Mnich Admin Opublikowano 16 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Najlepsza pod słońcem ekipa w drodze na Wysoką 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 16 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Jest i ona - Jej Wysokość Wysoka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 16 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 4 godziny temu, Mnich Moderator napisał: Najlepsza pod słońcem ekipa w drodze na Wysoką Jest Was całkiem spora grupa. Pogoda petarda to i widoki zapewne macie piękne. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 16 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Łapcie jeszcze kilka fotek z pienińskiej integracji 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 16 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 (edytowane) no to i ode mnie tak od początku w Szlachtowej ok 9.00 przez Homole powoli zaczynał się ruch przy Księgach, w krainie wiecznego błota po drodze oczywiście na Jemeriskowej zaczyna się największa przyjemność , czyli podejście pod Wysoką , niestety mocno śliskie Wysoka jak zwykle musiała się wykazać i zejście w stronę Borsuczyn było sakramencko śliskie za to widok z Durbaszki ........... kierownik wycieczki obserwuje dalszą drogę , widać ten ciężar odpowiedzialności na barkach Wysoki Wierch jak zwykle pokazał klasę po dłuższym wygrzewaniu ruszyliśmy w dół w stronę Huściawy i Szlachtowej Jeszcze raz dzięki wszystkim za super dzień i mam nadzieję na jeszcze. Aha zdjęcia poszły do @Mnich Moderator. Edytowane 16 Września 2023 przez barbie609 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieszczadzki_tatromaniak Opublikowano 17 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 Piękna wyprawa, wspaniali ludzie Dziękuję wszystkim za wspólną wędrówkę, wychodzić z Wami w góry to czysta przyjemność ! Już nie mogę się doczekać kolejnych wspólnie zdobytych szczytów 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 17 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 Wszystko co dobre, szybko się kończy. Wracamy z uczuciem lekkiego niedosytu. Ale wszyscy, jak jeden mąż, jesteśmy zgodni, że było to jedno z naszych najlepszych spotkań. Pogoda jak marzenie, właściciel domku przeuroczy, a towarzystwo najlepsze pod słońcem Cieszę się, że w końcu udało mi się poznać osobiście z @barbie609 Piotr to nie tylko wspaniały, górski kompan, ale też skarbnica pienińskiej wiedzy. Takiego przewodnika to szukać ze świecą w ręku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 17 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 51 minut temu, Mnich Moderator napisał: to nie tylko wspaniały, górski kompan, ale też skarbnica pienińskiej wiedzy. Takiego przewodnika to szukać ze świecą w ręku oczywiście Jacek przesadza nieco , a nawet całkiem sporo.Natomiast co do oceny całości to oczywiste,że było super. dla tych którym czekolada z kofeinką zasmakowała to tu jest dostępna , niestety podrożała https://militaria.pl/p/czekolada-scho-ka-kola-mleczna-z-kofeina-44958 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 17 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 Czasami było też bardzo romantycznie. Jako że zabrałem ze sobą niewielki zestaw grający, wieczorami były tańce. Bawiliśmy się nie tylko przy Wodeckim, choć ten kawałek doskonale pasuje do tego zdjęcia, które @vatrazrobila Poli i mi na Wysokim Wierchu . Lubię wracać tam, gdzie byłem już Pod ten balkon pełen pnących róż Na uliczki te, znajome tak Do znajomych drzwi Pukać, myśląc, czy Czy nie stanie w nich czasami Ta dziewczyna z warkoczami 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 17 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 Czterech muszkieterów. @barbie609, jeszcze raz dziękuję, że byłeś z nami. Widzimy się zimą w Chocho 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 17 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 Było super Mieliśmy świetną pogodę i takież towarzystwo. Dziękuję wszystkim za cudowną wycieczkę i wspólnie spędzony czas. Szczególnie podziękowania dla @barbie609 za ciekawe opowieści, @vatra i @Krzysiek Zd za ogarnięcie transportu, @karpasani za pożyczenie kijka oraz @Mnich Moderator za pomocną dłoń na niewygodnym zejściu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 17 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 1 minutę temu, Fibi napisał: Było super Mieliśmy świetną pogodę i takież towarzystwo. Dziękuję wszystkim za cudowną wycieczkę i wspólnie spędzony czas. Szczególnie podziękowania dla @barbie609 za ciekawe opowieści, @vatra i @Krzysiek Zd za ogarnięcie transportu, @karpasani za pożyczenie kijka oraz @Mnich Moderator za pomocną dłoń na niewygodnym zejściu. @Fibi- oj tam, oj tam, drobiazg Od lat hołduję zasadzie, że na drugiego człowieka patrzę z góry tylko wtedy, kiedy chce mu podać rękę 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 17 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 Nadmienię, że integrowaliśmy się również wieczorami. Były konkursy "Jaka ta melodia", graliśmy w "5 sekund bez cenzury", była też muzyka, tańce i śpiewy Z oczywistych względów z tej części integracji żadnej relacji i zdjęć nie będzie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 17 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 I powiedźcie mi, jak tu nie kochać tej mojej watahowej rodziny. @Bieszczadzki_tatromaniak- zaorałeś 1 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 14 godzin temu, Mnich Moderator napisał: Czterech muszkieterów. I jedna D'artanganka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 Coś chyba nie tak jest z waszymi obliczeniami bo muszkieterów to ja widzę trzech a D'Artagnanki dwie 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 1 minutę temu, Fibi napisał: Coś chyba nie tak jest z waszymi obliczeniami bo muszkieterów to ja widzę trzech a D'Artagnanki dwie Niech będą dwie Kto da więcej? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 18 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 19 minut temu, Fibi napisał: Coś chyba nie tak jest z waszymi obliczeniami bo muszkieterów to ja widzę trzech a D'Artagnanki dwie @Fibinajmilsza - to tylko liczba Podobnie jest z wiekiem - to też tylko liczba A tak btw, ten kawałek był naszym muzycznym hitem. Śpiewałem nawet, wespół z @karpasani 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 49 minut temu, Mnich Moderator napisał: @Fibinajmilsza - to tylko liczba Podobnie jest z wiekiem - to też tylko liczba A tak btw, ten kawałek był naszym muzycznym hitem. Śpiewałem nawet, wespół z @karpasani Tak. Mhm. Na pewno Wy tam w tej Warszawie wiecie jak ciągnik wygląda. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 18 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 11 minut temu, wjesna napisał: Tak. Mhm. Na pewno Wy tam w tej Warszawie wiecie jak ciągnik wygląda. Heloł, ja tam warszawiakiem nie jestem, chwilowo to pracuję i pomieszkuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 16 minut temu, Mnich Moderator napisał: Heloł, ja tam warszawiakiem nie jestem, chwilowo to pracuję i pomieszkuję Ja tam do warszawiaków nic nie mam, jakby co. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 18 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 A w tak w ogóle, to mam nadzieję, że @wjesna@Zośka@Jędreki inni forumowicze przyjadą na zimową integrację. Widzimy się w drugiej połowie lutego w Tatrach. Ja już nie mogę się doczekać 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 1 godzinę temu, Mnich Moderator napisał: A w tak w ogóle, to mam nadzieję, że @wjesna@Zośka@Jędreki inni forumowicze przyjadą na zimową integrację. Widzimy się w drugiej połowie lutego w Tatrach. Ja już nie mogę się doczekać Zima to ja nie wychylam nosa z domu. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 18 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 @barbie609- nasz najlepszy pieniński przewodnik w swoim żywiole. Mnóstwo ciekawostek, dykteryjek opakowanych w piękną polszczyznę. Dla mnie to taki górski Wołoszański 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 może już dość , bo mi zwyczajnie głupio. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi