wjesna Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 17 godzin temu, Mnich Admin napisał: Melduję się z Kalatówek. Pogoda dziś „Zośkowa”, więc za dużo nie połażę. Dobrze, że telewizor jest, więc chociaż mecz obejrzę - Dokladnie taka byla pogoda i też dużo nie pochodziłam. Poszlismy nad Litworowy Staw ale nie doszliśmy. Trochę nam dolało i wróciliśmy się w połowie i na druga połowę meczu zdążyliśmy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 1 godzinę temu, Mnich Admin napisał: Taki mam widok z okna a ja myślałem,że już jesteś na Kopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2 minuty temu, barbie609 moder napisał: a ja myślałem,że już jesteś na Kopie Spokojnie, dzień długi. Najpierw śniadanie i kawa ️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi