barbie609 moder Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Mnie się kojarzy z Liptowem widocznym z Wielkiego Chocza ale to luźne skojarzenie bo nigdy na Choczu nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 57 minut temu, barbie609 moder napisał(a): Mnie się kojarzy z Liptowem widocznym z Wielkiego Chocza ale to luźne skojarzenie bo nigdy na Choczu nie byłem. Niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Pierwsze moje skojarzenie to Niżne Tatry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 19 godzin temu, Mnich Admin napisał(a): Pierwsze moje skojarzenie to Niżne Tatry. Tak, to szczyt w Tatrach Niżnych. Doprecyzuj odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Mała podpowiedź. Szczyt w Niżnych Tatrach, nie leży w głównej grani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Godzinę temu, Mateusz Z napisał(a): nie leży w głównej grani. Mały Salatyn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 24 minuty temu, barbie609 moder napisał(a): Mały Salatyn? Nie, ale dość blisko Dodam, że na szczycie jest bardzo urokliwa skałka z której można "dotknąć" Krywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capricorn Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego To jest Poludnica ale opisu widoku się nie podejmuję. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Godzinę temu, Capricorn napisał(a): To jest Poludnica ale opisu widoku się nie podejmuję. Też tak myślę. Obstawiam, że na pierwszym planie Wielki Chocz, w tle Rozsutec i Wielki Krywań 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Brawo Panowie. Wasza kolej, kto pierwszy ten lepszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Ze zboczy jakiego szczytu zrobiłem zdjęcie? I jaki szczyt widoczny jest na pierwszym planie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego (edytowane) 7 godzin temu, Mnich Admin napisał(a): zboczy jakiego szczytu zrobiłem zdjęcie? Kozi Granat? Edytowane 26 Lutego przez Mateusz Z 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego W dniu 26.02.2025 o 06:36, Mnich Admin napisał(a): Ze zboczy jakiego szczytu zrobiłem zdjęcie? I jaki szczyt widoczny jest na pierwszym planie? Podpowiedź: to Beskidy, a na pierwszym planie widać dość charakterystyczny szczyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego To na horyzoncie wygląda jak Pilsko ale pewnie się mylę bo te okolice to znam bardzo słabo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2 godziny temu, barbie609 moder napisał(a): To na horyzoncie wygląda jak Pilsko ale pewnie się mylę bo te okolice to znam bardzo słabo. Bo to jest Pilsko. A zdjęcie zostało zrobione na polanie pod pewnym szczytem. Dla ułatwienia napiszę, że znajduje się na niej drewniana bacówka, sporo ludzi często rozpala tam ogień i biwakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Godzinę temu, Mnich Admin napisał(a): drewniana bacówka, I wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca (edytowane) Muńcuł, widok na Pilsko Wiele czasu spędziłem przy tej bacówce. Bardzo fajne miejsce na biwak, ognisko, grilla. Względny spokój, dość mało turystów. Poza tym oryginalny widok na Tatry, Rozsutec i Stoh. Edytowane 1 Marca przez Mateusz Z 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca 8 minut temu, Mateusz Z napisał(a): Muńcuł, widok na Pilsko Wiele czasu spędziłem przy tej bacówce. Bardzo fajne miejsce na biwak, ognisko, grilla. Względny spokój, dość mało turystów. Poza tym oryginalny widok na Tatry, Rozsutec i Stoh. I to jest dobra i precyzyjna odpowiedź. @barbie609 moderodgadł widoczny szczyt, a @Mateusz Zmiejsce i panoramę. Wasz ruch, kto pierwszy, ten lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca no to może ja . Jak nazywa się miejsce w którym zrobiono to zdjęcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2 godziny temu, barbie609 moder napisał(a): no to może ja . Jak nazywa się miejsce w którym zrobiono to zdjęcie Nie pamietam dokładnej nazwy, ale są to ruiny zamku w Górach Suchych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca owszem ale tam jest więcej zamków , strzelaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca Godzinę temu, barbie609 moder napisał(a): owszem ale tam jest więcej zamków , strzelaj Rogowiec? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca 59 minut temu, Mnich Admin napisał(a): Rogowiec? oczywiście , polecamy zresztą to miejsce jest tam naprawdę fajnie https://pl.wikipedia.org/wiki/Zamek_Rogowiec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca O nazwę szczytu się nie pytam, bo to niewielkie wzniesienie, ale w którym - mniej więcej - miejscu się znajduję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca okolice Klasztoru Albertynów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi