Mnich Admin Opublikowano 28 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2024 @J@n - jako że odgadłeś, czas na Twój ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 29 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 Dnia 28.01.2024 o 09:57, Mnich Admin napisał: @J@n - jako że odgadłeś, czas na Twój ruch 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 29 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 1 godzinę temu, J@n napisał: Czy to Dolina Małej Łąki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 29 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 11 minut temu, Mnich Admin napisał: Czy to Dolina Małej Łąki? ciepło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 29 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 3 minuty temu, J@n napisał: ciepło Hm, Przysłop Miętusi? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 29 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 Przed chwilą, Mnich Admin napisał: Hm, Przysłop Miętusi? oczywiście , moje ulubione miejsce dumania. Pamiętam jeszcze tamto schronisko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 3 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2024 No dobrze, skoro odgadłem, czas na moją zagadkę. Bardzo łatwą. W drodze na jaki szczyt zrobiłem to zdjęcie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 3 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2024 Szpiglasowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 3 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2024 2 minuty temu, Fibi napisał: Szpiglasowy. No mówiłem, że bardzo łatwe. Twój ruch @Fibi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 3 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2024 (edytowane) Skąd ten widok? Edytowane 3 Lutego 2024 przez Fibi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 3 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2024 Lodowa Przełęcz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 3 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2024 Przed chwilą, barbie609 moderator napisał: Lodowa Przełęcz? Zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 3 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2024 no to moja kolej , łatwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 3 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2024 22 minuty temu, barbie609 moderator napisał: no to moja kolej , łatwe Siwy Wierch? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 3 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2024 bingo , mówiłem że łatwe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 3 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2024 Czyli moja kolej. Bardzo proszę, na jakim szczycie stoję? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 3 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2024 Giewont? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 3 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2024 6 minut temu, barbie609 moderator napisał: Giewont? Bingo, za łatwe to było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 3 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2024 skąd zrobiono to zdjęcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 3 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2024 4 minuty temu, barbie609 moderator napisał: skąd zrobiono to zdjęcie Biały Staw? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 3 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2024 6 minut temu, Mnich Admin napisał: Biały Staw? oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rainlow Opublikowano 7 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 Witajcie, temat trochę w klimacie zgadywanki :) Czy w widocznym na zdjęciu rejonie, pomiędzy Wysokim Wierchem a Tatrami jest jakiekolwiek lądowisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 7 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 49 minut temu, rainlow napisał: jakiekolwiek lądowisko? nie bardzo rozumiem pytanie .Chodzi o miejsce gdzie może przyziemić śmigło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rainlow Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 19 godzin temu, barbie609 moderator napisał: nie bardzo rozumiem pytanie .Chodzi o miejsce gdzie może przyziemić śmigło? Tak, podziwiając widoki Tatr z Wysokiego Wierchu, gdzieś tam lądowało coś co przypominało ogromny motoszybowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 3 godziny temu, rainlow napisał: gdzieś tam lądowało o ile się orientuję legalnego lotniska nie ma, najbliżej to Aeroklub Nowy Targ i lądowiska przyszpitalne Nowy Targ i Zakopane . Natomiast jest tam sporo miejsc gdzie można awaryjnie posadzić jakieś latadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi