Mnich Admin Opublikowano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 Drodzy, miło mi zakomunikować, że w terminie 15-17 września organizujemy kolejne spotkanie integracyjne. Tym razem widzimy się w Szlachtowej, urokliwej miejscowości położonej w samym sercu Pienin. Jeżeli ktoś miałby ochotę dołączyć, zapraszam Na wszelkie pytania chętnie odpowiem na priv. Z górskim pozdrowieniem Wasz admin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 10 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 15 godzin temu, Mnich Moderator napisał: w samym sercu Pienin. W takim razie może spotkamy się tam gdzie prowadzą wszystkie drogi. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 10 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 1 godzinę temu, barbie609 napisał: W takim razie może spotkamy się tam gdzie prowadzą wszystkie drogi. Na rydzach smażonych na maśle u Stasi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 10 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 (edytowane) A nie znam , w tamtych stronach odwiedzam tylko jedną knajpę ,, Czarda,, ale to już właściwe Beskid Sądecki. Co do miejsca to miałem na myśli Wysoki Wierch. Edytowane 10 Czerwca 2023 przez barbie609 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 16 godzin temu, barbie609 napisał: Co do miejsca to miałem na myśli Wysoki Wierch. Admin nie czyta forum 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 18 minut temu, vatra napisał: Admin nie czyta forum Poprawię się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 @Artur Si Wasz kierownik zapraszają na wrześniową integrację w Pieninach, która odbędzie się już w najbliższy weekend. Będzie górsko, radośnie i swojskoZ radością mogę ogłosić, że dołączy do nas najbardziej aktywny forumowicz - @barbie609Jeśli ktoś jeszcze byłby chętny zapraszam na priv. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 2 godziny temu, Mnich Moderator napisał: najbardziej aktywny forumowicz upss bez przesady . Ja dotrę na miejsce w sobotę rano , więc jeśli ktoś by chciał podwózkę w sobotę to nie ma problemu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 I @Fibiteż będzie. Człowiek dusza, a przy tym jedna z nielicznych osób, które rozumieją, jak fajnie jest dobrze zjeść 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Będzie też nasza forumowa oaza spokoju i rozsądku, zdobywca zimowych Alp signore @Krzysiek Zd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 12 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Swój udział potwierdziła również weteranka tegoż forum, osoba, która jest z nami od samego początku, czyli @vatra. Miłośniczka Tatr, mieszkanka Podhala, człowiek z którym można konie kraść. Prawdziwy przyjaciel, który zawsze podnosi mnie na duchu, kiedy z gór wracam w niziny. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 co również ważne sobotnia przepowiednia wygląda całkiem fajnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 12 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 15 minut temu, barbie609 napisał: co również ważne sobotnia przepowiednia wygląda całkiem fajnie Fakt, prognozy znacznie się polepszyły. Nawet nie wiesz Piotrze, jak się cieszę, że dołączysz do nas w sobotę. Być może spodoba Ci się tak, że dołączysz do naszej Watahy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 12 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 W Pieninach zamelduje się także mój górski druh @karpasani, jeden z najmocniejszych zawodników w naszej grupie. Zawsze uśmiechnięty, życzliwy, skory do pomocy innym, ale nikomu nie polecałbym siłować się z nim na rękę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 jeśli ktoś by był zainteresowany przeszłością tych gór a znalazł chwilkę czasu... https://muzeum.sacz.pl/oddzialy/muzeum-pieninskie byłem polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 13 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 A oto trasa, którą w sobotę zamierzamy pokonać. Niedługa, nie męcząca, ale za to piękna i widokowa. Wysoka- Durbaszka - Wysoki Wierch 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 13 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Punktem obowiązkowym naszej integracji będzie wizyta w restauracji „U Stasi”. Kto tam był, ten dobrze wie, że właściciele dbają o podniebienia swoich gości. Ich szarlotka to niebo gębie, w życiu lepszej nie jadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 13 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Swoją obecnością zaszczyci nas również wschodząca gwiazda podkarpackiej palestry, dawno nie widziany na forum, mistrz sucharów @Bieszczadzki_tatromaniak 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieszczadzki_tatromaniak Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 1 godzinę temu, Mnich Moderator napisał: Swoją obecnością zaszczyci nas również wschodząca gwiazda podkarpackiej palestry, dawno nie widziany na forum, mistrz sucharów @Bieszczadzki_tatromaniak Potwierdzam Integracja będzie nieziemska ! Do zobaczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 14 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 `Tak prezentuje się domek w Szlachtowej, gdzie będziemy się integrować. Chcę wierzyć, że po spotkaniu będzie nadal stał cały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 (edytowane) właśnie przestało lać i pogoda zaczyna się poprawiać https://arenanarciarska.pl/multimedia/kamerki https://pogodagopr.pl/ Edytowane 14 Września 2023 przez barbie609 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 15 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 No to lecim - ekipa warszawska w drodze na integrację Buziaczki dla Was 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 15 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 Przystanek Modyń - góra zakochanych IMG_5743.mov 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 15 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 Grillujemy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 16 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 mam nadzieję,że już po pobudce i za chwilę będzie zbiórka na śniadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi