Andzia Opublikowano 7 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Mam,ale nie mam pojęcia jak się nazywa jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia Opublikowano 7 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 (edytowane) Tomanowy Wierch ? Chyba nie ale tamte okolice Edytowane 7 Lipca 2021 przez Andzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia Opublikowano 7 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 (edytowane) Jak @Q'bot nie zgadnie to jedną nogą wygrałam Edit Głazista Turnia Edytowane 15 Lipca 2021 przez Andzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia Opublikowano 7 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 @Luk_ łatwo nie było ale udało się wyguglować. Skąd zrobione jest to zdjęcie .Łatwizna dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 8 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 9 godzin temu, Andzia napisał: wyguglować to trzeba wiedzieć a nie googlować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia Opublikowano 8 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Chciałabym wiedzieć więcej ale tak nie jest. Pokopałam w necie co wymagało nieco chęci i teraz już wiem Słowo guglować celowo napisałam w ten sposób, męczy mnie na siłę wciskanie w nasz język angielskiego. Znaczenie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia Opublikowano 8 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Twoja kolej.Następnym razem zrobię fotkę jakiemuś kamieniowi to będzie może wyzwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 8 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Osobita ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 8 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 31 minutes ago, Luk_ said: w tle jakie sa widoczne szczyty (ten po lewej i prawej) To nie jakaś Bumpia góra i Piwsko w tle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 W jakiej dolinie zrobione zdjęcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 30 minut temu, Zośka napisał: W jakiej dolinie zrobione zdjęcie Czy to może dolina ciężka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Nie. To nie Ciężka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Podobne do końcówki grani Granatów Wielickich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 To nie ten rejon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 21 minut temu, J@n napisał: Podobne do końcówki grani Granatów Wielickich Myślałem, że to może Niżne Rysy z tej strony... To może Dolina za Mnichem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Też nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 15 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Mgła była godzinę wcześniej. To nie Krywań.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 15 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 (edytowane) To ja też se szczelem - Furkotská dolina Edytowane 15 Lipca 2021 przez Q'bot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 15 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 @Q'bot masz najlepszy celownik na forum. W sam srodek tarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 15 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Ostatnio coś za prosto było, więc teraz poproszę o współrzędne miejsca, gdzie stał statyw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Ależ łoczywiście, że Słowacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Hmm.. przeanalizowałem swoje czeluścia dysków i nie mam... Za dnia to mi się aparatu wyciągać z plecaka nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 No dobra, to teraz będzie coś trudniejszego Z jakiego szczytu zrobiłem to zdjęcie. Dodam, że nie są to Tatry - ani polskie, ani słowackie. Aczkolwiek też Europa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 @Mnich Moderator to pewnie z tej świętej góry w Bośni, ale ja nie wiem jak ona się nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 9 minut temu, Fibi napisał: @Mnich Moderator to pewnie z tej świętej góry w Bośni, ale ja nie wiem jak ona się nazywa? Bardzo gorąco. Ale poproszę o nazwę szczytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi