Mnich Admin Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Przed chwilą, Salamandra napisał: No dobra może to niezbyt dobre zdjęcie, ale ogólnie to widać z tego podejścia charakterystyczną górę z innego pasma, z daleka można ją skojarzyć No jeśli bardzo daleko to Pieniny i Trzy Korony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salamandra Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Trafiony zatopiony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 To ode mnie też bardzo łatwe. Gdzie zrobione zdjęcie? Na pewno mijaliście je wiele razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Kalatówki -Kalackie Koryto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Przed chwilą, barbie609 moder napisał: Kalatówki -Kalackie Koryto Bingo. Właśnie na Kalatówkach, drogi Piotrze, odbyła się nasza pierwsza integracja Lubię to miejsce, lubię się pobujać na znajdującej się obok schronu huśtawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 @Salamandra, po zdjęciach wnoszę, że lubisz góry i znasz się na topografii. Jeśli dobrze się czujesz na naszym forum i zamierzasz z nami zostać na dłużej skrobnij proszę w wolnej chwili kilka zdań o sobie w wątku "Poznajmy się". A Ty @barbie609 moderwrzuć proszę kolejną zagadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Co to jest wiadomo , a skąd zrobiono to zdjęcie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 3 minuty temu, barbie609 moder napisał: Co to jest wiadomo , a skąd zrobiono to zdjęcie? Obstawiam, że z Wysokiego Wierchu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 2 minuty temu, Mnich Admin napisał: Obstawiam, że z Wysokiego Wierchu. uznaję , trochę na wschód czyli Durbaszka , ale kąt w zasadzie ten sam więc Twoja kolej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Przed chwilą, barbie609 moder napisał: uznaję , trochę na wschód czyli Durbaszka , ale kąt w zasadzie ten sam więc Twoja kolej No znam i Wysoki i Durbaszkę. Pierwszy raz byłem tam z koleżanką, a drugi z Tobą i z Watahą Zaraz coś wrzucę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 32 minuty temu, Salamandra napisał: Trafiony zatopiony 36 minut temu, Mnich Admin napisał: Pieniny i Trzy Korony. Ja bym polemizował Strzałka wskazuje na szczyt u wylotu doliny Roztoki i Białej Wody i wg mnie jest to Czerwona Skałka (Tisovka). Trzy korony na zdjęciu z zagadki są ledwo widoczne po lewej stronie - taka szara plamka. Tak w ogóle to czemu gracie beze mnie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 1 minutę temu, Mateusz Z napisał: Ja bym polemizował Strzałka wskazuje na szczyt u wylotu doliny Roztoki i Białej Wody i wg mnie jest to Czerwona Skałka (Tisovka). Trzy korony na zdjęciu z zagadki są ledwo widoczne po lewej stronie - taka szara plamka. Tak w ogóle to czemu gracie beze mnie? Bo Ty wszystko wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Myślę, że nie za trudne, a dla Matiego bułka z masłem. Skąd zrobione zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salamandra Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 5 minut temu, Mateusz Z napisał: Ja bym polemizował Strzałka wskazuje Ty wiesz jak ciężko na telefonie zrobić taką strzałkę żeby na zdjęciu średniej jakości trafić w ten punkt co się chce? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salamandra Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Z Hali Stoły 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Przed chwilą, Salamandra napisał: Z Hali Stoły Bingo. Byłaś tam, czy skojarzyłaś perspektywę na Giewont? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salamandra Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Przed chwilą, Mnich Admin napisał: Bingo. Byłaś tam, czy skojarzyłaś perspektywę na Giewont? Byłam, więc skojarzyłam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 2 minuty temu, Salamandra napisał: Byłam, więc skojarzyłam No za łatwe to było. Twój ruch Salamandro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salamandra Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Dokąd zmierza Salamandra i co za górę złapała na zdjęciu - na którą nie prowadzi żaden szlak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 5 minut temu, Salamandra napisał: Dokąd zmierza Salamandra i co za górę złapała na zdjęciu - na którą nie prowadzi żaden szlak Mi to wygląda na Koszystą z drogi na Halę Gąsienicową z Psiej Trawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salamandra Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Jest to droga do Murowanca z Psiej Trawki, ale szczyt to nie jest Koszysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Królowa Kopa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 6 minut temu, Salamandra napisał: to nie jest Koszysta Zatem Żółta Turnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salamandra Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 1 minutę temu, Mateusz Z napisał: Zatem Żółta Turnia Tak jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 No już się boję zagadki @Mateusz Z. Kapcie nam z nóg pospadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi