Zośka Opublikowano 22 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2024 12 godzin temu, barbie609 moder napisał: https://joemonster.org/art/60819/Homo_balticus_to_zwierze_co_roku_spotkasz_nad_polskim_morzem_i_prawdopodobnie_tez_troche_nim_jestes_ Nic dodać nic ująć 4 godziny temu, barbie609 moder napisał: i śmieszno i strasznohttps://www.wiocha.pl/1801194,Poziom-testosteronu-drastycznie-spada A to jest zdecydowanie przerażające i zniechęcające. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 22 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2024 Dnia 8.06.2024 o 09:32, J@n napisał: Trzeba było wsiąść do pociągu Byle jakiego. I tak zaliczy opóźnienie "mogące ulec zmianie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 Wchodzi koń do pubu, zamawia sobie piwo. -Należy się 15 złotych - Informuje barman. Koń płaci i sączy sobie powoli przy ladzie. - Nieczęsto widujemy tu konie - zagaduje zaciekawiony barman. - Nic dziwnego. 15 złotych za piwo ?! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 25 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 Siedzi dwóch meneli przed sklepem, sączą "winko". Ze sklepu wychodzi grupa ludzi, w miarę normalnych. Zaczynają coś pić z butelek. - Ty, co oni tam piją? - pyta pierwszy menel. - Wode chyba - odpowiada drugi. - Wodę? Taką jak ze źródełka albo potoczku? - No chyba tak... - No jak zwierzęta, normalnie, jak zwierzęta... 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 25 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 Szedł facet ulicą i zobaczył nowy sklep. Myśli sobie: "Wpadnę". Wita go uśmiechnięty sprzedawca- Dzień dobry. W czym możemy pomóc, co chciałby pan kupić? Facet się zastanawia i mówi: - Rękawiczki. - To proszę podejść do tamtego działu. - Facet idzie do wskazanego działu i mówi: - Chcę kupić rękawiczki. - Zimowe czy letnie? - Zimowe. - To proszę podejść do następnego działu. Facet poszedł. - Dzień dobry. Potrzebne mi zimowe rękawiczki. - Skórzane czy nie? - Skórzane. - To proszę podejść do następnego działu. - Facet podenerwowany podchodzi do wskazanego stoiska: - Chcę kupić zimowe, skórzane rękawiczki. - Z klamerką czy bez? - Z klamerką. - Proszę podejść do następnego stoiska. Facet jest już wkurzony, ale idzie, nic nie mówiąc. - poproszę rękawiczki, zimowe, skórzane i z klamerką. - Klamerka na zatrzask czy na rzepy? - Na rzepy. - Zapraszam do stoiska naprzeciwko. Facet nie wytrzymuje i wrzeszczy - Proszę przestać się nade mną znęcać !!! Dajcie mi te rękawiczki i pójdę sobie !!! - Proszę pana , proszę o cierpliwość, chcemy panu sprzedać dokładnie takie rękawiczki, jakich pan potrzebuje. - Facet idzie dalej. - Poproszę rękawiczki zimowe, skórzane, z klamerką i na rzepy. - A jaki kolor? Nagle otwierają się drzwi i do sklepu wchodzi facet z sedesem świeżo wyrwanym z podłogi, od którego odstają kawałki glazury. Niesie go na wyciągniętych rękach, podchodzi do lady i krzyczy: - Taki mam kur .. sedes a taką glazurę !!!!! Dupę już wam wczoraj pokazałem, więc sprzedajcie mi wreszcie JAKIKOLWIEK papier toaletowy !!!!!!!! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 30 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 https://demotywatory.pl/5261175/Jak-czesto-mozna-liczyc-na-takie-szczescie-Przechadzasz-sie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2024 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2024 https://demotywatory.pl/5263975/Tak-wlasnie-spie-Czego-i-wam-zycze kiedyś pod koniec mojej służby w moim biurze wisiał obrazek z podpisem << Z każdym dniem mojej służby zwiększa się ilość tych którzy mogą pocałować mnie w d....... ,, Nie wiem czemu komendantowi się nie podobało i kazał zdjąć. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 2 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2024 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 17 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2024 https://mistrzowie.org/829911/Powodz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 24 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 Suchar na środę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 27 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2024 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 10 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2024 Suchar na niedzielę 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 4 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2024 https://demotywatory.pl/5278009/Cos-w-tym-jest 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 4 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2024 12 minut temu, barbie609 moder napisał(a): https://demotywatory.pl/5278009/Cos-w-tym-jest Wysłałbym ich wszystkich do Indii, Chin, Filipin, Indonezji itp. Tam jest tyle syfu w powietrzu, wodzie itp że nawet miliony członków "ostatniego pokolenia" miałyby co robić. Mogliby też np. zacząć bronić przed mafią lasów deszczowych w Południowej Ameryce. No i oczywiście do ruskich, protestować przeciw wojnie która emituje do atmosfery tysiące ton syfu, niszczy lasy, zanieczyszcza wodę... Wielkie pole do popisu. No ale wiadomo, przyjemniej "walczyć" w cywilizowanej Europie. Zablokują jakąś drogę i barankom się wydaje że ratują świat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 4 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2024 4 godziny temu, Jędrek napisał(a): przyjemniej "walczyć" w cywilizowanej Europie. oczywiście , ja to bym ich wysłał gdzieś w naprawdę dzikie miejsce i niech żyją w zgodzie z przyrodą . No dobra mogliby zabrać nóż. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 4 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2024 Godzinę temu, barbie609 moder napisał(a): oczywiście , ja to bym ich wysłał gdzieś w naprawdę dzikie miejsce i niech żyją w zgodzie z przyrodą . No dobra mogliby zabrać nóż. Ale oni chcą protestować, ratować świat itd. itp. - więc bez sensu wysyłać ich gdzieś w głuszę. Dlatego jednak upieram się przy mojej koncepcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 4 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2024 5 godzin temu, Jędrek napisał(a): Indii, Chin, Filipin, Indonezji może zacznij od siebie i nie kupuj towarów wyprodukowanych w tych krajach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 4 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2024 24 minuty temu, J@n napisał(a): może zacznij od siebie i nie kupuj towarów wyprodukowanych w tych krajach I dzięki temu będą tam mniej śmieci do rzek wyrzucać i zmienią samochody na takie co spełniają jakieś normy spalin? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 6 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 https://demotywatory.pl/5278163/Kiedy-masz-50--szans-na-przezycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 9 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 https://demotywatory.pl/5278496/Mezczyzni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanka natury, fanka gór Opublikowano 9 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 W dniu 4.12.2024 o 17:13, Jędrek napisał(a): Wysłałbym ich wszystkich do Indii, Chin, Filipin, Indonezji itp. Tam jest tyle syfu w powietrzu, wodzie itp że nawet miliony członków "ostatniego pokolenia" miałyby co robić. Mogliby też np. zacząć bronić przed mafią lasów deszczowych w Południowej Ameryce. No i oczywiście do ruskich, protestować przeciw wojnie która emituje do atmosfery tysiące ton syfu, niszczy lasy, zanieczyszcza wodę... Wielkie pole do popisu. No ale wiadomo, przyjemniej "walczyć" w cywilizowanej Europie. Zablokują jakąś drogę i barankom się wydaje że ratują świat. Jak miałam 14 lat biegałam po lasach i zbierałam śmieci. Jak miałam 10 pilnowałam, by dorośli ludzie nie podpalali łąk w mojej okolicy - udając, że ich spisuję. Gdy je podpalili, uczestniczyłam w akcji gaszenia za pomocą... Pęku zeszłorocznych wrotyczy. Nie robiłam szumu, nawet nikomu o tym nie mówiłam. Po prostu po cichu służyłam naturze nie utrudniając innym życia. Czemu tej drogi nikt nie obiera? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 9 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 51 minut temu, Fanka natury, fanka gór napisał(a): Czemu tej drogi nikt nie obiera? Bo nie jest to medialne i nie da się na tym zarobić. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanka natury, fanka gór Opublikowano 9 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 44 minuty temu, Jędrek napisał(a): Bo nie jest to medialne i nie da się na tym zarobić. No nikt za to nie płacił. Nawet worek i rękawiczki trzeba było sobie samemu zorganizować. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi