wjesna Opublikowano 4 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 3 godziny temu, barbie609 moder napisał: polecam tylko jedno miejsce ,, Czarda,, w Szczawnicy . Tam nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 4 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 3 minuty temu, wjesna napisał: nie byłam spróbuj http://www.czarda.com/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 19 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2024 ładne https://militaria.pl/p/kuchenka-turystyczny-fire-maple-fms-x2-z-garnkiem-black-2628462 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 19 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2024 5 godzin temu, barbie609 moder napisał: ładne https://militaria.pl/p/kuchenka-turystyczny-fire-maple-fms-x2-z-garnkiem-black-2628462 Oni powinni dać tobie jakieś konkretne zniżki za promocję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 19 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2024 To może być ciekawa opcja zamiast kuchenki: Bezpłomieniowy podgrzewacz do posiłków Aidpol Speedy Hot Single - sklep Militaria.pl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 20 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 9 godzin temu, Jędrek napisał: konkretne zniżki za promocję nic z tego nie mam , po prostu jestem w KSK i dostaję newsy.A sklep lubię i dużo rzeczy u nich kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 20 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 15 godzin temu, Jędrek napisał: Oni powinni dać tobie jakieś konkretne zniżki za promocję A skąd wiesz, czy nie dostaje żadnych offsetów? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 20 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 11 godzin temu, barbie609 moder napisał: nic z tego nie mam Dlatego napisałem że powinni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 9 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 Kupiłem na spróbowanie górskie miętuski. I jeśli ktoś jest fanem mocnej mięty, nie będzie rozczarowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Na Kalatówkach czas zatrzymał się w miejscu. Śniadania wciąż wydawane są na bony, do wyboru jest IX zestawów. Porcje nie są zbyt duże, taki dryblas, jak ja będzie musiał dojeść 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 10 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 stare dobre wojskowe konserwy \https://militaria.pl/p/zywnosc-konserwowana-arpol-smalec-wojskowy-z-czosnkiem-280-g-2802900 https://militaria.pl/p/zywnosc-konserwowana-arpol-paprykarz-lowicki-850-g-2802890 ciekawe czy paprykarz to taki sam syf jak 40 lat temu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanka natury, fanka gór Opublikowano 2 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 Myślę, że ostatecznie zawsze można kupić wojskowe racje żywnościowe. Niektóre są tak zrobione, że zewnętrzna torebka zawiera substancje egzotermiczne, dzięki czemu po połączeniu - ogrzewają od zewnątrz posiłek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 2 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 1 godzinę temu, Fanka natury, fanka gór napisał(a): zawsze można kupić wojskowe racje żywnościowe. owszem można , ale one są duże i ciężkie. Ich założenie jest takie ,że raczej są wożone niż noszone. Dobowy zestaw to ok 3kg. Oczywiście są pojedyncze dania i one ważą ok 0.5 kg. Chyba lepiej nosić jakiś palnik i liofilizaty. Te linki które tam wyżej podawałem to raczej ciekawostka i tak trochę podróż do czasów młodości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 2 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 45 minut temu, barbie609 moder napisał(a): owszem można , ale one są duże i ciężkie. Ich założenie jest takie ,że raczej są wożone niż noszone. Dobowy zestaw to ok 3kg. Oczywiście są pojedyncze dania i one ważą ok 0.5 kg. Chyba lepiej nosić jakiś palnik i liofilizaty. Te linki które tam wyżej podawałem to raczej ciekawostka i tak trochę podróż do czasów młodości. Liofili, z uwagi na ich paskudny smak, to największemu wrogowi bym nie polecił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 3 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 21 godzin temu, Mnich Admin napisał(a): Liofili, z uwagi na ich paskudny smak, to największemu wrogowi bym nie polecił Kanapki z serem i jaj na twardo żaden liofil nie zastąpi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 3 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 7 minut temu, Jędrek napisał(a): Kanapki z serem i jaj na twardo żaden liofil nie zastąpi Nie zastąpi również bułki z kabanosami, pasztetu prochowickiego, czy nawet turystycznej mielonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 3 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 13 minut temu, Mnich Admin napisał(a): pasztetu prochowickiego Tego specjału nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 3 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 4 minuty temu, Jędrek napisał(a): Tego specjału nie znam. Ongiś kultowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 16 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 W dniu 2.11.2024 o 22:00, barbie609 moder napisał(a): owszem można , ale one są duże i ciężkie Zawsze mnie ciekawiło kto kiedyś wreszcie wymyśli coś "odjechanego" dla alpinistów ...jak. na przykład ryż dmuchany helem.... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi