Mnich Admin Opublikowano 21 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 5 godzin temu, wjesna napisał: Zakładam, że gdy ktoś chce wyjechać z Bieszczadów to gdzieś gdzie jest inaczej.W innym przypadku po co wyjeżdżać. W stolicy jest inaczej. A na Podlasiu bardziej niż inaczej 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Dnia 20.11.2023 o 15:07, barbie609 napisał: jeśli mają skłonności masochistyczne to może i tak.... "Co ty wiesz o morzu?" - że sparafrazuję klasyka 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Dnia 17.11.2023 o 08:25, barbie609 napisał: W Izery? I koniecznie elektryczną Izerą matiego ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 1 godzinę temu, Jędrek napisał: Co ty wiesz o morzu? jeśli chodzi o praktykę to nic i co więcej nie zamierzam zmieniać tego stanu rzeczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 https://www.onet.pl/turystyka/onetpodroze/bieszczadzki-park-narodowy-szuka-gospodarza-schroniska-to-nielatwa-praca/2gnn5s6,07640b54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 https://wbieszczady.pl/bieszczadzkie-dzieje/muzeum-bieszczadzkiej-kolejki-lesnej-znajdowalo-sie-niegdys-w-innym-miejscu-niz-obecnie-historia-starej-fotografii-zdjecia-archiwalne/lkwSfhcFbptl9cniYYIU Jeśli byliście, to wiecie, że to bardzo ciekawe miejsce, które działa dzięki pasji Bieszczadników 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia fajnie o bieszczadach 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Dnia 13.06.2023 o 08:05, wjesna napisał: Kilka widziałam i naprawdę jest się czym zachwycać @wjesna gdzie tam najlepiej podjechać, żeby te cuda obejrzeć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca (edytowane) 5 minut temu, jaaga76 napisał: @wjesna gdzie tam najlepiej podjechać, żeby te cuda obejrzeć??? Teraz znalazłam mapę - deskale są w całej Polsce... https://andrejkow.pl/street-art-cichy-memorial/ Edytowane 3 Lipca przez jaaga76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 4 Lipca Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 8 godzin temu, jaaga76 napisał: Teraz znalazłam mapę - deskale są w całej Polsce... https://andrejkow.pl/street-art-cichy-memorial/ No są. Ostatnio opanowały Podlasie. Wybierasz się szlakiem deskali po Bieszczadach ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 4 Lipca Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 30 minut temu, wjesna napisał: No są. Ostatnio opanowały Podlasie. Wybierasz się szlakiem deskali po Bieszczadach ? Chyba jeden dzień będzie taki objazdowy i wtedy deskale bym pooglądała. Pewnie też cerkwie, ale pamiętam ile rozczarowań ostatnio przyniósł ten trop, bo miały być cerkiew a były kościół, często do tego zamknięte. Widziałam, że na Otrycie byliście. Tez bym chciała zobaczyć, bo nie byłam ponad 20 lat....Strasznie daleko w te Bieszczady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 4 Lipca Udostępnij Opublikowano 4 Lipca (edytowane) 53 minuty temu, jaaga76 napisał: Chyba jeden dzień będzie taki objazdowy i wtedy deskale bym pooglądała. Pewnie też cerkwie, ale pamiętam ile rozczarowań ostatnio przyniósł ten trop, bo miały być cerkiew a były kościół, często do tego zamknięte. Widziałam, że na Otrycie byliście. Tez bym chciała zobaczyć, bo nie byłam ponad 20 lat....Strasznie daleko w te Bieszczady... W tym roku też planuje Bieszczady ale jak to będzie to nie wiem. Wakacje są dla mnie dość zajęte. Chciałabym Łupkow I tamtejszych stary cmentarz, Dźwinacz Górny i Tworylne. Albo coś innego. W każdym razie raczej żadne górki bo tam niżej dużo historii rozsianej. Otryt cos w sobie ma. Jakiś spokój. Nie mam na myśli schroniska, bo dla mnie mycie w misce to nie atrakcja, tylko miejsce. Edytowane 4 Lipca przez wjesna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 4 Lipca Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 52 minuty temu, wjesna napisał: W tym roku też planuje Bieszczady ale jak to będzie to nie wiem. Wakacje są dla mnie dość zajęte. Chciałabym Łupkow I tamtejszych stary cmentarz, Dźwinacz Górny i Tworylne. Albo coś innego. W każdym razie raczej żadne górki bo tam niżej dużo historii rozsianej. Otryt cos w sobie ma. Jakiś spokój. Nie mam na myśli schroniska, bo dla mnie mycie w misce to nie atrakcja, tylko miejsce. U mnie górki muszą być, ale też i niżej. Bo tak jak piszesz człowiek się o historię co chwilę tam potyka.... Będę meldować na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 4 Lipca Udostępnij Opublikowano 4 Lipca https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-bieszczadzki-park-narodowy-ostrzega-turystow-doszlo-do-pogry,nId,7624078 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 6 Lipca Udostępnij Opublikowano 6 Lipca Dnia 4.07.2024 o 09:49, jaaga76 napisał: Będę meldować na bieżąco. Trzymam za słowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 6 Lipca Udostępnij Opublikowano 6 Lipca Dnia 4.07.2024 o 14:27, barbie609 moder napisał: https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-bieszczadzki-park-narodowy-ostrzega-turystow-doszlo-do-pogry,nId,7624078 A to lisek niegrzeczny. @jaaga76moze przemysl zapakowanie do plecaka kury jakbyś czasem spotkała głodnego liska na bieszczadzkim szlaku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 6 Lipca Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 51 minut temu, wjesna napisał: A to lisek niegrzeczny. @jaaga76moze przemysl zapakowanie do plecaka kury jakbyś czasem spotkała głodnego liska na bieszczadzkim szlaku Patrząc na skalę, to bym musiała cały kurnik zabrać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Dnia 6.07.2024 o 13:36, jaaga76 napisał: Patrząc na skalę, to bym musiała cały kurnik zabrać Można spróbować z jajkiem niespodzianką- mniej do dzwigania i bez gdakania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 6 godzin temu, wjesna napisał: Można spróbować z jajkiem niespodzianką- mniej do dzwigania i bez gdakania. Sprawdzę... póki co pada... 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 6 minut temu, jaaga76 napisał: .. póki co pada... jak to w Bieszczadach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 1 godzinę temu, jaaga76 napisał: Sprawdzę... póki co pada... Deszcz w Cisnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 4 minuty temu, wjesna napisał: Deszcz w Cisnej? Od Cisnej... od... tylko tablicę przejechałyśmy.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 6 minut temu, jaaga76 napisał: Od Cisnej... od... tylko tablicę przejechałyśmy.... To na wszelki wypadek wracajcie inną drogą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 9 Lipca Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Dnia 4.07.2024 o 14:27, barbie609 moder napisał: https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-bieszczadzki-park-narodowy-ostrzega-turystow-doszlo-do-pogry,nId,7624078 Jest i on...nie wygląda zachęcająco.. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 9 Lipca Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 1 minutę temu, jaaga76 napisał: Jest i on...nie wygląda zachęcająco.. no i lepiej trzymać się z daleka , wścieklizna nie jest taka rzadka jak się sądzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi