barbie609 moder Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 4 minuty temu, Fibi napisał: Problem w tym, że ta wyszukiwarka słabo działa. sprawdziłem fraza zawrat wyników 157.Raczej działa ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 1 godzinę temu, barbie609 moder napisał: sprawdziłem fraza zawrat wyników 157.Raczej działa ok. Wyszukiwarka działa tak, jak ją pytamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca No dobra, już wiem, nie umiem szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca Taka luźna, wtorkowa refleksja. Bardzo się cieszę, że coraz więcej zaczyna się dziać na naszym forum. I jest to zasługa nie tylko jego weteranów, ale też nowych użytkowników. @Dryska @pmwas - mam do Was tylko trzy prośby. Więcej, więcej i jeszcze raz więcej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano Piątek o 06:06 Udostępnij Opublikowano Piątek o 06:06 nie tylko u nas jest sympatycznie https://demotywatory.pl/5269831/Istnieje-takie-miejsce-w-sieci-pozbawione-wszelkiej-zgryzoty-i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano Piątek o 06:36 Udostępnij Opublikowano Piątek o 06:36 Na większości for (o ile jeszcze żyją) tematycznych jest sympatycznie - nawet na takim trzepak.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi