Mnich Admin Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 16 minut temu, Jędrek napisał(a): Strzał noworoczny - na Babiej Górze Mocno przestrzelone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 32 minuty temu, Mnich Admin napisał(a): Mocno przestrzelone A z tego miejsca widać Babią Górę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 7 minut temu, Jędrek napisał(a): A z tego miejsca widać Babią Górę? Nie. To znaczy ja nigdy nie widziałem. Przy dobrych warunkach Tatry widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 13 minut temu, Mnich Admin napisał(a): Nie. To znaczy ja nigdy nie widziałem. Przy dobrych warunkach Tatry widać Tatry to i z Bieszczad(ów) niektórzy widzieli, więc nie jest to wielka podpowiedź. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia To Polska. Na wschód od Bejbi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 5 godzin temu, Jędrek napisał(a): Tatry to i z Bieszczad(ów) niektórzy widzieli, więc nie jest to wielka podpowiedź. To ogromna podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Nie poddawaj się @Jędrek. Trop dobry @barbie609 moder spróbuj i Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Mogielica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 27 minut temu, Mateusz Z napisał(a): Mogielica Niestety nie. Ale jesteś już bliżej niż @Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Godzinę temu, Mnich Admin napisał(a): spróbuj i Ty. nie kojarzę takiego grzbietu , tzn jedyny który na wschód od Królowej /nie od Bejbi/ którego kształt mi się kojarzy to Śnieżnica , ale nigdy w zimie z takiej perspektywy go nie widziałem ,więc to zgaduj zgadula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 19 minut temu, Mnich Admin napisał(a): Niestety nie. Ale jesteś już bliżej niż @Jędrek Ja z Gdańska mam w każde góry daleko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capricorn Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Połonina Caryńska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 3 minuty temu, Capricorn napisał(a): Połonina Caryńska Brawo W dniu 1.01.2025 o 15:16, Jędrek napisał(a): Tatry to i z Bieszczad(ów) niektórzy widzieli, więc nie jest to wielka podpowiedź. Jaki Ty mało domyślny jesteś @Jędrek Nikomu nie dałem takiej podpowiedzi, jak Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capricorn Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Ja skorzystałem po prostu z tych wszystkich podpowiedzi... Moje pytanie - z jakiego miejsca zrobiono to zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 33 minuty temu, Capricorn napisał(a): Ja skorzystałem po prostu z tych wszystkich podpowiedzi... Moje pytanie - z jakiego miejsca zrobiono to zdjęcie? To pewnie dolnośląskie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capricorn Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 1 godzinę temu, Mnich Admin napisał(a): To pewnie dolnośląskie, co? no pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Trudna zagadka. Poproszę jeszcze o podpowiedź. To w Kotlinie Kłodzkiej to pasmo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capricorn Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia to jest Ziemia Kłodzka , na ostatnim planie jeden z najbardziej charakterystycznych szczytów w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 3 minuty temu, Capricorn napisał(a): to jest Ziemia Kłodzka , n hmmm , kojarzy mi się grzbiet Sowie,Bardzkie , Złote . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capricorn Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia (edytowane) 35 minut temu, barbie609 moder napisał(a): hmmm , kojarzy mi się grzbiet Sowie,Bardzkie , Złote . Brawo barbie609 moder ! To miejsce to granica historycznego Śląska, bo jak wiadomo powszechnie Ziemia Kłodzka Śląskiem nie jest... A ta góra na dalekim planie jest płaska jak .... nie dlatego, że ją chmury przykryły a miejsce fotki poniżej Edytowane 5 Stycznia przez Capricorn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2 godziny temu, Capricorn napisał(a): a miejsce fotki poniżej sadząc po podpisie to gdzieś w Górach Bardzkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capricorn Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 1 godzinę temu, barbie609 moder napisał(a): sadząc po podpisie to gdzieś w Górach Bardzkich W Bardzie po prostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia No to chyba moja kolej skąd zrobiono to zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanka natury, fanka gór Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 4 godziny temu, barbie609 moder napisał(a): No to chyba moja kolej skąd zrobiono to zdjęcie Z Sokolika Dużego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 1 minutę temu, Fanka natury, fanka gór napisał(a): Z Sokolika Dużego niestety nie ,chociaż oczywiście są to Sudety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi