Jump to content

Bieżące informacje

Recommended Posts

• Replies 862
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

@J@n - to pierwsze i ostatnie ostrzeżenie z mojej strony. Zastanów się nad tym, co piszesz, a jeśli w obliczu tragedii nie wiesz, jak się zachować, to postaraj się zachować przyzwoicie.  Twój wpi

Ja zahaczyłam kijem (co za bezmyślność, żeby na Orlą je zabierać!) podchodząc pod taki mikrookapik , odbiło mnie od ściany, ale szczęśliwie odwróciam się na plecy i upadłam na półeczkę ze skałkami, kt

można być jeszcze Mnichem Podglądaczem?

Posted Images

Dnia 27.05.2023 o 19:39, wjesna napisał:

Bierzesz udział?

Dnia 27.05.2023 o 21:54, barbie609 napisał:

nigdy nie brałem , więc raczej nie .

myślałem że Tatromaniacy pojawią się tam całą drużyną

47 minut temu, J@n napisał:

myślałem że Tatromaniacy pojawią się tam całą drużyną

A ja myślę że tacy ludzie po prostu nie śmiecą. Nie tylko w Tatrach, ale w ogóle. 

• Like ! 1

Ciekawostka - najlepiej na śniegu trzymają mi no name "trekingi" z Lidla, których używam w pracy zimą. Wszelkie super hiper markowe modele w tym aspekcie nie mają do nich szans. 

Tak że kto wie, może te trampki (czy co to tam jest na zdjęciach) akurat do spaceru po Kasprowym są wystarczające. 

1 godzinę temu, Jędrek napisał:

Tak że kto wie, może te trampki (czy co to tam jest na zdjęciach) akurat do spaceru po Kasprowym są wystarczające. 

Pewnie nigdzie dalej idą. Wyjadą sobie kolejką  do góry, widoki zobaczą,  posiedzą chwilę i zjadą w dół.  Na taką,,wyprawę "to naprawdę nie ma co szykować  specjalnego ubrania. Najwyżej zmarznę jak będą lekko ubrani i tyle. Nigdy kolejką nie wyjeżdżałam  ale tak mi się wydaje,  że sam wyjazd jest  tu celem i o żadnym dalszym wędrowaniu  nie ma mowy.  

56 minut temu, wjesna napisał:

Pewnie nigdzie dalej idą. Wyjadą sobie kolejką  do góry, widoki zobaczą,  posiedzą chwilę i zjadą w dół.  Na taką,,wyprawę "to naprawdę nie ma co szykować  specjalnego ubrania. Najwyżej zmarznę jak będą lekko ubrani i tyle. Nigdy kolejką nie wyjeżdżałam  ale tak mi się wydaje,  że sam wyjazd jest  tu celem i o żadnym dalszym wędrowaniu  nie ma mowy.  

Haha, parę lat temu wjechałem na Kasprowy latem po opadach śniegu i miałem okazję na szczycie udzielić małego wywiadu reporterowi tvn24, jako przykład "prawdziwego turysty", co to ma i odpowiednie buty i kurtkę, tudzież plecak. Oczywiście na tle "niedzielnych turystów w adidasach" ???

• Thanks 1
  • Wow 1
  • Haha 1
1 godzinę temu, Jędrek napisał:

Haha, parę lat temu wjechałem na Kasprowy latem po opadach śniegu i miałem okazję na szczycie udzielić małego wywiadu reporterowi tvn24, jako przykład "prawdziwego turysty", co to ma i odpowiednie buty i kurtkę, tudzież plecak. Oczywiście na tle "niedzielnych turystów w adidasach" ???

@JędrekTy nasz celebryto ?

• Haha 3
27 minut temu, Jędrek napisał:

To szło wtedy na żywo, ale był to powszedni dzień, przedpołudnie i nikt znajomy mnie nie widział. ?

Nie można by tego znaleźć w archiwum telewizji? Ciekawe coś tam nacyganił ?

• Haha 1
37 minut temu, wjesna napisał:

Nie można by tego znaleźć w archiwum telewizji? Ciekawe coś tam nacyganił ?

W sumie może i można. Musiałbym poszukać w zdjęciach, żeby dokładną datę mieć. 

23 godziny temu, Jędrek napisał:

prawdziwy tatrzański turysta

z kolejki na Kasprowy  nie korzysta,

byłeś zwykłym januszem,

który przebrał się za turystę?

• Haha 2