Skocz do zawartości

O forum słów kilka

tatromaniak

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
13 godzin temu, Q'bot napisał(a):

On zmarł gdzieś 15 lat temu, przynajmniej ja wtedy usunąłem konto tamże... 

Taaa, zmarł  🙃

Ja tam nigdy konta nie miałem, a ten "zmarły" fb skasował w ciągu ostatnich kilkunastu lat parę miejsc w których często bywałem. Tu zresztą też, po początkowym szale, teraz udziela się w miarę regularnie kilkanaście osób. 

• Lubię to ! 3

8 godzin temu, Jędrek napisał(a):

Ja tam nigdy konta nie miałem, a ten "zmarły" fb skasował w ciągu ostatnich kilkunastu lat parę miejsc w których często bywałem. Tu zresztą też, po początkowym szale, teraz udziela się w miarę regularnie kilkanaście osób. 

Zmyłem się stamtąd podczas trzeciej fali exodusu, jeśli dobrze pamiętam. Więc podtrzymuję opinię, iż zmarł, teraz może występować jako zombie. Tak jak i większość portali społecznościowych...

Nie wiem czy coś przetrwało próbę czasu prócz Twitter'a... Widać to po liczbie odsłon/interakcji - od paru lat nawet mi się publikować czegokolwiek nie chce, skoro widownia równie szeroka, jakbym powiesił obrazek w swojej piwnicy z kartoflami. 

W dniu 7.10.2024 o 20:49, Jędrek napisał(a):

Taaa, zmarł  🙃

Fb też ma gorszy czas. Mało nowych ciekawych relacji. Ile razy można oglądać ludzi z kartką Rysy albo fragmentami krzyża lub odpowiadać gdzie można iść z 6 latkiem ;). Ludzie są na grupach, ale nic z tego nie wynika bo nawet lajki wstawia jedna osoba na tysiąc lub 2. 😉 Po prostu był bum a teraz z wolna opada. Dla mnie te grupy sa interesujęce tylko w przypadku gdy sa tam jakiś materiały edukacyjne. W ogóle nie interesuję mnie zdjęcia Tatr jako ścianki dla modelek czy modeli więc też juz na wiele grup przestałam wchodzić ..

• Lubię to ! 2

9 godzin temu, Q'bot napisał(a):

te cztery miliony

Z tym że cztery miliony rocznie wejść do TPN nie oznaczają przecież 4 milionów  różnych ludzi. 

W tym roku, jeśli dobrze liczę, 27 razy wchodziłem na teren TPN, zawsze z biletem. Tzn. 6 razy z tego wjeżdżałem kolejką na Kasprowy, ale wtedy bilet do TPN zawiera się w bilecie na kolejkę, więc w statystyki też wchodzi. 

• Lubię to ! 1

10 godzin temu, Jędrek napisał(a):

Z tym że cztery miliony rocznie wejść do TPN nie oznaczają przecież 4 milionów  różnych ludzi. 

W tym roku, jeśli dobrze liczę, 27 razy wchodziłem na teren TPN, zawsze z biletem. Tzn. 6 razy z tego wjeżdżałem kolejką na Kasprowy, ale wtedy bilet do TPN zawiera się w bilecie na kolejkę, więc w statystyki też wchodzi. 

Tyż prowda.

Ja wchodzę na teren TPN albo bez biletu, albo bez biletu wracam od granicy 😉 

W dniu 9.10.2024 o 15:15, Gosia WU napisał(a):

Fb też ma gorszy czas. Mało nowych ciekawych relacji. Ile razy można oglądać ludzi z kartką Rysy albo fragmentami krzyża lub odpowiadać gdzie można iść z 6 latkiem ;). Ludzie są na grupach, ale nic z tego nie wynika bo nawet lajki wstawia jedna osoba na tysiąc lub 2. 😉 Po prostu był bum a teraz z wolna opada. Dla mnie te grupy sa interesujęce tylko w przypadku gdy sa tam jakiś materiały edukacyjne. W ogóle nie interesuję mnie zdjęcia Tatr jako ścianki dla modelek czy modeli więc też juz na wiele grup przestałam wchodzić ..

No właśnie, jakoś mało ciekawe te grupy o górach na fb.  To nie relacje, opowieści o szlaku, napotkane trudności tylko takie plytkie- tu bylem/ byłam.  

• Lubię to ! 4