Jędrek Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca (edytowane) 1 godzinę temu, barbie609 moder napisał: Kiedyś bardzo wcześnie idąc na Kopieniec pod Suchym Wierchem widziałem władcę gór , smyrnął w krzaki zanim zrobiłem zdjęcie. W 2018 w Olczyskiej na spacerze spotkaliśmy misia. Nawet jakąś fotkę dał sobie zrobić, zanim oddalił się z godnością w kierunku potoku. Edytowane 14 Czerwca przez Jędrek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1977 Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca (edytowane) 3 godziny temu, Mnich Admin napisał: @Marek1977 - do kiedy jesteś w Tatrach? To fotki z ubiegłego roku z początku lipca. Wtedy co żmija gościa ugryzła na Nosalu. Był i Kopieniec i Kopa i Szpiglas no i Nosal. W tym roku wybieram się w ostatni tydzień lipca i raczej Tatry Wysokie, Świnica, Kościelec i Granaty a potem do Grecji czyli odwrotnie niż w 2023 roku. We wrześniu też planuję góry ale 3 dni w jakiś pogodny weekend konkretnie pod Rysy wtedy mniej ludzi. Edytowane 14 Czerwca przez Marek1977 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Nosal, jak to Nosal. Nie ma co się rozpisywać. Łapcie kilka fotek z wczorajszego spacerku na zachód. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Niedźwiedzia nie spotkałeś? Podobno ostatnio kręcił się w okolicy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano Wtorek o 13:46 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 13:46 Już październik. Jesień w pełni a dawno herbatki na Kopieńcu nie było , @Werniksprzybył z Krakówka i późno bo około 9-tej ruszyliśmy z Jaszczurówki .W NT był solidny przymrozek więc w Olczyskiej też było zimno , rękawiczki , czapki , koszulki z merynosa i tym podobne przyjemności poszły w ruch. Niskie jesienne słońce , trochę szronu tu i ówdzie , było pięknie. wychodzimy na halę , bacówki drzemią i czekają na śnieg ludzi nie wiele Ignacy w ataku szczytowym nagroda jest super pozdrowienia dla tych co na szlaku na szczycie pojawiają się wycieczki i robi się tłoczno , schodzimy na północną stronę i przez halę wracamy do Olczyskiej tu już trochę ludzi jest ale dalej jest pięknie następnym razem na biało? pewnie tak mam nadzieję,że zima będzie fajniejsza niż ubiegła. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano Wtorek o 17:27 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 17:27 3 godziny temu, barbie609 moder napisał(a): mam nadzieję, że zima będzie fajniejsza niż ubiegła I tego ci z całego serca życzę, byleby do czerwca się wytopiło to białe coś 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi