Jędrek Opublikowano 27 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2024 48 minut temu, barbie609 moder napisał(a): No to opuszczamy Karpaty jak nazywa się masyw górski na horyzoncie Pas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 27 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2024 Godzinę temu, barbie609 moder napisał(a): No to opuszczamy Karpaty jak nazywa się masyw górski na horyzoncie Pierwsze moje skojarzenie, jesteś w Górach Stołowych, a na horyzoncie Góry Orlickie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 27 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2024 1 godzinę temu, Mnich Admin napisał(a): Góry Orlickie. i to jest prawidłowa odpowiedź . Dokładnie to zdjęcie zostało zrobione na Puchaczowych Skałach , a najwyższa góra na horyzoncie to Orlica 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 Jakie pasmo widać na horyzoncie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 3 godziny temu, Mnich Admin napisał(a): Jakie pasmo To Karpaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 34 minuty temu, barbie609 moder napisał(a): To Karpaty? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 Beskid Mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 3 godziny temu, barbie609 moder napisał(a): Beskid Mały Pudło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 Gorce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 12 minut temu, pmwas napisał(a): Gorce? Pudło. Ale już cieplej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 9 minut temu, Mnich Admin napisał(a): Pudło. Ale już cieplej. O. A myślałem że pierwszy z lewej to Turbacz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 3 minuty temu, pmwas napisał(a): O. A myślałem że pierwszy z lewej to Turbacz... No niestety. Próbujcie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 Dobrze. To wobec tego inny pomysł, że to po lewej to po prostu Babia Góra czyli że jest to Beskid Żywiecki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 4 minuty temu, pmwas napisał(a): Dobrze. To wobec tego inny pomysł, że to po lewej to po prostu Babia Góra czyli że jest to Beskid Żywiecki... Nie I teraz już zdecydowanie zimniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 W Tatrach te szczyty przynajmniej się od siebie różnią A w Beskidach same płaskostożki Może to być też Beskid Wyspowy. Bo w Sądeckim nie ma chyba tak wybitnych szczytów jak ten z lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Sądecki widziany z Niskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 6 godzin temu, barbie609 moder napisał(a): Sądecki widziany z Niskiego Warunkowo uznam. Zdjęcie zrobione w Niskim, dokładnie na wieży na Łysuli. I na horyzoncie też Niski.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 no to moja kolej : Jak nazywa się jezioro na zdjęciu i co to za góry nad nim 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Po mojemu to Lipowska Mara i Niżne Tatry... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 17 minut temu, pmwas napisał(a): Po mojemu to Lipowska Mara po mojemu masz rację , mogę tylko jako informację krajoznawczą dodać,że zdjęcie zrobiono z masywu Prosecne w Górach Choczańskich. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Ciężko, bo z jednej strony nie chcę wrzucać oczywistości, a z drugiej też nie mogę wrzucić zdjęcia kwiatka i pytać gdzie je zrobiłem Także... Zapytam co to to to: Nawet jeśli łatwe, to aura tego dnia - choć tylko przez ten krótki moment - cudo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 36 minut temu, pmwas napisał(a): Ciężko, bo z jednej strony nie chcę wrzucać oczywistości, a z drugiej też nie mogę wrzucić zdjęcia kwiatka i pytać gdzie je zrobiłem Także... Zapytam co to to to: Nawet jeśli łatwe, to aura tego dnia - choć tylko przez ten krótki moment - cudo Raczkowe Stawy, a w chmurach Jakubina? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Teraz, Mnich Admin napisał(a): Raczkowe Stawy, a w chmurach Jakubina? Pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Gdzie zrobione zdjęcie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Strzał noworoczny - na Babiej Górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi