wjesna Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 4 godziny temu, Mnich Admin napisał: Ciekawy jestem, jak ta dołączona do zestawu kapusta z mięsem smakuje Wszystko zależy od tego jak bardzo jesteś głodny 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 1 godzinę temu, wjesna napisał: Wszystko zależy od tego jak bardzo jesteś głodny Ja często jestem głodny.Jedzenie uwielbiam tak samo, jak góry, czy dobre filmy Ale @Fibikocha jeść jeszcze bardziej niż ja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Mam nadzieje, że nigdy nie będę tak głodna żebym zjadła flaczki. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2 godziny temu, Mnich Admin napisał: Ja często jestem głodny.Jedzenie uwielbiam tak samo, jak góry, czy dobre filmy Ale @Fibikocha jeść jeszcze bardziej niż ja To zależy co. Jam wybredna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego (edytowane) 1 godzinę temu, wjesna napisał: Mam nadzieje, że nigdy nie będę tak głodna żebym zjadła flaczki. Ja również. Oraz czerninę(nie wiem czy osoby spoza Wielkopolski wiedzą co to jest Edytowane 12 Lutego przez Fibi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego @Fibi ja wiem i nawet kiedyś widziałam jak moja babcia to coś robiła ale też bym tego nie tknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 1 godzinę temu, wjesna napisał: żebym zjadła flaczki. przestałem jeść jak w technikum w I klasie przerobiliśmy na anatomii układ pokarmowy. mleko prosto od krowy przestałem pić jak po pierwszych praktykach zobaczyłem jak wygląda higiena doju i wymienia . Teraz to się pewnie zmieniło 18 minut temu, Fibi napisał: nie wiem czy osoby spoza Wielkopolski wiedzą co to jest ja wiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 14 godzin temu, barbie609 moder napisał: przestałem jeść jak w technikum w I klasie przerobiliśmy na anatomii układ pokarmowy. mleko prosto od krowy przestałem pić jak po pierwszych praktykach zobaczyłem jak wygląda higiena doju i wymienia . Teraz to się pewnie zmieniło I po Ci to bylo? Lepiej żyć w nieświadomości. Mąż mi zawsze dogaduje gdy kupuję oscypki ,,gdybyś ty widziała jak oni je robią.." 15 godzin temu, Fibi napisał: Oraz czerninę(nie wiem czy osoby spoza Wielkopolski wiedzą co to jest Jak wiem, była kiedyś w ,,kuchennych rewolucjach ". Fuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Flaki nie są złe Mnie zawsze ciekawi jak ludzie bez obrzydzenia jedzą coś w knajpach - ciężko wymienić czynność której obsługa by z tymi potrawami nie robiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 1 godzinę temu, wjesna napisał: I po Ci to bylo? jakaś szkołę trzeba było skończyć 1 godzinę temu, wjesna napisał: Mąż mi zawsze dogaduje gdy kupuję oscypki ,,gdybyś ty widziała jak oni je robią.." akurat bakterie i procesy fermentacyjne mają w technologii wyrobu duże znaczenie. Ja osobiście jakimś wielbicielem oscypka nie jestem , lubię żentycę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Dnia 12.02.2024 o 18:44, Fibi napisał: Ja również. Oraz czerninę(nie wiem czy osoby spoza Wielkopolski wiedzą co to jest E tam, flaki, czernina - nic strasznego. Baluta zjedzcie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego A tam, balut świeżutki, lepsze wiekowe jajka ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego Same okropne rzeczy tu serwujecie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 7 godzin temu, wjesna napisał: okropne rzeczy Są i pychoty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca 14 godzin temu, jaaga76 napisał: Są i pychoty Nie przepadam za schroniskowym jedzeniem. Jadłam bo byłam głodna ale żeby to było pyszne ..nie, nie spotkałam się z czymś takim. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca 5 godzin temu, wjesna napisał: Nie przepadam za schroniskowym jedzeniem. Jadłam bo byłam głodna ale żeby to było pyszne ..nie, nie spotkałam się z czymś takim. Szarlotka na Ornaku jest pyszna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca 8 godzin temu, wjesna napisał: Nie przepadam za schroniskowym jedzeniem. Jadłam bo byłam głodna ale żeby to było pyszne ..nie, nie spotkałam się z czymś takim. Mnie też przeważnie nie smakuje schroniskowe jedzenie ale zdarzają się wyjątki jak na przykład pyszna pomidorowa w Beskidach na Przegibku albo borowikowa w Roztoce. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca 1 godzinę temu, Zośka napisał: borowikowa w Roztoce. Jest przereklamowana. Czosnkowa wymiata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca 1 godzinę temu, jaaga76 napisał: Jest przereklamowana. Czosnkowa wymiata. To zależy od sytuacji: Z bajką przez świat: Baśń o najlepszym kucharzu - bajka polska, kulinarna:) (zbajkaprzezswiat.blogspot.com) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca 10 godzin temu, jaaga76 napisał: Jest przereklamowana. Czosnkowa wymiata. Jestem wielką fanką grzybów a czosnku nie za bardzo więc raczej nie przekonam się organoleptycznie ale mój mąż kiedyś zjadł na Słowacji i jak wracaliśmy to wszystkie szyby w aucie były otwarte a i tak śmierdziało. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca 14 godzin temu, Zośka napisał: Mnie też przeważnie nie smakuje schroniskowe jedzenie ale zdarzają się wyjątki jak na przykład pyszna pomidorowa w Beskidach na Przegibku albo borowikowa w Roztoce. Potwierdzam - jadłem i jedno i drugie. Roztoka skradła moje serce lata temu. Przegibek - w tamtym roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2 godziny temu, Zośka napisał: a i tak śmierdziało za to było antyseptycznie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2 godziny temu, barbie609 moder napisał: za to było antyseptycznie Ogólnie było ANTY- nie tylko septycznie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca Najgorsze co jadłam w schroniskach- w Bieszczadzch jajecznicę - nie przeszła mi przez gardło i jak zwykle w takich przypadkach przesunęłam talerz w stronę męża, Jeszcze gorszy był barszcz z uszkami w pienińskim schronisku, bo go nawet mój mąż nie dal rady zjeść. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2 godziny temu, wjesna napisał: w pienińskim schronisku, a którym jeśli można wiedzieć , bo są trzy do wyboru .Na tamtym terenie polecam tylko jedno miejsce ,, Czarda,, w Szczawnicy . Miejsce bardziej przypomina schronisko i jest jak najbardziej na szlaku -niebieskim na Przehybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi