rainlow Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Szukałem na różnych mapach i nie znalazłem, dlatego swoje pytanie pokierowałem do Was Lądowanie nie wyglądało na awaryjne, raczej zaplanowane, no chyba, że wszystko się zacięło i pod stałym kontem kierowało się ku ziemi, a i maszyna tam osiadająca była zjawiskowa, ale też szacowałem, że może jakiś lokalny konstruktor... Dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego @rainlowteraz sobie przypomniałem ale to był sierpień https://dlapilota.pl/wiadomosci/polska/iv-zlot-zabytkowych-szybowcow-czarna-gora-litwinka-bialka-tatrzanska 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rainlow Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Moja obserwacja dotyczyła połowy lipca jednak ten link wyjaśnia wszystko bo jeśli w tym miejscu odbywają się pokazy to zapewne nie jest rzadkością wieczorny lot w tej okolicy. Jeszcze raz dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Jakąś tu cisza to coś dodam. Skąd zrobione zdjęcie i jakie szczyty widać na zdjęciu? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2 godziny temu, Mateusz Z napisał: Skąd zrobione zdjęcie Ze śmigłowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 3 godziny temu, Mateusz Z napisał: Jakąś tu cisza to coś dodam. Skąd zrobione zdjęcie i jakie szczyty widać na zdjęciu? Czy to może rejon Kończystej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Nie, to nie ze śmigłowca i nie rejon Kończystej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2 godziny temu, Mateusz Z napisał: Nie, to nie ze śmigłowca i nie rejon Kończystej Kapitalna fota gdzieś to już widziałem - typował bym na rejon Pośredniej Grani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 9 godzin temu, J@n napisał: typował bym na rejon Pośredniej Grani Niestety nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł256 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Dnia 12.02.2024 o 10:10, Mateusz Z napisał: Niestety nie. To dodam strzał od siebie: Grań Wideł z Kieżmarskiego Szczytu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 16 minut temu, Paweł256 napisał: Dnia 12.02.2024 o 10:10, Mateusz Z napisał: Niestety nie. To dodam strzał od siebie: Grań Wideł z Kieżmarskiego Szczytu Bingo Twoja kolej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł256 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 53 minuty temu, Mateusz Z napisał: Bingo Twoja kolej W takim razie gdzie zostało zrobione to zdjęcie? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 7 minut temu, Paweł256 napisał: takim razie gdzie zostało zrobione to zdjęcie? Kozia Dolinka. Widok na Żleb Kulczyńskiego, Rysę Zaruskiego I m.in. Buczynowa Strażnice 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł256 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 7 minut temu, Mateusz Z napisał: Kozia Dolinka. Widok na Żleb Kulczyńskiego, Rysę Zaruskiego I m.in. Buczynowa Strażnice Zgadza się, Twoja kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Skąd zrobione zdjęcie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 1 godzinę temu, Mateusz Z napisał: Skąd zrobione zdjęcie Pytanie poza konkursem - a masz je w lepszej jakości/rozdzielczości? Bo niezłe jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 24 minuty temu, Jędrek napisał: a masz je w lepszej jakości/rozdzielczości? Muszę poszukać, może na dysku znajdę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł256 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 5 godzin temu, Mateusz Z napisał: Skąd zrobione zdjęcie Może z Kończystej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 10 godzin temu, Paweł256 napisał: Może z Kończystej? To nie z Kończystej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Dawno nie było żadnych zagadek. Zatem…Z jakieg szczytu zrobione to zdjęcie? Dodam, że to bardzo znane i dość popularne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 8 minut temu, Mnich Admin napisał: dość popularne miejsce. Trzy Korony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Przed chwilą, barbie609 moder napisał: Trzy Korony Dlaczego wiedziałem, że to Ty zgadniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia moja kolej , gdzie zrobiono to zdjęcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 3 godziny temu, barbie609 moder napisał: moja kolej , gdzie zrobiono to zdjęcie To jest polana między Kościeliska a Chochołowską. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia To teraz będzie ciut trudniej. Z jakiego szczytu zrobione to zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi