Jędrek Opublikowano 9 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 W dniu 27.10.2024 o 19:55, barbie609 moder napisał(a): Nartorolkarze na Drodze Balzera też potrafią wk...ć z rana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 14 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2024 https://www.wiocha.pl/1815060,Dawej-dutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 22 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 Coraz bliżej święta. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 22 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 29 minut temu, Mnich Admin napisał(a): Coraz bliżej święta. sztuczna choinka to spoko , ale inne sztuczności ............. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 23 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 https://demotywatory.pl/5280457/Jesli-nie-dostaniecie-prezentow-to-to-moze-byc-potencjalnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanka natury, fanka gór Opublikowano 24 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 W dniu 22.12.2024 o 19:11, barbie609 moder napisał(a): sztuczna choinka to spoko , ale inne sztuczności ............. Szczerze mówiąc ja celowo wybieram sztuczną. Najstarsze drzewo iglaste ma ponad 9 tysięcy lat i rośnie w Szwecji. A ja mam się przyczyniać do ścinania świerków już w 2 (?) roku życia? No nie mam sumienia. Biedne drzewko "myśli": Ojej, udało mi się rozwinąć na tyle, że nie uschłam jako siewka, to znaczy, że mam duże szanse!". A tu cyk: siekiera. Ale tak najbardziej - to nie lubię patrzeć jak to drzewko powoli usycha - to takie smutne, mimo że to tylko roślina. Dobra, wiem, że jakieś "ślady węglowe" - mam nadzieje, że prywatne odrzutowce przestaną latać - skoro wszyscy podobno tak się martwią klimatem , ale ja wolę mieć 20 lat jedną choinkę z plastiku. Wesołych świąt dla Was i wszystkich użytkowników. Niech Wasze smreki zielenią się jak najdłużej! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 24 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 10 godzin temu, Fanka natury, fanka gór napisał(a): choinkę z plastiku. i tu kiedyś też wyląduje Twoja choinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 24 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 11 minut temu, J@n napisał(a): tu kiedyś też wyląduje Twoja choinka akurat moja dostanie szansę w ogródku mojego rodzinnego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanka natury, fanka gór Opublikowano 25 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 (edytowane) 11 godzin temu, J@n napisał(a): i tu kiedyś też wyląduje Twoja choinka Nie dorzucę nią do morza. A zwłaszcza oceanu czy innej Amazonki... A tak serio to rozważam podłaźniczkę jako alternatywę. W Unii nikt nie wywala nic do morza, a inne państwa/kontynenty - cóż - nawet jak się zapoświęcamy na śmierć (jak to Polacy), niewielki to będzie miało wpływ, bo jesteśmy małym państwem. Edytowane 25 Grudnia 2024 przez Fanka natury, fanka gór 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 26 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 Jedz, bo się zepsuje 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 26 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 W dniu 25.12.2024 o 08:13, Fanka natury, fanka gór napisał(a): W Unii nikt nie wywala nic do morza, unia eksportuje miliony ton śmieci do Azji południowo wschodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanka natury, fanka gór Opublikowano 26 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 (edytowane) 4 godziny temu, J@n napisał(a): unia eksportuje miliony ton śmieci do Azji południowo wschodniej Jakieś źródła? Bo w Unii największym importerem są Niemcy (Polska tam eksportuje ponad 50% swoich eksportowanych, bo sama jeszcze w 2018 importowała nawet z Australii i Nigerii), potem Francja. Niemcy- prawie 70% podlega recyklingowi. Zaś co do śladów węglowych, to istotne badania przeprowadziła Oxfam - o tworzeniu CO2 i nie chodzi tu o państwa, a raczej zasobność portfela. 1% najbogatszych ludzi na planecie emituje więcej CO2 niż 66% najbiedniejszych. Więc to nie moja choinka, która ma 20 lat, jest winna. Edytowane 26 Grudnia 2024 przez Fanka natury, fanka gór 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 1 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Niech Wam się darzy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia https://www.wiocha.pl/1817364,Potwierdzam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia https://www.wiocha.pl/1819429,To-moze-byla-Alfa-Romeo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia https://www.wiocha.pl/1819716,Potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego https://demotywatory.pl/5285743/Ostatnie-slowo-ma-natura-nie-poradniki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosia WU Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego W dniu 22.07.2024 o 16:40, barbie609 moder napisał(a): i śmieszno i strasznohttps://www.wiocha.pl/1801194,Poziom-testosteronu-drastycznie-spada Tych z wyższego obrazka w dużych ilościach regularnie widuję co roku w okolicach Szczyrbskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 4 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego W której części Tatr przeprowadzają operacje kolan? W Dolinie Pięciu Stawów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 9 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 21 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 6 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu ciekaw jestem kto będzie wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi