barbie609 moder Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 (edytowane) @vatraMożliwe , te z Rohackich też są ciekawskie wycwanione dobrze odżywione, reagują na otwieranie plecakai to całą ekipą. Edytowane 26 Sierpnia 2021 przez barbie609 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Najpierw @Krzysiek Zd musi dokładnie określić skąd wziął te kaczki a potem się zastanowimy co z nimi zrobić 23 minuty temu, Luk_ napisał: obawiam się, że jak tam wrócę to mogę nie zastać kompletu A co, myślisz że jakiś biwak i grill nad stawem to dobry pomysł? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, vatra napisał: @Krzysiek Zd czy to są kaczki @Luk_ znad Rohackich stawów? @vatra nie są to 'Rohackie' kaczki @Luk_a , chociaż Ty akurat powinnaś wiedzieć skąd ona jest bo to Twoja ulubiona dolina ☺. Ale @vatra @Luk_ czekam na jakieś jeszcze fajne propozycje bo ciekawie kombinujecie Edytowane 26 Sierpnia 2021 przez Krzysiek Zd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 (edytowane) 35 minut temu, Krzysiek Zd napisał: to Twoja ulubiona dolina Hmm, @Krzysiek Zd a te kaczki są nasze czy od sąsiada? Bo jak nasze to zielone gąsienicowe, jak od sąsiada to litworowe Edytowane 26 Sierpnia 2021 przez vatra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 (edytowane) @vatra nasze. Bingo! Oczywiście z Zielonego stawu tam też są bardzo zadbane☺ Ciekawe kto o nie tak dba? Może wiesz coś o tym? Edytowane 26 Sierpnia 2021 przez Krzysiek Zd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 (edytowane) @vatra @Luk_ jakby Wam brakowało kaczek to ja spotkałam jakąś zagubioną przy Jamskim Stawie. Trochę nieśmiała była i zwiała.Może to Wasza (albo sąsiadów ) ? Edytowane 26 Sierpnia 2021 przez Zośka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 48 minut temu, Zośka napisał: Może to Wasza ? @Zośka nie, to nie nasza, za chuda i jakaś taka dzika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 9 godzin temu, Luk_ napisał: @vatra muszę policzyć ile kaczek było na moich zdjęciach... Widzę, że za bardzo się nimi zachwyciłaś, przez co obawiam się, że jak tam wrócę to mogę nie zastać kompletu @Luk_ żal zrobiło mi się tych "Twoich" Rohackich kaczek, że postanowiłem trochę pomóc Ci je policzyć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 13 minut temu, Luk_ napisał: Jak będziesz to je skrupulatnie policz, a ja później tą liczbę zweryfikuje. @Luk_ ja planuję tam być już niedługo ale myślę, że zanim Ty się tam pojawisz to kaczek może być już znacznie więcej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Oswojony lisek spotkany na Antałówce ☺ 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 17 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 9 godzin temu, Krzysiek Zd napisał: Oswojony ł Ładny ale zalecam ostrożność , wścieklizna istnieje /nie tylko covid/ a u dziko żyjących jednym z pierwszych objawów jest utrata lęku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 17 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 16 godzin temu, Krzysiek Zd napisał: Oswojony lisek spotkany na Antałówce ☺ Zawsze mam mieszane uczucia, jak widzę dzikie zwierzaki w takiej bliskości z człowiekiem... zwykle im to na dobre nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 17 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 @barbie609 @jaaga76 taki całkiem oswojony to chyba nie byl bo bezpieczną odległość jednak zachowywał (ja również) i trochę się bał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 17 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 2 minuty temu, Krzysiek Zd napisał: bezpieczną odległość jednak zachowywał (ja również) i trochę się bał ... i Ty również? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 17 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 3 minuty temu, vatra napisał: ... i Ty również? @vatra ja nie, no co Ty takiego małego liska 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 17 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 42 minuty temu, Krzysiek Zd napisał: @vatra ja nie, no co Ty takiego małego liska Jakby to był miś, to by się bał Krzyś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 17 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 2 minuty temu, jaaga76 napisał: Jakby to był miś, to by się bał Krzyś No też właśnie nie wiem , bo jeszcze nigdy nie spotkałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 17 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 Czas najwyższy @Krzysiek Zd!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 17 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 No chciałbym ale te misie się gdzieś przede mną chyba ukrywają @jaaga76 może wiesz przypadkiem gdzie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 17 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 7 minut temu, Krzysiek Zd napisał: No chciałbym ale te misie się gdzieś przede mną chyba ukrywają @jaaga76 może wiesz przypadkiem gdzie? Na Stołach Krzysiu, ma Stołach 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 17 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 6 minut temu, jaaga76 napisał: Na Stołach Krzysiu, ma Stołach Byłem i na Stołach i w Chochołowskiej ze wszystkimi chyba jej odnogami i nic, nie było Może jak będę chodził wczesnym rankiem lub w okolicach zmroku to w końcu coś się trafi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 17 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 Przed chwilą, Krzysiek Zd napisał: Byłem i na Stołach i w Chochołowskiej ze wszystkimi chyba jej odnogami i nic, nie było Może jak będę chodził wczesnym rankiem lub w okolicach zmroku to w końcu coś się trafi Jakie rano, jaki wieczór? Środek dnia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 17 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 1 minutę temu, jaaga76 napisał: Jakie rano, jaki wieczór? Środek dnia Hmm... to może być trudniejsze zadanie bo w środku dnia to jestem zazwyczaj gdzieś wyżej, na jakimś szczycie lub grani 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 @Luk_ tak jak obiecałam, dokładnie tydzień temu odwiedziłam rohackie kaczki Wszystkie zostały nakarmione, policzone (dużo jest) i obfotografowane Najgorzej poszło z przytulaniem trzeba to będzie powtórzyć 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 7 minut temu, Luk_ napisał: Ile ich było? Żadna nie wylądowała na grillu? Tak naprawdę to trudno było je ogarnąć bo takie harce wyczyniały tam na stawie że głowa mała kaczki bardzo aktywne 12 minut temu, Luk_ napisał: I jak Ci się podobały Rohackie Stawy @Luk_ tego się nie da opisać Ja uwielbiam takie klimaty więc dla mnie to było po prostu mega przeżycie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi