Mnich Admin Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Podaj nazwę co najmniej dwóch szczytów widocznych na zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Ten pierwszy to mi wygląda na Sławkowski,po prawej Łomnica, a dalej to już nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 25 minut temu, barbie609 moder napisał(a): Ten pierwszy to mi wygląda na Sławkowski Jeden zgadłeś. Podaj jeszcze jeden i zaliczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 4 minuty temu, Mnich Admin napisał(a): Podaj jeszcze jeden zgaduję: po lewej Wielicki Szczyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Godzinę temu, barbie609 moder napisał(a): zgaduję: po lewej Wielicki Szczyt? No nie. Ale dam Ci jeszcze jeden strzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego przepraszam że się wtrącam ale widzę jeszcze Pośrednią Grań, Mały Lodowy i Staroleśną 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 7 godzin temu, J@n napisał(a): przepraszam że się wtrącam ale widzę jeszcze Pośrednią Grań, Mały Lodowy i Staroleśną Wszystko się zgadza Twoja kolej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2 godziny temu, Mnich Admin napisał(a): Wszystko się zgadza Twoja kolej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Czerwony Staw w dolinie Pańszczycy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 3 minuty temu, Mateusz Z napisał(a): Czerwony Staw w dolinie Pańszczycy? Też tak chciałem strzelić, ale ten szlak mi nie pasuje, za dużo kosówki. Nie mam tu fotek pod ręką dla porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Godzinę temu, Mateusz Z napisał(a): Czerwony Staw w dolinie Pańszczycy? Zmieniam zdanie. To Łomnicki staw (Skalante Pleso) trochę podsuszone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Godzinę temu, Mateusz Z napisał(a): Zmieniam zdanie. To Łomnicki staw (Skalante Pleso) trochę podsuszone. Może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 4 godziny temu, Mateusz Z napisał(a): Zmieniam zdanie. To Łomnicki staw (Skalante Pleso) trochę podsuszone. Brawo Brawo, 50 lat temu był tam faktycznie staw a teraz pożal się Boże, mam podejrzenie że pompują wodę do naśnieżania tras narciarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 5 minut temu, J@n napisał(a): Brawo Brawo, 50 lat temu był tam faktycznie staw a teraz pożal się Boże, mam podejrzenie że pompują wodę do naśnieżania tras narciarskich Od wielu lat mają tam problem z "uciekającą" gdzieś poza potokiem wodą. A że opady ostatnio coraz mniejsze więc efekty są jakie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Skoro zgadłem to skąd zrobione zdjęcie i jakie szczyty widać? (Wymień conajmniej 2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego żółty do Zielonego Kieżmarskiego , Łomnica i Wielka Świstówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 52 minuty temu, barbie609 moder napisał(a): żółty do Zielonego Kieżmarskiego , Łomnica i Wielka Świstówka Rakuskiej na tym zdjęciu nie widać. Ale zaliczam od prawej Sławkowski, Łomnicka Baszta, Łomnica, Kieżmarski, Huncowski i Mały Kieżmarski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego więc moja kolej pasmo na horyzoncie to............. zdjęcie zrobiono z ........................... /niekoniecznie szczyt , wystarczy pasmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Mała Fatra, zdjęcie z Mincola w paśmie Orawskiej Magury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Mała Fatra oczywiście tak , ale miejsce zdjęcia pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 6 minut temu, barbie609 moder napisał(a): ale miejsce zdjęcia pudło To Choczańskie Góry, rejon Prosieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 1 godzinę temu, Mateusz Z napisał(a): Rakuskiej na tym zdjęciu nie widać. Ale zaliczam od prawej A nie czasem od lewej ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 40 minut temu, Mateusz Z napisał(a): To Choczańskie Góry, rejon Prosieka oczywiście , dokładnie sam szczyt Prosecne 1370 mnpm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 18 minut temu, J@n napisał(a): nie czasem od lewej ??? Tak, od lewej. Oglądałem zdjęcie do góry nogami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego (edytowane) To skąd zrobione zdjęcie i jakie ważniejsze szczyty widać? Edytowane 18 Lutego przez Mateusz Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi