Mnich Admin Opublikowano 8 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 1 godzinę temu, Mateusz Z napisał: Gdzie wchodzę i co to za miejsce (bardzo znane na tym szlaku) Tak mi się coś wydaje, że kolega wchodzi na Króla. Przez Batyżowiecką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 8 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 Przed chwilą, Mnich Admin napisał: Tak mi się coś wydaje, że kolega wchodzi na Króla. Przez Batyżowiecką. Dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salamandra Opublikowano 8 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 2 godziny temu, Mnich Admin napisał: @Salamandra, a gdzie Ty na tej panoramie Orlą widzisz? Na ostatnim planie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salamandra Opublikowano 8 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 2 minuty temu, Salamandra napisał: Na ostatnim planie Ale mogę się mylić, może to nie Orla - orłem tatrzańskim nie jestem, może ktoś mądrzejszy potwierdzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 8 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 1 godzinę temu, Salamandra napisał: Na ostatnim planie @Mateusz Z, czy z panoramy z Płaczliwej widać Orlą? Bo moim zdaniem nie. Rozwiń proszę wątpliwości, bo nikt na forum nie zna się tak na topografii, jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 8 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 (edytowane) 13 minut temu, Mnich Admin napisał: czy z panoramy z Płaczliwej widać Orlą? Ogólnie tak, jest niezły widok na Kozi i Granaty. Na zdjęciu z Zagadki panorama obejmuje od prawej m.in Żelazny szczyt, Ganek, Wysoka, Rysy, Niżne Rysy, Miegusze i kończy się Murem Hrubego, jednak Orlej tam nie widać. Edytowane 8 Maja 2024 przez Mateusz Z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 8 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 1 minutę temu, Mateusz Z napisał: Ogólnie tak, jest niezły widok na Kozi i Granaty. Na zdjęciu z Zagadki panorama obejmuje od prawej m.in Żelazny szczyt, Ganek, Wysoka, Rysy, Niżne Rysy, Miegusze i kończy się Murem Hrubego, jednak Orlej tam nie widać. Tak myślałem, dziękuję za precyzyjną odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salamandra Opublikowano 8 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 11 minut temu, Mateusz Z napisał: Ogólnie tak, jest niezły widok na Kozi i Granaty. Na zdjęciu z Zagadki panorama obejmuje od prawej m.in Żelazny szczyt, Ganek, Wysoka, Rysy, Niżne Rysy, Miegusze i kończy się Murem Hrubego, jednak Orlej tam nie widać. Dzięki, wiedzy nigdy dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 8 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 No dobra. To moja kolej. To chyba nie będzie trudne. Gdzie zrobione zdjęcie? Dla ułatwienia napiszę, że jest to jeden z łatwiejszych, tatrzańskich szlaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 8 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 Dolina za Bramką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 8 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 1 minutę temu, barbie609 moder napisał: Dolina za Bramką Tak jest. Za łatwe było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 8 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 1 minutę temu, Mnich Admin napisał: Za łatwe było wcale nie , tam wymiatacze nie chodzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 8 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 moja kolej , będzie łatwe skąd zrobiono zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 8 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 23 minuty temu, barbie609 moder napisał: moja kolej , będzie łatwe skąd zrobiono zdjęcie Okolice Salatyna? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 8 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 No ode mnie też łatwe. Dokąd zmierzam? Swoją drogą autorką zdjęcia jest @vatrai było to nasze pierwsze spotkanie w Tatrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 8 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 48 minut temu, Mnich Admin napisał: No ode mnie też łatwe przesadziłeś nieco z tą łatwością........ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 8 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 No dobra, to podpowiem. Startuje się z miejsca, którego bardzo nie lubię. I idzie się na bardzo dużą górę @barbie609 moder @Salamandra @Mateusz Z? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salamandra Opublikowano 8 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 Pisałeś, że nie lubisz Chochołowskiej, to może idziesz gdzieś w kierunku Iwaniackiej Przełęczy..? Nie wiem, mało szczegółów na tym zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 6 godzin temu, Salamandra napisał: Pisałeś, że nie lubisz Chochołowskiej, to może idziesz gdzieś w kierunku Iwaniackiej Przełęczy..? Nie wiem, mało szczegółów na tym zdjęciu Nieee, zupełnie inna lokalizacja. Do punktu startowego musiałem dojść baaardzo popularnym i i baaardzo nie lubianym przeze mnie szlakiem. Szczegółów mało, fakt. Ale to dlatego, żeby było trudniej. To Tatry Wysokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 @Mnich Admin nie jest to droga naCzarny Staw pod Rysami ? Tak mi to wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 okolice Mok-a , gdzieś na Rysy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 30 minut temu, Zośka napisał: @Mnich Admin nie jest to droga naCzarny Staw pod Rysami ? Tak mi to wygląda No przecież pisałem, że bardzo łatwe. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 @Zośkanie zauważyłem Twojego posta , dawaj zagadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 @barbie609 moder jak wrócę z pracy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 6 godzin temu, Zośka napisał: @barbie609 moder jak wrócę z pracy Czekam z utęsknieniem. Tylko błagam, nie Słowacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi