Mnich Admin Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Przed chwilą, Zakochana w górach napisał: Serio Ty jesteś autorem? Super. Hasło Bardzo pasuje do tego miejsca. Miejsca, z którym mam wiele cudownych wspomnień. Miejsca, w którym poznałem wielu wartościowych ludzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 3 godziny temu, Zakochana w górach napisał: Ja pochwalę się listopadowym Szpiglasem Pogoda rzeczywiście trafiła się wam genialna, tylko pozazdrościć takiego wypadu w listopadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 3 godziny temu, Zakochana w górach napisał: Znalazłam też piękne kamienne Mi to się kojarzy bardziej z butem typu gumiak, ale może być to efekt wspomnień przywołanych w innym wątku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 25 minut temu, Zakochana w górach napisał: przypomina kształtem gumiaka hmmm raczej tzw walonki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 54 minuty temu, barbie609 napisał: hmmm raczej tzw walonki Fakt, proporcje takie walonkowe bardziej. Ale te gumiaki mi się pierwsze nasunęły z racji wspomnień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Piękne te Wasze relacje ze Szpiglasa!!!! Uwielbiam ten szczyt.... @jaaga76 Twoje zdjęcie z Mnichem w chmurach to PETARDA - piękny jest!!!!! Podsyłam Wam zdjęcia z mojego ostatniego wypadziku na Szpiglas w czerwcu 2021. W końcu miałam okazję zobaczyć stawki Staszica - bo zawsze jak byłam to ich nie było 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Super zdjęcia @Kasia K. Piękne widoki, a i wałówka niczego sobie Ja tam mam ze Szpiglasem rachunki do wyrównania 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 7 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 @Kasia K ależ super pogodę miałaś! Super foteczki! Na a kabanosiki pod podstawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 @jaaga76 tak, kabanoski dobrze mieć w plecaku w razie głodu.... Szczególnie w obecności Mnicha smakowały wybornie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 @Karol Kliński ja wcześniej też myślałam, że stawki są mniejsze, do momentu, aż je zobaczyłam. Była to połowa czerwca, więc śnieg topniał, stąd taka ilość wody. Podsyłam jeszcze kilka fotek z niższej perspektywy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maćek Opublikowano 16 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Dnia 12.05.2022 o 07:59, Zakochana w górach napisał: "Pytasz wciąż co tam u mnie czy coś Czy zmieniło się tu, chyba nie. Znowu dziś chciałem odmienić świat, Ale z tego i tak nie wyszło nic. Smutna twarz, czy to już jestem ja? Czy to ten kogo ty tylko znasz? Ja i tak przecież nie zmienię się, Choćbym nie wiem naprawdę jak chciał. Tylko pstryk i już nie ma mnie. Czasem bardzo tego chcę, Zostawić wszystkich was. Szukam czegoś przez cały czas, Co zatrzyma mnie... " Siedzę sam w tej wieży bez dna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 4 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 I kilka fotek z sierpniowego Szpiglasu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 10 godzin temu, jaaga76 napisał: sierpniowego Szpiglasu Coś mi się nie zgadza- sierpień, środek lata, pogoda dobra- to gdzie te tłumy o których wszędzie pisali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Najważniejsze, że wciąż nie pada i dosyć fajna pogoda Wam się trafiła 3 godziny temu, wjesna napisał: gdzie te tłumy o których wszędzie pisali? Te wszechobecne tłumy są chyba trochę przereklamowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 2 godziny temu, Krzysiek Zd napisał: Te wszechobecne tłumy są chyba trochę przereklamowane Aż się wierzyć nie chce, ale może rzeczywiscie takie lato bylo ? W końcu @jaaga76pisała, ze w Bieszczadach też bez tłumów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 5 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 5 minut temu, wjesna napisał: Aż się wierzyć nie chce, ale może rzeczywiscie takie lato bylo ? W końcu @jaaga76pisała, ze w Bieszczadach też bez tłumów. Dobra, przyznamy się.... staraszyliśmy wszystkich po drodze ... A tak na poważnie i w Tatrach i w Bieszczadach było bardzo mało ludzi. Tym bardziej, że raczej byliśmy w miejscach z rodzaju "must have".... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 1 godzinę temu, jaaga76 napisał: Dobra, przyznamy się.... staraszyliśmy wszystkich po drodze ... Niedźwiedziem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 5 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 1 godzinę temu, wjesna napisał: Niedźwiedziem? No gdzie?! Przecież by jak oczadziali leźli.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi