Fibi Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 To musi być Krizevac, lub też bardziej po polsku Góra Krzyża ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 4 godziny temu, Fibi napisał: To musi być Krizevac, lub też bardziej po polsku Góra Krzyża ? Brawo Ty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Dnia 12.12.2021 o 12:27, Fibi napisał: To musi być Krizevac, lub też bardziej po polsku Góra Krzyża ? Czekam na zagadkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Przed chwilą, Mateusz Z napisał: Czekam na zagadkę Jutro, całkiem zapomniałam, że coś zgadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 25 minut temu, Fibi napisał: Jutro, Nie wiem czy wytrzymam tak długo, mam górską wenę dziś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Na jakim szlaku spotkałyśmy się z kaczuszką ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 @Fibiczy to szlak do zielonego stawu kieżmarskiego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Za łatwe to było Twoja kolej @Kasia K 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Z jakiego szczytu zrobione zdjęcie?? Przemiły turysta zrobił mi fotkę i mam pamiątkę 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 1 godzinę temu, Kasia K napisał: jakiego szczytu zrobione Oczywiście Mała Wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 @Mateusz Zoczywiście Mała Wysoka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Skoro celnie strzeliłem to skąd zrobione jest poniższe zdjęcie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 @Mateusz Z słowacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 8 godzin temu, Mateusz Z napisał: Skoro celnie strzeliłem to skąd zrobione jest poniższe zdjęcie? z Baraniej Przełęczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 4 godziny temu, J@n napisał: z Baraniej Przełęczy Brawo! Twoja kolej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 56 minut temu, Mateusz Z napisał: Brawo! Twoja kolej skąd taki spokojny widoczek i co widać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Dnia 17.02.2022 o 20:48, J@n napisał: skąd taki spokojny widoczek i co widać ? podbijam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Dnia 17.02.2022 o 20:48, J@n napisał: skąd taki spokojny widoczek Z parkingu pod piekarnią? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 23 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 10 godzin temu, Lexi napisał: Z parkingu pod piekarnią? Już nie jestem taki pewny.....ale polecam Zubereckie Strudle z tej piekarni.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 23 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 brawo @Lexi dajesz zagadke 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Jak wam dać zagadkę skoro Wy każdego świstaka w Tatrach znacie po imieniu......Tatry za małe .... idziemy szerzej.. W którym potoku można złowić wieloryba? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Dnia 24.03.2022 o 10:02, Lexi napisał: W którym potoku można złowić wieloryba? Chyba zbyt trudne ........... poprawie wiec na łatwiejsze.. Co to za miejsce ? ....... podejrzewam że prawie każdy tam był - jeśli nie to powinien (niekoniecznie w tłoku).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 @Lexi czy ten wieloryb nie "pływa" przypadkiem przy szlaku na Jałowiec ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Dnia 24.03.2022 o 10:02, Lexi napisał: W którym potoku można złowić wieloryba? To chyba wodospad w Stryszawie jak @Zośkawspomniała. Kolejne zdjęcie z Okraglicy w Beskidzie Żywieckim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Dnia 2.04.2022 o 14:16, Zośka napisał: @Lexi czy ten wieloryb nie "pływa" przypadkiem przy szlaku na Jałowiec ? zaiste.... byłaś pierwsza - aczkolwiek Mateusz też sie nie pomylił.. Na Okrąglicy rok w rok w pierwsza niedziele października o 12 odprawia sie nabożeństwo za wszystkich którzy zginęli w górach na całym świecie .. samą kaplice też warto obejrzeć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi