Jump to content

Co do jedzenia w trasę.


Recommended Posts

@Luk_, chopie, jam nie twój fater, żebym cię w plecaku po górach nosiła.😉

Jak mnie plecy bolą od plecaka, to nie myślę o tym, że mnie bolą nogi od chodzenia.  Nie ma źle. Myślałam o termosach z zupą ale musiałabym jeszcze wcześniej wstać, żeby zagrzać więc pomyślałam, aż tak głodna zupy nie jestem.

  • Haha 2
Link to post
Share on other sites
  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Zdradzę Wam swoją tajemnicę: + i mogę zdobywać wszystkie szczyty.

Rozumiem Cię doskonale :)) Chociaż nie jem tego regularnie na trasach, to ostatnio naszło mnie, że na Kozim Wierchu muszę zjeść turystyczną, i jak pomyślałem, tak uczyniłem! 

Ja też mięso w górach lubię a jeśli chodzi o zupy to najlepsza pomidorówka. Dużo potasu a jak z mięsem to jeszcze białko😉😁

Posted Images

@wjesna nie, nie, źle zrozumiałaś 😁! Ja pójdę na własnych nogach 😛 Chcę się podłączyć tylko do tego bufetu, który ze sobą nosisz 😜

Co do zupy, to jeśli np. na wieczór dobrze wygrzejesz termos, a potem zalejesz gorącą zupą, to na następny dzień powinna być jeszcze naprawdę bardzo ciepła 🙂 Trzeba tylko porządnego termosa 🙂

  • Like ! 1
  • Haha 2
Link to post
Share on other sites

Materiał na Makłowicza 2 już jest👍🏻 Widzę że Ty taką kuchnię interkontynentalną uprawiasz😀 ale ja też mogę zjeść włoską pizzę z hiszpańskimi oliwkami, polskimi pieczarkami i grecką oliwą oraz amerykańskim ketchupem😜

  • Like ! 1
  • Haha 2
Link to post
Share on other sites
4 minuty temu, Zośka napisał:

Materiał na Makłowicza 2 już jest👍🏻 Widzę że Ty taką kuchnię interkontynentalną uprawiasz😀 ale ja też mogę zjeść włoską pizzę z hiszpańskimi oliwkami, polskimi pieczarkami i grecką oliwą oraz amerykańskim ketchupem😜

A piwo do tej konstrukcji to jakiej narodowości?😎

  • Like ! 1
  • Haha 2
Link to post
Share on other sites

Jem to co lubię 😂 o ale pizzą, dobrym kebabem, czy burgerem z prawdziwą wołowiną też nie pogardzę 😁 chyba musimy tu założyć oddzielny wątek - kulinarny 😛

Swoją drogą kiedyś wezmę palnik, zestaw patelni i ugotuje np. Butter Chicken albo Tikka Masala na jakimś szczycie 😂 już mi parę razy taki pomysł chodził po głowie 😁

  • Like ! 2
  • Wow 1
Link to post
Share on other sites

@vatra polskie, najlepiej kraftowe 🙂 najlepiej dobry kwas, np. Hover Over z mango. Albo fruitman! Bądź kwas epsilon z Pinty! Szkoda tylko, że takich cudów w schroniskach nie sprzedają 😁

Ale nie pogardzę też jakimś żywcem IPA, Białym bądź amerykańskim pszenicznym 😉

  • Thanks 1
  • Haha 1
Link to post
Share on other sites
11 minut temu, Luk_ napisał:

 

Swoją drogą kiedyś wezmę palnik, zestaw patelni i ugotuje np. Butter Chicken albo Tikka Masala na jakimś szczycie 😂 

Wolę placki ziemniaczane z jakimś dobrym sosem😂

  • Like ! 2
  • Haha 1
Link to post
Share on other sites

@wjesna swego czasu też zastanawiałem się nad takim termosem i czytając opinie chciałem kupić Esbit Food Jug. Od Esbita mam zwykły termos, na herbatę i to, że jest świetny to za mało powiedziane 😁 Także myślę, że ich termos obiadowy też z pewnością spełni swoją funkcję 🙂

  • Like ! 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...