barbie609 moder Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 3 godziny temu, Mateusz Z napisał(a): Szlak się nie zgadza, tam są trzy szlaki zielony , niebieski i czerwony , zielony w Jaworowej i niebieski w Koperszadach to raczej nie jest .Poddaję się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 21 godzin temu, barbie609 moder napisał(a): Poddaję się. Perspektywa bardzo dobra, widok na Orlą się zgadza. Nie poddawaj się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Myślę i myślę i wychodzi mi,że to jest widok gdzieś z zaznaczonego obszaru. Oczywiście to moje przemyślenia bo nigdy w tym rejonie nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 20 godzin temu, barbie609 moder napisał(a): to jest widok gdzieś z zaznaczonego obszaru. Trochę na zachód Perspektywa dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Ździarska Widła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capricorn Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Ja myślę, że to jest gdzieś z niebieskiego na Kopskie sedlo pomiędzy przełęczą a granicą lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 29 minut temu, Capricorn napisał(a): że to jest gdzieś z niebieskiego na Kopskie sedlo porównywałem swoje zdjęcia wychodzi inny kąt ale może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Obie odpowiedzi powyżej niepoprawne. Rejon bliski Waszych odpowiedzi. Ciut na zachód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Może to okolice Jagnięcego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 29 minut temu, Zośka napisał(a): Może to okolice Jagnięcego ? Niestety nie. Mała podpowiedź, zdjęcie z tego miejsca Gdzie to jest? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 5 godzin temu, Mateusz Z napisał(a): Niestety nie. Mała podpowiedź, zdjęcie z tego miejsca Gdzie to jest? Z tego miejsca? Tzn. z którego? Bo na fotce jest parę miejsc, że tak się wyrażę. Zaznacz konkretne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego (edytowane) 11 godzin temu, Jędrek napisał(a): Z tego miejsca? Tzn. z którego? Bo na fotce jest parę miejsc, że tak się wyrażę. Zaznacz konkretne miejsce. Dokładnie z tego z którego jest zrobione zdjęcie w sensie oba zdjęcia są z tego samego miejsca, robione kilka sekund po sobie Edytowane 1 Lutego przez Mateusz Z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Podpowiedź. Miejsce z którego zrobione zostało zdjęcie leży poza szlakiem. Między Jaworową, a doliną Białej Wody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego (edytowane) Nie ma chętnych na odgadnięcie zagadki. Odpowiedź: zdjęcie z okolic szczytu Kosiar (Murowany Koszar). Na pierwszym planie od prawej Zadna Kopa, Horwacki Wierch, Zamky. Drugi plan Miedziane, Opalony, Orla Edytowane 16 Lutego przez Mateusz Z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Godzinę temu, Mateusz Z napisał(a): Nie ma chętnych Chętni przecież byli, tyle że nie odgadli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2 godziny temu, Mateusz Z napisał(a): Na pierwszym planie od prawej biorąc pod uwagę miejsce to byłem bez szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 3 godziny temu, barbie609 moder napisał(a): biorąc pod uwagę miejsce to byłem bez szans Ale celowałeś w bliską okolice. Oddaje Tobię zagadkę 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego jakie szczyty widać na tym zdjęciu , wymień co najmniej trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 43 minuty temu, barbie609 moder napisał(a): jakie szczyty widać na tym zdjęciu , wymień co najmniej trzy Wysoki Wierch, Durbaszka, Wysoka, Rabsztyn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego @Mateusz Zoczywiście zgadłeś , tak edukacyjnie można dorzucić :Borsuczyny , Jarmutę , Kycerę ,a na horyzoncie Prehybę ,Radziejową . Zdjęcie zrobione z czerwonego szlaku na zachód od Lesnickego Sedla 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego @Mateusz Z, tylko nie wrzucaj proszę niczego trudnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 15 minut temu, Mnich Admin napisał(a): tylko nie wrzucaj proszę niczego trudnego No dobra. To skąd zrobione zdjęcie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 26 minut temu, barbie609 moder napisał(a): Zdjęcie zrobione z czerwonego szlaku na zachód od Lesnickego Sedla Akurat nie tak dawno tamtędy wędrowałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 17 godzin temu, Mateusz Z napisał(a): No dobra. To skąd zrobione zdjęcie? Skrajne Solisko? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 15 minut temu, Mnich Admin napisał(a): Skrajne Solisko? Tak, to Skraje Solisko. Twój ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi