wjesna Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 17 minut temu, Mnich Moderator napisał: górski Wołoszański 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 18 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 40 minut temu, barbie609 napisał: może już dość , bo mi zwyczajnie głupio. Skromność to piękna cecha. Ale równie piękna jest wiedza i dar przekazywania tejże 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieszczadzki_tatromaniak Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 22 godziny temu, Mnich Moderator napisał: I powiedźcie mi, jak tu nie kochać tej mojej watahowej rodziny. @Bieszczadzki_tatromaniak- zaorałeś Jakby ktoś się zastanawiał to Integracja taka, że klękajcie narody, dosłownie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 18 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 @Bieszczadzki_tatromaniakto mistrz sucharów. Na każdej integracji sypie z nimi jak z rękawa. I jest w tym lepszy niż Strasburger. Przykład z ostatniego wyjazdu: Dlaczego sosna nie jest głodna? - Bo jodła! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieszczadzki_tatromaniak Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 33 minuty temu, Mnich Moderator napisał: @Bieszczadzki_tatromaniakto mistrz sucharów. Na każdej integracji sypie z nimi jak z rękawa. I jest w tym lepszy niż Strasburger. Przykład z ostatniego wyjazdu: Dlaczego sosna nie jest głodna? - Bo jodła! dobry stand up to podstawa każdej integracji 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 20 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Jeszcze kilka fotek z naszej wrześniowej integracji. Eh, nawet nie wiecie jak mi brakuje i górek, i tej wspaniałej ekipy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 24 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 I jeszcze kilka kadrów z naszego spotkania w Pieninach. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 24 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 Pełna integracja z przyrodą żywą i nieożywioną 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 24 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 Pieski były urocze, ale koło tych krów to szłam z duszą n ramieniu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 24 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 2 godziny temu, Fibi napisał: Pieski były urocze, ale koło tych krów to szłam z duszą n ramieniu owczarki zachowywały się poprawnie , wręcz zbyt przyjaźnie. Ciekawe jak im idzie z wilkami , z tego co wiem w zeszłym roku chyba nie poszło za dobrze. Sam na szlaku pod Borsuczynami widziałem zagryzione owce. Natomiast krowy jak to krowy zazwyczaj nie są zbyt kontaktowe i agresywne. Te dodatkowo były za pastuchem i są przyzwyczajone.Takie agroturystyczne. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 15 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca Przypominam, że za tydzień z częścią forumowiczów i moimi przyjaciółmi z Watahy widzimy się w Beskidzie Śląskim. Cel - Barania Góra. Jeśli ktoś ma chęć dołączyć, serdecznie zapraszamy. Będzie niepowtarzalna okazja, by osobiście poznać kierownika @barbie609 moder:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Dnia 15.03.2024 o 18:51, Mnich Admin napisał: Będzie niepowtarzalna okazja, no i na starość zostałem atrakcją turystyczną , a okazje to jeszcze będą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torton Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Witam Witaj Plańczyk to nie w Pieninach. Twój wpis wygląda na zwykłą nic nie wnoszącą wrzutkę reklamową. Dlatego został poddany moderacji. Na razie nie włączam Ci ograniczeń.Jeśli chcesz opisać swój pobyt w tym miejscu zapraszam do założenia wątku w dziale Inne Góry . @barbie609 moder 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torton Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 21 godzin temu, Torton napisał: Witam Witaj Plańczyk to nie w Pieninach. Twój wpis wygląda na zwykłą nic nie wnoszącą wrzutkę reklamową. Dlatego został poddany moderacji. Na razie nie włączam Ci ograniczeń.Jeśli chcesz opisać swój pobyt w tym miejscu zapraszam do założenia wątku w dziale Inne Góry . @barbie609 moder No ok, sorry, chce opisać Polańczyk więc dam nowy wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 38 minut temu, Torton napisał: więc dam nowy wątek jak najbardziej , czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi