Jump to content

Pieniny we wrześniu - wyjazd integracyjny

Recommended Posts

Drodzy, miło mi zakomunikować, że w terminie 15-17 września organizujemy kolejne spotkanie integracyjne. Tym razem widzimy się w Szlachtowej, urokliwej miejscowości położonej w samym sercu Pienin. Jeżeli ktoś miałby ochotę dołączyć, zapraszam ?

Na wszelkie pytania chętnie odpowiem na priv.

?Z górskim pozdrowieniem Wasz admin 

• Like ! 1
  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

no to i ode mnie tak od początku w Szlachtowej  ok 9.00 przez Homole powoli zaczynał się ruch przy Księgach, w krainie wiecznego błota po drodze oczywiście na Jem

I powiedźcie mi, jak tu nie kochać tej mojej watahowej rodziny. @Bieszczadzki_tatromaniak- zaorałeś 😂😂😂  

Najlepsza pod słońcem ekipa w drodze na Wysoką ❤️😎  

Posted Images

A nie znam , w tamtych stronach odwiedzam tylko jedną knajpę ,, Czarda,, ale to już właściwe Beskid Sądecki.

Co do miejsca to miałem na myśli Wysoki Wierch.

Edited by barbie609
  • Like ! 1
  • 3 months later...

@Artur Si Wasz kierownik zapraszają na wrześniową integrację w Pieninach, która odbędzie się już w najbliższy weekend. Będzie górsko, radośnie i swojsko😎Z radością mogę ogłosić, że dołączy do nas najbardziej aktywny forumowicz - @barbie609💪Jeśli ktoś jeszcze byłby chętny zapraszam na priv. 

IMG_1752.jpeg

• Like ! 2

Swój udział potwierdziła również weteranka tegoż forum, osoba, która jest z nami od samego początku, czyli @vatra. Miłośniczka Tatr, mieszkanka Podhala, człowiek z którym można konie kraść. Prawdziwy przyjaciel, który zawsze podnosi mnie na duchu, kiedy z gór wracam w niziny. 

• Like ! 3
15 minut temu, barbie609 napisał:

co  również ważne sobotnia przepowiednia wygląda całkiem fajnie

Fakt, prognozy znacznie się polepszyły. Nawet nie wiesz Piotrze, jak się cieszę, że dołączysz do nas w sobotę. Być może spodoba Ci się tak, że dołączysz do naszej Watahy 😎💪

• Like ! 1