napisał(a): Niestety, wiele takich miejsc zabił fejsbuk. On zmarł gdzieś 15 lat temu, przynajmniej ja wtedy usunąłem konto tamże... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 7 Października Udostępnij Opublikowano 7 Października 13 godzin temu, Q'bot napisał(a): On zmarł gdzieś 15 lat temu, przynajmniej ja wtedy usunąłem konto tamże... Taaa, zmarł Ja tam nigdy konta nie miałem, a ten "zmarły" fb skasował w ciągu ostatnich kilkunastu lat parę miejsc w których często bywałem. Tu zresztą też, po początkowym szale, teraz udziela się w miarę regularnie kilkanaście osób. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 8 Października Udostępnij Opublikowano 8 Października 8 godzin temu, Jędrek napisał(a): Ja tam nigdy konta nie miałem, a ten "zmarły" fb skasował w ciągu ostatnich kilkunastu lat parę miejsc w których często bywałem. Tu zresztą też, po początkowym szale, teraz udziela się w miarę regularnie kilkanaście osób. Zmyłem się stamtąd podczas trzeciej fali exodusu, jeśli dobrze pamiętam. Więc podtrzymuję opinię, iż zmarł, teraz może występować jako zombie. Tak jak i większość portali społecznościowych... Nie wiem czy coś przetrwało próbę czasu prócz Twitter'a... Widać to po liczbie odsłon/interakcji - od paru lat nawet mi się publikować czegokolwiek nie chce, skoro widownia równie szeroka, jakbym powiesił obrazek w swojej piwnicy z kartoflami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosia WU Opublikowano 9 Października Udostępnij Opublikowano 9 Października W dniu 7.10.2024 o 20:49, Jędrek napisał(a): Taaa, zmarł Ja tam nigdy konta nie miałem, a ten "zmarły" fb skasował w ciągu ostatnich kilkunastu lat parę miejsc w których często bywałem. Tu zresztą też, po początkowym szale, teraz udziela się w miarę regularnie kilkanaście osób. Fb też ma gorszy czas. Mało nowych ciekawych relacji. Ile razy można oglądać ludzi z kartką Rysy albo fragmentami krzyża lub odpowiadać gdzie można iść z 6 latkiem ;). Ludzie są na grupach, ale nic z tego nie wynika bo nawet lajki wstawia jedna osoba na tysiąc lub 2. Po prostu był bum a teraz z wolna opada. Dla mnie te grupy sa interesujęce tylko w przypadku gdy sa tam jakiś materiały edukacyjne. W ogóle nie interesuję mnie zdjęcia Tatr jako ścianki dla modelek czy modeli więc też juz na wiele grup przestałam wchodzić .. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 9 Października Udostępnij Opublikowano 9 Października Są jeszcze miejsca , które się bronią. Modelarskie fora jeszcze walczą , dws.org też się broni. Mam nadzieję ,że przetrwają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 10 Października Udostępnij Opublikowano 10 Października nie ma się co dziwić - Tatry Polskie odwiedza rocznie prawie 4 milony ludzi a na forum zaledwie 4 aktywnych Tatromaniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 10 Października Udostępnij Opublikowano 10 Października Godzinę temu, J@n napisał(a): nie ma się co dziwić - Tatry Polskie odwiedza rocznie prawie 4 milony ludzi a na forum zaledwie 4 aktywnych Tatromaniaków Czyli widocznie te cztery miliony nie odczuwają potrzeby prowadzenia dysputy na forum w tematyce Tatr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 10 Października Udostępnij Opublikowano 10 Października 9 godzin temu, Q'bot napisał(a): te cztery miliony Z tym że cztery miliony rocznie wejść do TPN nie oznaczają przecież 4 milionów różnych ludzi. W tym roku, jeśli dobrze liczę, 27 razy wchodziłem na teren TPN, zawsze z biletem. Tzn. 6 razy z tego wjeżdżałem kolejką na Kasprowy, ale wtedy bilet do TPN zawiera się w bilecie na kolejkę, więc w statystyki też wchodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 10 Października Udostępnij Opublikowano 10 Października W dniu 9.10.2024 o 19:30, barbie609 moder napisał(a): dws.org też się broni Haha, mam tam nawet konto, ale jakimś bardzo aktywnym uczestnikiem nigdy nie byłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 11 Października Udostępnij Opublikowano 11 Października 7 godzin temu, Jędrek napisał(a): Haha, mam tam nawet konto, czytam od wielu lat,ale zarejestrowany nie jestem.Po prostu jestem za cienki żeby się tam odzywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 11 Października Udostępnij Opublikowano 11 Października 10 godzin temu, Jędrek napisał(a): Z tym że cztery miliony rocznie wejść do TPN nie oznaczają przecież 4 milionów różnych ludzi. W tym roku, jeśli dobrze liczę, 27 razy wchodziłem na teren TPN, zawsze z biletem. Tzn. 6 razy z tego wjeżdżałem kolejką na Kasprowy, ale wtedy bilet do TPN zawiera się w bilecie na kolejkę, więc w statystyki też wchodzi. Tyż prowda. Ja wchodzę na teren TPN albo bez biletu, albo bez biletu wracam od granicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 11 Października Udostępnij Opublikowano 11 Października 2 godziny temu, Q'bot napisał(a): Tyż prowda. Ja wchodzę na teren TPN albo bez biletu, albo bez biletu wracam od granicy no chyba Ciebie widziałem jak przedzierałeś się przez chaszcze 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 11 Października Udostępnij Opublikowano 11 Października Teraz, J@n napisał(a): no chyba Ciebie widziałem jak przedzierałeś się przez chaszcze W tym roku to mnie nawet w Taterach nie było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października W dniu 10.10.2024 o 11:39, J@n napisał(a): nie ma się co dziwić - Tatry Polskie odwiedza rocznie prawie 4 milony ludzi a na forum zaledwie 4 aktywnych Tatromaniaków Nie no, nie zaniżaj. Zgodziłbym się, gdybyś napisał z 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października 2 godziny temu, Mnich Admin napisał(a): Nie no, nie zaniżaj. Zgodziłbym się, gdybyś napisał z 10 no niech będzie 8, po odliczeniu egzekutywy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października W dniu 11.10.2024 o 13:59, Q'bot napisał(a): mnie nawet w Taterach nie było ale ja byłem to się wyrównało a nawet gorzej bo byłem z własną żoną 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października 8 godzin temu, J@n napisał(a): no niech będzie 8, po odliczeniu egzekutywy Jeśli klimat się nie poprawi, to pewnie zostanie siedem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października W dniu 9.10.2024 o 15:15, Gosia WU napisał(a): Fb też ma gorszy czas. Mało nowych ciekawych relacji. Ile razy można oglądać ludzi z kartką Rysy albo fragmentami krzyża lub odpowiadać gdzie można iść z 6 latkiem ;). Ludzie są na grupach, ale nic z tego nie wynika bo nawet lajki wstawia jedna osoba na tysiąc lub 2. Po prostu był bum a teraz z wolna opada. Dla mnie te grupy sa interesujęce tylko w przypadku gdy sa tam jakiś materiały edukacyjne. W ogóle nie interesuję mnie zdjęcia Tatr jako ścianki dla modelek czy modeli więc też juz na wiele grup przestałam wchodzić .. No właśnie, jakoś mało ciekawe te grupy o górach na fb. To nie relacje, opowieści o szlaku, napotkane trudności tylko takie plytkie- tu bylem/ byłam. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi