Jump to content

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Zgodnie z zapowiedzią działając wspólnie i w porozumieniu z @Werniksudaliśmy się odwiedzić Sarnią Skałkę. Pogoda oczywiście rewelacyjna.Co nas zaskoczyło to fakt ,że byliśmy przed 09.00 na wylocie Str

Dzisiaj właśnie zrealizowałem ten mój niewygórowany plan ?super się szło w zimowych warunkach, z Psiej Trawki na Gęsią nie szedłem do tej pory, raz dwa się uwinąłem ? nie wiem jak bez śniegu się tamtę

No to pięknie! Musieliśmy się minąć, (chyba Was pamiętam) my szliśmy w drugą stronę, trochę wcześniej, więc pogoda na szczycie była jeszcze piękna.

Posted Images

2 godziny temu, staroń napisał:

, Nosal - Kopieniec - Gęsia Szyja to mój następny kierunek, niby niewygórowany plan, ale co tam, tak też się fajnie odpoczywa w Tatrach ? 

To bardzo przyjemny szlak ?Można iść z Kuźnic aż do Roztoki albo Palenicy. Spokojna, spacerowa ale widokowa trasa. Najbardziej podobał mi się ten odcinek leśny bo było tam idealnie cicho i pusto.

• Like ! 4
  • 4 weeks later...
Dnia 21.02.2023 o 21:42, vatra napisał:

o bardzo przyjemny szlak ?Można iść z Kuźnic aż do Roztoki albo Palenicy.

Dzisiaj właśnie zrealizowałem ten mój niewygórowany plan ?super się szło w zimowych warunkach, z Psiej Trawki na Gęsią nie szedłem do tej pory, raz dwa się uwinąłem ? nie wiem jak bez śniegu się tamtędy spaceruje, ale z raczkami ekspresowo. Jedynie zejście z Gęsiej i z Rusinowej na Palenicę lekko frustrujące bo dość stromo i śnieg mało ubity, ale jakoś poszło ?

DSC08925.jpg

DSC08935.jpg

DSC08944.jpg

DSC08963.jpg

DSC08964.jpg

DSC08966.jpg

DSC08974.jpg

DSC08989.jpg

DSC08991.jpg

DSC08992.jpg

DSC08997.jpg

DSC09004.jpg