Zakochana w górach 199 Posted February 6 Share Posted February 6 Znalazłam też piękne kamienne ❤️ 🙂 4 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 1,810 Posted February 6 Share Posted February 6 Super zdjęcia @Zakochana w górach. Mam ogromny sentyment do Szpiglasa 🥰 No i Roztokowy kubek widzę 🙂 3 Quote Link to post Share on other sites
Zakochana w górach 199 Posted February 6 Share Posted February 6 Tak, kubek z Roztoki towarzyszy mi również podczas wędrówek po nizinach, np. w Kampinosie albo na wypadach w jakieś mało znane miejsca z ciekawą historią 😉 3 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 1,810 Posted February 6 Share Posted February 6 8 minut temu, Zakochana w górach napisał: Tak, kubek z Roztoki towarzyszy mi również podczas wędrówek po nizinach, np. w Kampinosie albo na wypadach w jakieś mało znane miejsca z ciekawą historią 😉 Nie będę już mówił, kto zasugerował takie hasło reklamowe, bo wyjdę na chwalipiętę 😛 2 1 Quote Link to post Share on other sites
Zakochana w górach 199 Posted February 6 Share Posted February 6 Przed chwilą, Mnich Moderator napisał: Nie będę już mówił, kto zasugerował takie hasło reklamowe, bo wyjdę na chwalipiętę 😛 Serio Ty jesteś autorem? Super. Hasło 👌👏 1 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 1,810 Posted February 6 Share Posted February 6 Przed chwilą, Zakochana w górach napisał: Serio Ty jesteś autorem? Super. Hasło 👌👏 Bardzo pasuje do tego miejsca. Miejsca, z którym mam wiele cudownych wspomnień. Miejsca, w którym poznałem wielu wartościowych ludzi. 1 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 315 Posted February 6 Share Posted February 6 3 godziny temu, Zakochana w górach napisał: Ja pochwalę się listopadowym Szpiglasem Pogoda rzeczywiście trafiła się wam genialna, tylko pozazdrościć takiego wypadu w listopadzie. 😀 1 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 315 Posted February 6 Share Posted February 6 3 godziny temu, Zakochana w górach napisał: Znalazłam też piękne kamienne ❤️ Mi to się kojarzy bardziej z butem typu gumiak, ale może być to efekt wspomnień przywołanych w innym wątku 😁 2 Quote Link to post Share on other sites
Zakochana w górach 199 Posted February 6 Share Posted February 6 18 minut temu, Jędrek napisał: Mi to się kojarzy bardziej z butem typu gumiak, ale może być to efekt wspomnień przywołanych w innym wątku 😁 Fakt, jakby tak obrócić w lewo o jakieś 90 stopni, przypomina kształtem gumiaka 😉 2 Quote Link to post Share on other sites
barbie609 2,302 Posted February 6 Share Posted February 6 25 minut temu, Zakochana w górach napisał: przypomina kształtem gumiaka hmmm raczej tzw walonki 2 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 315 Posted February 6 Share Posted February 6 54 minuty temu, barbie609 napisał: hmmm raczej tzw walonki Fakt, proporcje takie walonkowe bardziej. Ale te gumiaki mi się pierwsze nasunęły z racji wspomnień. 😎 1 Quote Link to post Share on other sites
Kasia K 1,325 Posted February 7 Share Posted February 7 Piękne te Wasze relacje ze Szpiglasa!!!! Uwielbiam ten szczyt.... @jaaga76 Twoje zdjęcie z Mnichem w chmurach to PETARDA - piękny jest!!!!! Podsyłam Wam zdjęcia z mojego ostatniego wypadziku na Szpiglas w czerwcu 2021. W końcu miałam okazję zobaczyć stawki Staszica - bo zawsze jak byłam to ich nie było 😁 3 1 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 1,810 Posted February 7 Share Posted February 7 Super zdjęcia @Kasia K. Piękne widoki, a i wałówka niczego sobie 😂 Ja tam mam ze Szpiglasem rachunki do wyrównania 😈 1 1 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,501 Posted February 7 Author Share Posted February 7 @Kasia K ależ super pogodę miałaś! Super foteczki! Na a kabanosiki pod podstawa 🙃😁 1 Quote Link to post Share on other sites
Kasia K 1,325 Posted February 7 Share Posted February 7 @jaaga76 tak, kabanoski dobrze mieć w plecaku 😁 w razie głodu.... Szczególnie w obecności Mnicha smakowały wybornie 🤩 2 Quote Link to post Share on other sites
Karol Kliński 321 Posted February 7 Share Posted February 7 (edited) Szczerze mówiąc, to nigdy nie zastanawiałem się nad wielkością Stawków Staszica. Nie sądziłem, że są aż tak duże (przynajmniej takie się wydają, jeśli perspektywa nie wprowadza w błąd) 😃 Od razu muszę dodać, że na Szpiglas i Wrota Chałubińskiego wchodziłem latem, więc w okresie, gdy ich w ogóle nie było. A zdjęcia super, prosimy o więcej 😉 Edited February 7 by Karol Kliński 3 1 Quote Link to post Share on other sites
Kasia K 1,325 Posted February 7 Share Posted February 7 @Karol Kliński ja wcześniej też myślałam, że stawki są mniejsze, do momentu, aż je zobaczyłam. Była to połowa czerwca, więc śnieg topniał, stąd taka ilość wody. Podsyłam jeszcze kilka fotek z niższej perspektywy 10 Quote Link to post Share on other sites
Zakochana w górach 199 Posted May 12 Share Posted May 12 "Pytasz wciąż co tam u mnie czy coś Czy zmieniło się tu, chyba nie. Znowu dziś chciałem odmienić świat, Ale z tego i tak nie wyszło nic. Smutna twarz, czy to już jestem ja? Czy to ten kogo ty tylko znasz? Ja i tak przecież nie zmienię się, Choćbym nie wiem naprawdę jak chciał. Tylko pstryk i już nie ma mnie. Czasem bardzo tego chcę, Zostawić wszystkich was. Szukam czegoś przez cały czas, Co zatrzyma mnie... " 7 Quote Link to post Share on other sites
Maćek 2 Posted May 16 Share Posted May 16 Dnia 12.05.2022 o 07:59, Zakochana w górach napisał: "Pytasz wciąż co tam u mnie czy coś Czy zmieniło się tu, chyba nie. Znowu dziś chciałem odmienić świat, Ale z tego i tak nie wyszło nic. Smutna twarz, czy to już jestem ja? Czy to ten kogo ty tylko znasz? Ja i tak przecież nie zmienię się, Choćbym nie wiem naprawdę jak chciał. Tylko pstryk i już nie ma mnie. Czasem bardzo tego chcę, Zostawić wszystkich was. Szukam czegoś przez cały czas, Co zatrzyma mnie... " Siedzę sam w tej wieży bez dna.. 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts