Zośka 1,695 Posted August 4, 2020 Share Posted August 4, 2020 To już moja piąta wycieczka na Krywań i jeszcze nigdy nie udało mi się przywieść fajnych zdjęć bo albo deszcz albo grad albo zapomniałam włożyć karty do aparatu. Tym razem miało być ciepło, słonecznie i idealnie do zrobienia super fotek do fajnej relacji. No właśnie...miało być ale wyszło jak zwykle. Nie wiem dlaczego za każdym razem pomimo sprawdzania prognoz i wielkiego wysiłku włożonego w wybranie tych najbardziej optymalnych godzin na wyprawę zawsze kończy się mgłą, chmurami i brakiem widoków. Przez tyle lat już się przyzwyczaiłam do chodzenia we mgle i nawet to polubiłam ale fajnie byłoby chociaż raz mieć lampę i świetne fotki ze szczytu. No cóż.....może następnym razem😉 9 Quote Link to post Share on other sites
Fibi 879 Posted August 4, 2020 Share Posted August 4, 2020 Chyba musisz przestać sprawdzać prognozy 😉 2 Quote Link to post Share on other sites
vatra 2,134 Posted August 4, 2020 Share Posted August 4, 2020 @Zośka na serio podziwiam, że piąty raz tam szłaś👏 Zdjęcia świetne, mgła jest taka intrygujaca👌 Najważniejsze jest to ostatnie zdanie, że się nie zniechecasz i że będą następne... Brawo👍🔥 2 1 Quote Link to post Share on other sites
Zośka 1,695 Posted August 4, 2020 Author Share Posted August 4, 2020 (edited) @vatra już mi nawet ta mgła nie przeszkadza, te chmury też nie bardzo tylko żeby na szczycie chociaż przez 10 minut było słonecznie bo te widoki.....😍😍😍 Jakbym biegała tak jak @Luk_ to wystarczyło by mi malutkie okienko pogodowe na atak szczytowy 😂😜 @Fibi na to nie wpadłam 😏 Edited August 4, 2020 by Zośka 3 Quote Link to post Share on other sites
Luk_ 1,740 Posted August 4, 2020 Share Posted August 4, 2020 8 minut temu, Zośka napisał: Jakbym biegała tak jak @Luk_ to wystarczyło by mi malutkie okienko pogodowe na atak szczytowy 😂😜 Jakbyś w końcu się przekonała do biegania to byś nie musiała 5x wchodzić na Krywań 😛 4 Quote Link to post Share on other sites
Zośka 1,695 Posted August 4, 2020 Author Share Posted August 4, 2020 2 minuty temu, Luk_ napisał: Jakbyś w końcu się przekonała do biegania to byś nie musiała 5x wchodzić na Krywań 😛 Ale ja 5 razy bez wazeliny a Ty 😉😁 ? 1 5 Quote Link to post Share on other sites
Mateusz Z 2,129 Posted August 4, 2020 Share Posted August 4, 2020 @Zośka super, że się po raz piąty nie zniechęciłaś się do zdobycia szczytu mimo niepogody. Szanuję takie podejście. Z tego co kojarzę to jakoś się minęliśmy w Tarach Słowackich. 🙂 Co do widoków to coś tam widać, nie było tragedii. Mi się marzy obejrzeć wschód słońca na Krywaniu... 4 Quote Link to post Share on other sites
Luk_ 1,740 Posted August 4, 2020 Share Posted August 4, 2020 (edited) 11 minut temu, Zośka napisał: Ale ja 5 razy bez wazeliny a Ty 😉😁 ? Na Krywaniu obyłem się bez wazeliny, za krótka wycieczka by była potrzeba jej użycia 😛 a świstaki tym razem nie próbowały Cię przegonić 😉 ? Edited August 4, 2020 by Luk_ 2 Quote Link to post Share on other sites
Zośka 1,695 Posted August 4, 2020 Author Share Posted August 4, 2020 @Mateusz Z chyba faktycznie się mijaliśmy. Jak ja na Krywań to Ty na Sławka i odwrotnie 😉 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Zośka 1,695 Posted August 4, 2020 Author Share Posted August 4, 2020 2 minuty temu, Luk_ napisał: 😛 a świstaki tym razem nie próbowały Cię przegonić 😉 ? Już mnie znają i przepuszczają 😉 1 2 Quote Link to post Share on other sites
Anuś 1,166 Posted August 4, 2020 Share Posted August 4, 2020 @Zośka @Luk_ ja myślę że wy koniecznie musicie się wybrać razem na ten Krywań 🤗😂 moze jak @Mateusz Z pójdzie na wschód- on ma farta na pogode 👌 relacja byłaby świetna 😂😉 1 2 Quote Link to post Share on other sites
Anuś 1,166 Posted August 4, 2020 Share Posted August 4, 2020 A i oczywiście @Zośka brawo za wytrwałość 💪 trzeba naprawde kochać GÓRY żeby tak wracać i wracać i pomimo wszystko czerpać radość z tego co nam dają 😁🤗 2 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 1,153 Posted August 4, 2020 Share Posted August 4, 2020 @Zośka uparciuch z Ciebie 🙂. Za wytrwałość już masz 🥇🏆. Następny raz musi być z zaskoczenia - wtedy pogoda nie zdąży się popsuć...😉 ( czego z całego serca Tobie życzę). Fotki klimatyczne. 1 Quote Link to post Share on other sites
Luk_ 1,740 Posted August 4, 2020 Share Posted August 4, 2020 1 godzinę temu, Anuś napisał: @Zośka @Luk_ ja myślę że wy koniecznie musicie się wybrać razem na ten Krywań 🤗😂 moze jak @Mateusz Z pójdzie na wschód- on ma farta na pogode 👌 relacja byłaby świetna 😂😉 @Anuś nie wiem czy to dobry pomysł, bo czytając relacje Zośki to stwierdzam, że...: 😉 6 Quote Link to post Share on other sites
Anuś 1,166 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Kto nie ryzykuje nie pije szampana 😂 6 Quote Link to post Share on other sites
RudaMaRysia 1,192 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 17 godzin temu, Zośka napisał: To już moja piąta wycieczka na Krywań i jeszcze nigdy nie udało mi się przywieść fajnych zdjęć Zośka, Ty z Krywaniem masz tak jak ja z Wołowcem. Ze 3 razy byłam i nigdy nie widziałam zachodnich Tatr, tak jak o nich mówią Ci, którzy je widzieli 😅 A ponoć są przepiękne 😉 2 Quote Link to post Share on other sites
wjesna 466 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 17 godzin temu, Zośka napisał: za każdym razem pomimo sprawdzania prognoz i wielkiego wysiłku włożonego w wybranie tych najbardziej optymalnych godzin na wyprawę zawsze kończy się mgłą, chmurami i brakiem widoków Bo może to nie jest jest Krywań tylko (s)Krywań? 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts