barbie609 4,279 Posted February 21 Author Share Posted February 21 27 minut temu, staroń napisał: lutego zapowiadał się słoneczny dzień w górach, no pięknie miałeś , akurat 15-tego patrzyłem na Tatry z Gorców i widoczność była ekstra. 1 Quote Link to post Share on other sites
vatra 3,550 Posted February 21 Share Posted February 21 2 godziny temu, staroń napisał: , Nosal - Kopieniec - Gęsia Szyja to mój następny kierunek, niby niewygórowany plan, ale co tam, tak też się fajnie odpoczywa w Tatrach ? To bardzo przyjemny szlak ?Można iść z Kuźnic aż do Roztoki albo Palenicy. Spokojna, spacerowa ale widokowa trasa. Najbardziej podobał mi się ten odcinek leśny bo było tam idealnie cicho i pusto. 4 Quote Link to post Share on other sites
vatra 3,550 Posted February 21 Share Posted February 21 Jakieś fotki znalazłam jeszcze z tej traski? 4 Quote Link to post Share on other sites
barbie609 4,279 Posted February 21 Author Share Posted February 21 (edited) 4 minuty temu, vatra napisał: z tej traski podejście od Rówienek na Gęsią co prawda listopad Edited February 21 by barbie609 3 Quote Link to post Share on other sites
staroń 1,241 Posted March 19 Share Posted March 19 Dnia 21.02.2023 o 21:42, vatra napisał: o bardzo przyjemny szlak ?Można iść z Kuźnic aż do Roztoki albo Palenicy. Dzisiaj właśnie zrealizowałem ten mój niewygórowany plan ?super się szło w zimowych warunkach, z Psiej Trawki na Gęsią nie szedłem do tej pory, raz dwa się uwinąłem ? nie wiem jak bez śniegu się tamtędy spaceruje, ale z raczkami ekspresowo. Jedynie zejście z Gęsiej i z Rusinowej na Palenicę lekko frustrujące bo dość stromo i śnieg mało ubity, ale jakoś poszło ? 9 Quote Link to post Share on other sites
barbie609 4,279 Posted March 19 Author Share Posted March 19 22 minuty temu, staroń napisał: Jedynie zejście z Gęsiej i też to zejście zawsze odbieram jako uciążliwe . A tak w ogóle to fajna trasa w sam raz na taką ładną pogodę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts