Zośka Opublikowano 22 Lipca Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 12 godzin temu, barbie609 moder napisał: https://joemonster.org/art/60819/Homo_balticus_to_zwierze_co_roku_spotkasz_nad_polskim_morzem_i_prawdopodobnie_tez_troche_nim_jestes_ Nic dodać nic ująć 4 godziny temu, barbie609 moder napisał: i śmieszno i strasznohttps://www.wiocha.pl/1801194,Poziom-testosteronu-drastycznie-spada A to jest zdecydowanie przerażające i zniechęcające. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 22 Lipca Udostępnij Opublikowano 22 Lipca Dnia 8.06.2024 o 09:32, J@n napisał: Trzeba było wsiąść do pociągu Byle jakiego. I tak zaliczy opóźnienie "mogące ulec zmianie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 23 Lipca Udostępnij Opublikowano 23 Lipca Wchodzi koń do pubu, zamawia sobie piwo. -Należy się 15 złotych - Informuje barman. Koń płaci i sączy sobie powoli przy ladzie. - Nieczęsto widujemy tu konie - zagaduje zaciekawiony barman. - Nic dziwnego. 15 złotych za piwo ?! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 25 Lipca Udostępnij Opublikowano 25 Lipca Siedzi dwóch meneli przed sklepem, sączą "winko". Ze sklepu wychodzi grupa ludzi, w miarę normalnych. Zaczynają coś pić z butelek. - Ty, co oni tam piją? - pyta pierwszy menel. - Wode chyba - odpowiada drugi. - Wodę? Taką jak ze źródełka albo potoczku? - No chyba tak... - No jak zwierzęta, normalnie, jak zwierzęta... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 25 Lipca Udostępnij Opublikowano 25 Lipca Szedł facet ulicą i zobaczył nowy sklep. Myśli sobie: "Wpadnę". Wita go uśmiechnięty sprzedawca- Dzień dobry. W czym możemy pomóc, co chciałby pan kupić? Facet się zastanawia i mówi: - Rękawiczki. - To proszę podejść do tamtego działu. - Facet idzie do wskazanego działu i mówi: - Chcę kupić rękawiczki. - Zimowe czy letnie? - Zimowe. - To proszę podejść do następnego działu. Facet poszedł. - Dzień dobry. Potrzebne mi zimowe rękawiczki. - Skórzane czy nie? - Skórzane. - To proszę podejść do następnego działu. - Facet podenerwowany podchodzi do wskazanego stoiska: - Chcę kupić zimowe, skórzane rękawiczki. - Z klamerką czy bez? - Z klamerką. - Proszę podejść do następnego stoiska. Facet jest już wkurzony, ale idzie, nic nie mówiąc. - poproszę rękawiczki, zimowe, skórzane i z klamerką. - Klamerka na zatrzask czy na rzepy? - Na rzepy. - Zapraszam do stoiska naprzeciwko. Facet nie wytrzymuje i wrzeszczy - Proszę przestać się nade mną znęcać !!! Dajcie mi te rękawiczki i pójdę sobie !!! - Proszę pana , proszę o cierpliwość, chcemy panu sprzedać dokładnie takie rękawiczki, jakich pan potrzebuje. - Facet idzie dalej. - Poproszę rękawiczki zimowe, skórzane, z klamerką i na rzepy. - A jaki kolor? Nagle otwierają się drzwi i do sklepu wchodzi facet z sedesem świeżo wyrwanym z podłogi, od którego odstają kawałki glazury. Niesie go na wyciągniętych rękach, podchodzi do lady i krzyczy: - Taki mam kur .. sedes a taką glazurę !!!!! Dupę już wam wczoraj pokazałem, więc sprzedajcie mi wreszcie JAKIKOLWIEK papier toaletowy !!!!!!!! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 30 Lipca Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 1 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia https://demotywatory.pl/5261175/Jak-czesto-mozna-liczyc-na-takie-szczescie-Przechadzasz-sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 22 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 23 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia https://demotywatory.pl/5263975/Tak-wlasnie-spie-Czego-i-wam-zycze kiedyś pod koniec mojej służby w moim biurze wisiał obrazek z podpisem << Z każdym dniem mojej służby zwiększa się ilość tych którzy mogą pocałować mnie w d....... ,, Nie wiem czemu komendantowi się nie podobało i kazał zdjąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 2 Września Udostępnij Opublikowano 2 Września 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi