Mnich Admin Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia Kochani, Zmiany są dobre, a czasami wręcz konieczne. Nadszedł ten moment, że należałoby się pożegnać. I podziękować za kilkuletnią, fantastyczną przygodę na forum. Po 8 latach pracy w stolicy kończę swoją zawodową przygodę w Warszawie. Ci, którzy dobrze mnie znają doskonale wiedzą, że w Tatrach jest wszystko to, co kocham. No i że nie boję się wyzwań. Dlatego, kiedy dostałem propozycję nowej pracy, długo się nie zastanawiałem. Miło mi poinformować, że od 15 kwietnia zacznę pełnić obowiązki zastępcy szefa Zakopiańskiego Ochotniczego Pogotowia Ratunkowego. Z uwagi na moje doświadczenie, będę tam odpowiadał za obszar komunikacji i PR. W przyszłym tygodniu przeprowadzam się do Zakopanego. W związku z tym przez jakiś czas będę na forum nieaktywny. Obiecuję jednak, że od czasu do czasu tu zajrzę. I będę Wam przekazywał informacje - tym razem prosto z piewszej ręki Póki co pozdrawiam Was ze szkolenia, które właśnie odbywam. Trzymajcie kciuki 5 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia Gratuluję, spełniaj się Jacku! Mam nadzieję, że jak mnie złapią na nielegalnych biwakach to pomożesz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia Gratulacje. Liczę na tańsze bilety i przepustkę na przejazd samochodem do Włosienicy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia A Jan Krzysztof o tym wie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 5 godzin temu, Mnich Admin napisał: Póki co pozdrawiam Was ze szkolenia, które właśnie odbywam. sporo śniegu macie w tej Warszawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 2 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Najmilsi, moja wczorajsza informacja o powołaniu na stanowisko zastępcy szefa tatrzańskiego pogotowia była oczywiście primaaprilisowym żartem Część od razu wiedziała, że to fejk, część uwierzyła, a jeszcze inni najpierw uwierzyli, a później się zreflektowali Tak, czy owak za wszystkie gratulacje serdecznie dziękuję. Życie potrafi zaskakiwać, więc kto wie, może ten żart okaże się kiedyś proroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 4 godziny temu, Mnich Admin napisał: Najmilsi, moja wczorajsza informacja o powołaniu na stanowisko zastępcy szefa tatrzańskiego pogotowia była oczywiście primaaprilisowym żartem A to szkoda. Może to jeszcze przemyślisz? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 2 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 22 minuty temu, wjesna napisał: A to szkoda. Może to jeszcze przemyślisz? No dobra. Zastanowię się 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia @Mnich Admin a to szkoda bo tak to byś w Salewach pochodził 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 2 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 1 godzinę temu, Zośka napisał: @Mnich Admin a to szkoda bo tak to byś w Salewach pochodził Albo zmienił umowę sponsorską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) 4 godziny temu, Mnich Admin napisał: zmienił umowę sponsorską "Idź się wyspowiadaj z tego pomysłu" (cytat 1670) Edytowane 2 Kwietnia przez Zośka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Salewa sama by skróciła czas trwania umowy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Dnia 2.04.2024 o 14:01, Zośka napisał: @Mnich Admin a to szkoda bo tak to byś w Salewach pochodził Na konferencje prasowe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Dnia 1.04.2024 o 13:30, Fibi napisał: Gratulacje. Liczę na tańsze bilety i przepustkę na przejazd samochodem do Włosienicy Czemu tak skromnie, VIP-y jeżdżą pod samo schronisko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Dnia 4.04.2024 o 01:35, Jędrek napisał: Czemu tak skromnie, VIP-y jeżdżą pod samo schronisko VIP'y budują swoje schroniska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia No i wyszło szydło z worka, gratulacje panie burmistrzu: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 23 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 20 godzin temu, Jędrek napisał: No i wyszło szydło z worka, gratulacje panie burmistrzu: E tam, jestem starszy. No i przystojniejszy A tak swoją drogą, Mazurek maglował dziś rano nowego włodarza Zakopanego w RMF. Bardzo spodobały mi się jego deklaracje, że nie będzie już Sylwestra Marzeń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 23 minuty temu, Mnich Admin napisał: nie będzie już Sylwestra Marzeń no to katastrofa oby tylko Sanktuarium nie wyburzyli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 1 godzinę temu, Mnich Admin napisał: No i przystojniejszy Dla mnie każdy łysy z brodą wygląda podobnie, stąd takie skojarzenie Swoją drogą ciekawe dlaczego tylu łysych zapuszcza brody? Żeby się powierzchnia włosów na głowie zgadzała? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 15 godzin temu, Jędrek napisał: Swoją drogą ciekawe dlaczego tylu łysych zapuszcza brody? Lepsza broda niż np. kędziorki wystające spod pachy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 24 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 16 godzin temu, Jędrek napisał: Dla mnie każdy łysy z brodą wygląda podobnie, stąd takie skojarzenie Swoją drogą ciekawe dlaczego tylu łysych zapuszcza brody? Żeby się powierzchnia włosów na głowie zgadzała? Mnie do zapuszczenia zarostu namówiła była partnerka. A że ja bardzo kochliwy i ugodowy, to posłuchałem jej rady 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 9 godzin temu, Mnich Admin napisał: namówiła była partnerka Partnerka była, a broda została 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 10 godzin temu, Jędrek napisał: Partnerka była, a broda została Zdziwiłbyś się jakie rzeczy ludzie sobie zostawiają na pamiątkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 25 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 12 godzin temu, Jędrek napisał: Partnerka była, a broda została A bo obecna też lubi brodaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi