Jędrek Opublikowano 8 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 5 minut temu, Mnich Admin napisał(a): To Ty chyba nie czytasz ze zrozumieniem. Napisałem, że wg mnie to Mała Fatra. Gdybym wiedział, z jakiego miejsca zrobione jest zdjęcie, to bym napisał. A że nie wiem, to nie napisałem. Czego nie rozumiesz? Litości, nie brnij. Zamiast odpowiedzieć na pytanie "skąd zrobiono", napisałeś co widać. Ale to ja nie rozumiem i nie umiem, wiadomo. Z władzą nie wygram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 8 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 Teraz, Jędrek napisał(a): Litości, nie brnij. Zamiast odpowiedzieć na pytanie "skąd zrobiono", napisałeś co widać. Ale to ja nie rozumiem i nie umiem, wiadomo. Z władzą nie wygram Przy czym w kolejnym poście napisałem, że nie wiem skąd zrobione zdjęcie, bo nigdy nie byłem w MF. Proponuję jednak czytać całą dyskusję. A teraz, jeśli znasz odpowiedź, to napisz. A jeśli nie znasz, to zjedz snickersa i nie spamuj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 8 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 2 godziny temu, Mateusz Z napisał(a): Tak, to Mała Fatra. Odpowiedz zbyt ogólna, doprecyzuj Postudiowałem mapę, szukałem zdjęć charakterystycznej sosny. Czy to okolice Zbójnickiego Chodnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 8 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 Godzinę temu, Mnich Admin napisał(a): Przy czym w kolejnym poście napisałem, że nie wiem skąd zrobione zdjęcie, bo nigdy nie byłem w MF. Proponuję jednak czytać całą dyskusję. A teraz, jeśli znasz odpowiedź, to napisz. A jeśli nie znasz, to zjedz snickersa i nie spamuj W "całej dyskusji" zawsze można kota ogonem odwrócić, jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 8 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 2 minuty temu, Mnich Admin napisał(a): Czy to okolice Zbójnickiego Chodnika? Tak Dokładnie punkt widokowy w Grani szczytu Sokolie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 8 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 18 minut temu, Mateusz Z napisał(a): Tak Dokładnie punkt widokowy w Grani szczytu Sokolie. Trudna, zwłaszcza dla osób, które w MF nie były. Dobra, później ja coś wrzucę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 9 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 Gdzie zrobione zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 9 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 Piątka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 9 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 27 minut temu, Anuś napisał(a): Piątka Brawo @Anuś, kopę lat. Gdzie byłaś, jak Cię nie było? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 9 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 Włóczyłam się po Tatrach i po kaszubach Witajcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 10 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2024 Moja zagadka, na co wchodzę? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 10 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2024 30 minut temu, Anuś napisał(a): Moja zagadka, na co wchodzę? Mnich, zacięcie Robakiewicza? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 10 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2024 Godzinę temu, Mateusz Z napisał(a): Mnich, zacięcie Robakiewicza? Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 10 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2024 Jaki szczyt widzimy na zdjęciu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capricorn Opublikowano 11 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 Jakubina, Raczkowa Czuba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 11 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 15 minut temu, Capricorn napisał(a): Jakubina, Raczkowa Czuba? Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 11 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 32 minuty temu, Mateusz Z napisał(a): Nie Ale Tatry czy jakieś inne Beskidy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 11 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 27 minut temu, Jędrek napisał(a): Ale Tatry czy jakieś inne Beskidy? Tatry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 11 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 2 godziny temu, Mateusz Z napisał(a): Tatry BYSTRA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 11 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 5 minut temu, Anuś napisał(a): BYSTRA? Nie, to nie Bystra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 11 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 59 minut temu, Mateusz Z napisał(a): Nie, to nie Bystra To nwm, tak mi się skojarzyła ta ściana urwista z Bystrą... To może jakaś podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 11 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 3 godziny temu, Anuś napisał(a): może jakaś podpowiedź Tatry Wysokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 35 minut temu, Mateusz Z napisał(a): Tatry Wysokie I pewnie, jak znam Ciebie, to Słowacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 11 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 44 minuty temu, Mnich Admin napisał(a): pewnie, jak znam Ciebie, to Słowacja? Zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 12 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 @J@n, znasz prawidłową odpowiedź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi