Jędrek Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 Dnia 29.11.2021 o 19:54, Q'bot napisał: Spójrz na to z drugiej strony - takie obiekty działają jak lep na muchy - doliny bez zabudowań nie przyciągają tłumów. Ja to bym proponował poświęcić jakąś dolinę stricte dla wprowadzenia tam rzeszy ceprów - z kolejką, melexami, tramwajem, marszrutkami, zaprzęgami konnymi i tyrolką, tak, by 90% ruchu było przekierowane właśnie w taki punkt. To pozwoliłoby 'odetchnąć' pozostałym obszarom parku Lejowa byłaby idealna, tylko trzeba jakieś jezioro wykopać na końcu i ładnie je nazwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 Just now, Jędrek said: Lejowa byłaby idealna, tylko trzeba jakieś jezioro wykopać na końcu i ładnie je nazwać. Proponuję Piwne oko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 Przed chwilą, Q'bot napisał: Proponuję Piwne oko Dobra myśl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 Murowaniec - lokalizacja świetna. Klimat, ceny i jakość obsługi - fatalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 41 minut temu, Jędrek napisał: Lejowa byłaby idealna, tylko trzeba jakieś jezioro wykopać na końcu i ładnie je nazwać. Weto. Za to właśnie lubię Lejową, bo ludzi tam, jak na lekarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 Coś trzeba poświęcić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 (edytowane) 12 minut temu, Mnich Moderator napisał: Weto. Za to właśnie lubię Lejową, bo ludzi tam, jak na lekarstwo. W Lejowej nic ciekawego nie ma to i ludzi brak. Dlatego wolałbym żeby tych ludzi idących tylko na piwo i kotleta do "schronisk" tam właśnie przenieść, niechby sobie robili tłum, w którym tak przecież świetnie się czują. Edytowane 3 Października 2023 przez Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 15 minut temu, Mnich Moderator napisał: Murowaniec - lokalizacja świetna. Klimat, ceny i jakość obsługi - fatalne. Ceny "fatalne" czyli jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 fatal - to po noszymu chyba będzie 'zabójczy'? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 1 godzinę temu, Jędrek napisał: Ceny "fatalne" czyli jakie? Wysokie, kosmiczne, nieadekwatne do jakości. Użyłem i tak eufemizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 Przed chwilą, Mnich Moderator napisał: Wysokie, kosmiczne, nieadekwatne do jakości. Użyłem i tak eufemizmu. Patrząc na tłumy które tam walą, to raczej się mylisz. Ceny są jak widać ok, a może nawet za niskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 Just now, Jędrek said: Patrząc na tłumy które tam walą, to raczej się mylisz. Ceny są jak widać ok, a może nawet za niskie. Przypomniało mi się to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 interpretacja można powiedzieć ,że brawurowa ......................... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 8 minut temu, barbie609 napisał: interpretacja można powiedzieć ,że brawurowa ......................... Zgadzam się. Chłopaki wymiatają… Za to właśnie kocham schroniska. Za ten klimat. Ludzi. I częstokroć muzykę. Choć oczywiście nie wszystkie miejscówki są godne pochwał. Krawców Wierch jest na pewno chlubnym wyjątkiem. Zdążyłem już zakumplować się z właścicielami. W listopadzie planuję zorganizować tam mini integrację. Także @barbie609być może do rychłego zobaczenia Skądinąd też wiem, że @Zośkajest Żywieckim freakiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Ależ historia 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Robiłam rezerwację w schronisku na Chocho i w ostatnim mailu od nich jest takie zdanie : "Rezerwację zapewniamy do godziny 17". Nie za bardzo wiem jak mam to rozumieć. Jeśli przyjdę o 17.30, to sprzedadzą moje miejsce komuś innemu? Trochę by to było nie bardzo w porządku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 1 godzinę temu, Fibi napisał: Robiłam rezerwację w schronisku na Chocho i w ostatnim mailu od nich jest takie zdanie : "Rezerwację zapewniamy do godziny 17". Nie za bardzo wiem jak mam to rozumieć. Jeśli przyjdę o 17.30, to sprzedadzą moje miejsce komuś innemu? Trochę by to było nie bardzo w porządku Wystarczy ich poinformować e-mailowo albo telefonicznie, że będziesz później niż o 17.00. I będą trzymać rezerwację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2 godziny temu, Fibi napisał: Robiłam rezerwację w schronisku na Chocho i w ostatnim mailu od nich jest takie zdanie : "Rezerwację zapewniamy do godziny 17". Nie za bardzo wiem jak mam to rozumieć. Jeśli przyjdę o 17.30, to sprzedadzą moje miejsce komuś innemu? Trochę by to było nie bardzo w porządku Powiem tak - po treści rozmowy telefonicznej znaku nie ma. Napisz do nich maila i poproś o potwierdzenie. Ostatnio w Chocho mojej Siostrze skrócili pobyt o dzień.... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Kto by ze schronisk korzystał, toż to ujma na honorze! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Dnia 22.01.2024 o 13:39, Fibi napisał: Jeśli przyjdę o 17.30, to sprzedadzą moje miejsce komuś innemu? Zapłać za całość z góry i po temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti Opublikowano 24 Stycznia Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia W Murowańcu nie dość że zapłaciłem z góry to usłyszałem przez telefon: ...prędziutko bo przyjmujemy tylko do 22-ej...". Zdążyłem ale nie ukrywam, że było to lepsze od energetyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Melduję się z Kalatówek. Pogoda dziś „Zośkowa”, więc za dużo nie połażę. Dobrze, że telewizor jest, więc chociaż mecz obejrzę - W ogóle to mam wrażenie, że na Kalatówkach, poza cenami, nie zmieniło się nic. Nawet pościel mają tą samą 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 1 godzinę temu, Mnich Admin napisał: Nawet pościel mają tą samą Ciekawe czy prali w międzyczasie .......... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Taki mam widok z okna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 25 minut temu, Mnich Admin napisał: Taki mam widok z okna Napatrz się, bo w Warszawie tego nie masz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi