Jędrek Opublikowano 16 Września Udostępnij Opublikowano 16 Września Godzinę temu, Totalny_Amator napisał(a): Ja już tylko zakończę ten post (który sam rozdmuchałem) komunikując, że buty zostały wybrane i zakupione Dziękuję Wam wszystkim za każdą sugestię i pomoc. To teraz czekamy na test. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Totalny_Amator Opublikowano 16 Września Udostępnij Opublikowano 16 Września 12 minut temu, Jędrek napisał(a): To teraz czekamy na test. Z przyjemnością. Mam zamiar je "zakatować" w sezonie jesienno-zimowym zabierając w trasy po podłódzkich lasach i łódzkich parkach. Łódzkiechodniki również będą stanowiły nie lada test dla Mammut Sapuen GTX low. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olekk Opublikowano 16 Września Udostępnij Opublikowano 16 Września @JędrekFotki poniżej. Są już mocno zniszczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 16 Września Udostępnij Opublikowano 16 Września 26 minut temu, Olekk napisał(a): @JędrekFotki poniżej. Są już mocno zniszczone. Nie znam tego modelu. Może ktoś inny pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olekk Opublikowano 16 Września Udostępnij Opublikowano 16 Września @JędrekA jaki jest teraz najtańszy podstawowy model AKU dobry w Tatry zimowe, czyli też dobry do raków koszykowych? (Nie jestem pewien, które z ich butów mają wystarczająco sztywną podeszwę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 16 Września Udostępnij Opublikowano 16 Września 19 minut temu, Olekk napisał(a): @JędrekA jaki jest teraz najtańszy podstawowy model AKU dobry w Tatry zimowe, czyli też dobry do raków koszykowych? (Nie jestem pewien, które z ich butów mają wystarczająco sztywną podeszwę). Nie mam pojęcia. Ostatni raz w rakach chodziłem naście lat temu, więc nie zwracam na to uwagi kupując buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 20 Września Udostępnij Opublikowano 20 Września reklama dźwignią handlu , czyli dojenia klienta https://demotywatory.pl/5267808/Nikomu-juz-nie-mozna-wierzyc 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosiu Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października (edytowane) Witam, szukam jak wyżej butów na okres jesienno zimowy. Buty użytkowane będą w Karkonoszach, Izerach, niższych partiach Tatr. Często chodzę z nosidełkiem z corka a żona z dość pokaźnym plecakiem. Zależy mi też na tym aby przy samotnych wyprawach z żoną nasze buty nadawały się też na bardziej wymagające chodzenie z użyciem raczków niż z nosidełkiem. Jestem świeży w tym temacie, do tej pory w okresie letnim korzystałem z butów do kostki Columbia redmond III waterproof a żona z CMP niskie do kostki modelu dokładnie nie pamiętam. Nie zależy mi mocno na ociepleniu buta gdyż chciałbym je nosić w okresie jesiennym a posiadamy dobre skarpety merino. Czy jesteśmy w stanie znaleźć coś do 600-700 zł za parę. Jest coś co bylibyście w stanie polecić ? Edytowane 15 Października przez Mosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października @MosiuPytanie przeniosłem tutaj by nie mnożyć bytów. A teraz ad rem . Moja lepsza połowa i ja używamy butów tej firmy.https://www.sklep.hanzel.pl/?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIwPGSsKqQiQMVrrVoCR0ljAJrEAAYAiAAEgIg4vD_BwE Są to buty ,,starym stylu,, wygodne , dobrze chroniące stopę. Proponuję wyszukać gdzieś w pobliżu sklep , który je ma i tam pooglądać i poprzymierzać. Proponuję też poczytać ten wątek , może coś znajdziesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października 2 godziny temu, Mosiu napisał(a): Witam, szukam jak wyżej butów na okres jesienno zimowy. Buty użytkowane będą w Karkonoszach, Izerach, niższych partiach Tatr. Często chodzę z nosidełkiem z corka a żona z dość pokaźnym plecakiem. Zależy mi też na tym aby przy samotnych wyprawach z żoną nasze buty nadawały się też na bardziej wymagające chodzenie z użyciem raczków niż z nosidełkiem. Jestem świeży w tym temacie, do tej pory w okresie letnim korzystałem z butów do kostki Columbia redmond III waterproof a żona z CMP niskie do kostki modelu dokładnie nie pamiętam. Nie zależy mi mocno na ociepleniu buta gdyż chciałbym je nosić w okresie jesiennym a posiadamy dobre skarpety merino. Czy jesteśmy w stanie znaleźć coś do 600-700 zł za parę. Jest coś co bylibyście w stanie polecić ? W tym budżecie rozejrzyj się za butami Aku. Najlepszy stosunek jakości do ceny. https://eobuwie.com.pl/p/trekkingi-aku-trekker-lite-iii-gtx-gore-tex-977-black-green-110?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_PL_EOB_PMAX_Trekkingi_i_Trapery_CSS&utm_id=21137604457&is_retargeting=true&pid=google&af_sub1=cpc&c=_PL_EOB_PMAX_Trekkingi_i_Trapery_CSS&af_click_lookback=3h&af_reengagement_window=1d&gad_source=1&gbraid=0AAAAAD9xdQq4WlOSMZpaCF6LpBEmgtI98&gclid=CjwKCAjwpbi4BhByEiwAMC8JnWnUWR4XzOzYL2Ueik2JMb-YAhS55gwmgRmOVaTkbChf0q_MH1I08RoC9g4QAvD_BwE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października @Mosiu ja w tym budżecie mogę polecić buty Montura Yaru Tekno. Są wygodne, przyczepne i mocne. Przetestowałam w różnych warunkach i spisały się świetnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosiu Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października (edytowane) Jeżeli chodzi o meskie to moją uwage zwróciły te https://eobuwie.com.pl/p/trekkingi-salewa-ms-mnt-trainer-lite-mid-gtx-gore-tex-61359-0927-black-out-carrot-0000206449948. Montury i Aku tez własnie brałem pod uwage, szczęgólnie montury podobają się mojej żonie ( u niej jeszcze dochodzi kwestia wizualna). Ten model Tekno wygląda bardzo solidnie. Edytowane 16 Października przez Mosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosiu Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października Godzinę temu, Zośka napisał(a): @Mosiu ja w tym budżecie mogę polecić buty Montura Yaru Tekno. Są wygodne, przyczepne i mocne. Przetestowałam w różnych warunkach i spisały się świetnie. Niestety ciezko z rozmiarem dla mnie i dla żony. Żona potrzebowałaby 39/40 ja 41/42 a na stronach wszystko oprócz tych rozmiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezimienny2007 Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października A może model Dolomite Tofana GTX, akurat w tym przedziale się praktycznie mieści i nawet pod raki koszykowe się nadają. https://8a.pl/buty-trekkingowe-dolomite-tofana-gtx-dark-brown 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosiu Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października Nie lubię pozostawiać niezamkniętych wątków, dlatego dla każdego z was, który poświęcił chwilę na pomoc i odpisanie, podaje informację zwrotną. Jeden problem rozwiązany, ja stałem się szczęśliwym posiadaczem modelu Aku trekker lite III, oby spisywały się tak świetnie jak wyglądają i jakie zrobiły na mnie pierwsze wrażenie. dziękuję bardzo wszystkim za pomoc, gdy dla żony pojawi się rozmiar w podobnej cenie, zapewne wybierze ten sam model, dam znać jak coś wybierzemy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października @Mosiu koniecznie napisz jak się w nich chodzi. Życzę oczywiście wielu udanych wycieczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października 5 godzin temu, Mosiu napisał(a): Aku trekker lite III Ostrzegam - moje już po dwóch sezonach zaczęły puszczać wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosiu Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października 22 godziny temu, Jędrek napisał(a): Ostrzegam - moje już po dwóch sezonach zaczęły puszczać wodę. Spokojnie, odpowiednie środki do czyszczenia mam, dodatkowo posiadam impregnaty. Jestem też osobą, która mocno dba o obuwie więc liczę, że trochę posłużą. W internecie opinie w większości opinie ze buty na lata. Wiadomo różnie można trafić, zobaczymy w praktyce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nata1ciaa Opublikowano 4 Listopada Udostępnij Opublikowano 4 Listopada Cześć mam pytanie, co sadzicie o tych butach?https://eobuwie.com.pl/p/trekkingi-cmp-kids-rigel-mid-trekking-shoe-wp-3q12944j-titanio-skyway-66um-0000303045609?pid=app_share&utm_source=app_share&uid=3aa5f581-f4e1-44fa-b073-c2c2d8dc28c2 nadają sie na podróże po górach? są wygodne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 4 Listopada Udostępnij Opublikowano 4 Listopada Cześć . Chyba musisz poczekać , może ktoś w takich chodził i będzie mógł o tym modelu coś mądrego napisać. Mój górski partner chodzi w CMP ale inny model i teraz niedawno kupiona para mu się zaczęła rozklejać . Czy ta marka tak ma czy to tylko ta para. Trudno wyczuć.Natomiast co do przyczepności i wygody zastrzeżeń nie miał.O w tych łazi :https://eobuwie.com.pl/p/trekkingi-cmp-dhenieb-trekking-shoe-wp-30q4717-nero-u901?token=mAHwlwoLCMzao7kGEJeEjlMQARokNjc1Mzk3ZTQtMDAwMC0yYWVlLWI0MWQtYzgyYWRkN2MwMGE4KhUxNTI0NjMzNTM5LjE3MzA3MzUxODEyMKOAlyK3t4wtqOWqLZjWty3C8J4Vx8vzF46-nRXUsp0VjpHJMJD3sjCb1rctmu7GMDoOZGVmYXVsdF9zZWFyY2hIAVgBaAF6Andh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 4 Listopada Udostępnij Opublikowano 4 Listopada @Nata1ciaa, marki CMP unikaj jak ognia. Mojej byłej partnerce odpadła podeszwa na szlaku. Te buty nie nadają się do chodzenia po górach. Jeśli szukasz czegoś budżetowego, to Decathlon będzie najlepszym rozwiązaniem. A jeśli możesz przeznaczyć trochę więcej złociszy, popatrz na markę Aku. Będziesz miała solidne buty na lata. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 4 Listopada Udostępnij Opublikowano 4 Listopada @Nata1ciaa, a ile mozesz maksymalnie przeznaczyć na buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 4 Listopada Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 4 godziny temu, Nata1ciaa napisał(a): nadają sie na podróże po górach? A te "podróże" to po jakich górach? Bo co innego Beskid Niski, a co innego Tatry Wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 5 Listopada Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 7 godzin temu, Jędrek napisał(a): A te "podróże" to po jakich górach? Bo co innego Beskid Niski, a co innego Tatry Wysokie. Góry to nie hołdy, więc skąd Ci beskid do głowy przyszedł? CMP to mocno budżetowe konstrukcje, które niejako podkradają swój design od innych marek - ja bym unikał. Dekałthlona również omijaj szerokim łukiem. Rozumiem, że to mają być buty dziecięce na jakieś okresy przejściowe? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nata1ciaa Opublikowano 5 Listopada Udostępnij Opublikowano 5 Listopada W dniu 4.11.2024 o 18:32, Mnich Admin napisał(a): @Nata1ciaa, a ile mozesz maksymalnie przeznaczyć na buty? +- 300zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi